Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
90075
View
274
Reply

AMWAY -- Everything abt AMWAY

[Copy link]

Author: Juju       Show all posts   Read mode

Post time 31-12-2010 10:23 PM | Show all posts
salam saya dealer amway dikedah,sesiapa yang ingin mengetahui lanjut tentang amway atau barangannya,adalah dialu-alukan supaya terus pm saya...thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2011 04:00 PM | Show all posts
sesapa sini agen amway area putrajaya/dengkil..minat dgn produk nyee....lg satu nk tanya, betul ke b-complex amway elok utk ibu mengandung yg ade diabetes time ngandung je..kata lain GDM...is it true...?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2011 07:47 PM | Show all posts
hi geng amway.... sy juga pengedar amway di terenganu. kawan2 di terengganu ni, terutama pemuda2 kalau nak buat business ni blh pm saya. sy blh share marketing plan bg siapa yg nak tahu. sesiapa yg berminat dgn barangan amway blh cari sy jugak..
salam berkenalan..... =)
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 04:55 PM | Show all posts
sape sini ejen? sy nak join member....leh pm me plz. tq
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 04:12 PM | Show all posts
amway kat area gombak atau kawasan yg sewaktu dgnnyer kat mner yer.???
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2012 11:28 AM | Show all posts
inggin menjadi distributor amway, boleh hubunggi saya di nonbor 017 5990 457. tq
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 06:26 PM | Show all posts
amway kat area gombak atau kawasan yg sewaktu dgnnyer kat mner yer.???
mamamanis Post at 10-4-2012 16:12


salam...kalau nak pergi beli kena jadi member...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 04:35 PM | Show all posts
Post Last Edit by elks2855 at 19-6-2012 16:36

hai salam...

saya pengedar AMWAY kat area Klang, Selangor dan KL, Penang & melaka jugak.

hubungi saya email : elks2855@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 04:37 PM | Show all posts
Post Last Edit by ayu_midori at 19-6-2012 16:38

sesape yang duk area JB, bolehla pegi ke Mesyuarat Peluang Perniagaan AMWAY di Puteri Pacific Hotel, JB, 1 July 2012, Jam 2.00ptg. Free admission. Sesape yg signup on that day boleh dapat cabutan bertuah, hadiah best2 amway sponsor.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 04:41 PM | Show all posts
amway kat area gombak atau kawasan yg sewaktu dgnnyer kat mner yer.???
mamamanis Post at 10-4-2012 16:12



    wangsa maju dekat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 06:38 PM | Show all posts
kalau nak cari amway distributor area TTDI / Kota Damansara boleh PM
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 10:08 AM | Show all posts
ada sesiapa agent Amway di Putrajaya takk?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 02:51 AM | Show all posts
salam, produk amway memang baik dan menjimatkan... selepas 6 bulan menjadi pengguna dan merasa kebaikan produk ini, saya pun join jadi pengedar.. so kalau ada sesiapa area kl, selangor, seremban, melaka dan penang yang nak tahu tentang amway dan produknya,boleh hubungi saya ct2269@yahoo.com atau pm saya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 11:27 AM | Show all posts
Saya memula 1st join sebab beli KitchenAid mixer+Philips juicer...memaang berbaloi-baloi...namanya MLM tp harga yg saya belitu jauh lebih murah di pasaran, tak percaya??? boleh compare harga dgn yg jual kt Parkson or Kitchenshop. Lepasni aim nak beli Philips pressure iron pulak..tunggu promo FREE iron board. Sesiapa berminat nak beli boleh PM saya..harga ahlijer FREE delivery seluruh Malaysia. Semalam pelanggan baruje dapat KitchenAid mixer yang dipos...1 harijer ambik masa..sangat cepat. 1 lagi sebab yg bagus AMWAY ni sebab PATUH SYARIAH..melabur hanya pada tempat yg PATUH SYARIAH sahaja.. ADA no 8443519. Tapi sekarang Amway dah tak bagi beli guna no. ahli orang lain dah. Boleh PM saya kalu nak beli apa-apa..Saya di area KUANTAN, kalu nk jadi downline sayapun bagus sebab saya di bawah team yang agak kukuh juga iaitu Intan Pengasas abg Harun & kak Murni (mmg dah tinggi ni pangkatni...)
Last edited by cmf_marshmallow on 18-7-2013 11:31 AM

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2014 08:02 PM | Show all posts
Sy Amway distributor jgk,tx pnh memaksa org lain utk beli produk atau menyertai biz ni.Saya cuma sharing apa yg sy tau kpd org lain utk bantu mereka. 017-4416931(Michael),WeChat:MichaelKCKC,Michael-Ang@hotmail.com,contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082757s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list