Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6975
View
103
Reply

Kucing pun dimakinya, Persatuan Haiwan bakal buat aduan terhadap Diva AA

[Copy link]

Author: maxim       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2020 05:48 PM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 3-5-2020 05:50 PM

photo_2020-05-03_17-46-42.jpg


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya sekor-sekor. Semua macam avoid eye contact, protect telinga masing-masing huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya la bapok sekor ni
patutnya bapok ni yg mampos kene cobid
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuceng tu pn tau tuan dia mcmana
Diam menikus smue dgr tuan dia marah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gebus2 kucing dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dalam hati kucing2 tu kata, kesiannya bapok tua pencen ni dah takde job dan perlukan perhatian. Bayaran RM500 takmau, kena saman pulak nak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh mai siannya meow-meow tu.. klu ada heart attack dh kojol kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by imanda at 3-5-2020 06:35 PM

pondan tua nih bela kucing jgk ke. even dia bela kucg smp gebu jaga elok idk tp xpyh hamun kucg2 tu sume.
apa mslh pondan ni xsudah2 maki  mencarut.
kesian kucg2 tu jadi mangsa.
kena ambik tindakan kat pondan ni kerana pcemaran bunyi terhadap haiwan.
pondan ni sakit mental lah. pls lah ambik tindakan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian lahaaaaiii kucing2 tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap kena cakar dgn kucing tu 1 hari nnt
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
omg kesian nya kucing dia sure trauma
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punya tuan..comel kucen2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pukul anak marah suami
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
anak2 tak boleh memilih siapa bapa mereka..sian meow2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannyaaaaa miaw2 tu
Semoga persatuan hewan dpt kasi pengajaran kt AA ni..kesian miaw2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tolong azmin bawak adik kau pondan tua puaka ni masuk mana2 rehab.. dh terlajak gila mereng dh ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kucing tu!
Rasa nak cakar2 je muka diva aa ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Takperlu drastik sangat menegur
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam macam.. bulan puasa ni sepatutnya belajar utk tak maki.. mungkin sebab dah terbiasa kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Gebunya kucen2 dia. Nampak terjaga.
Dia maki2 tu utk content je ke? Patutnya dia buat content cayang2 kucen. Lagi byk likes, views, comments dan shares.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list