Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
357
View
4
Reply

Senarai alat permainan untuk meaw anda

[Copy link]

Author: trunks       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2020 04:10 AM | Show all posts |Read mode
Alat Permainan Yang Sesuai Untuk KucingAlat Permainan Yang Sesuai Untuk Kucing | Apakah alat permainan yang sesuai untuk kucing? Alat mainan ini adalah untuk menghilangkan rasa kebosanan kucing tersebut. Lagi pun kita turut rasa seronok tengok melihat kerenah ketika mereka bermain. Pelbagai ragam. Lagi-lagi kalau ada yang lincah dan aktif. Yang penting alat mainan kucing tersebut selamat. Keselamatan kucing turut memainkan peranan.


Sekarang terdapat pelbagai pilihan yang berada di pasaran atau pun online. Kadang-kadang sebagai pemilik kucing tersebut rasa rambang mata ketika membuat pilihan. Bergantung kepada kewangan pemilik itu sendiri. Malahan ada sesetengah alat permainan boleh dibuat sendiri juga. Berikut merupakan antara alat permainan yang sesuai untuk kucing ialah seperti berikut:


1. Bola Getah




2. Bola Benang




3. Cat Scratch



4. Cat Toys



5. Cat Tree




6. Seeking Hut


7. Tunnel



8. Hammock




credit
senarai atas ni..saya cuma pernah beli anak2 saya..bola getah dan cat tree aje hehe
dan terkini haritu,ada nampak iklan kat facebook ikan macam real lah bawah ni.saya agak
tentu anak saya akan suka kan nya,yelah nature dia orang suka kan ikan apa.



saya cari di shopee murah betul harga baru 15.90 sen sahaja
berbanding di facebook 99rm ,

[color=rgba(0, 0, 0, 0.8)]Electric Moving Cat Kicker Fish Toy

https://shopee.com.my/product/235596775/5527120821

ni baru order,2 minggu lagi lah sampai katanya..

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 17-5-2020 06:23 AM

Tq. Kucing iols outdoor cats memang suka kerabat. Boleh cari toys elak dia main barang2 kita
Iols tingin plushies ikan ada catnip tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cat scratch ada kat rumah. Tapi my cats tetap cakar sofa. Kalau kena marah, buat muka comey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 06:59 AM | Show all posts
KIM.K replied at 17-5-2020 06:21 AM
Tq. Kucing iols outdoor cats memang suka kerabat. Boleh cari toys elak dia main barang2 kita
Iols t ...

oh kim teringin macam yang dalam video tu kan? saya pun. hehe

sebab,anak saya.kalau takat bola ke,main sekejap saja dah bosan
main pokok itu pun, mungkin kot ikan tiruan yang boleh gerak2
macam ikaln betul tu dia lebih minat,tapi itu dalam video saja
entah2 bila sampai order jadi lain hehe

96210211_1441720382686862_6400318152344862720_n.gif
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 07:02 AM | Show all posts
nefnefnef replied at 17-5-2020 06:53 AM
Cat scratch ada kat rumah. Tapi my cats tetap cakar sofa. Kalau kena marah, buat muka comey

itu memang hobby dia orang,katil saya dah habis kena cakar,malu
kalau orang tengok haha,,ohya saya dah tak beli sofa yang dia boleh
cakar,,saya cuma beli kerusi kayu untuk tetamu datang saja.

kawan saya,dia potong kuku anak2 dia,supaya tak cakar sofa
kot awak boleh nak cuba .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list