Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14817
View
424
Reply

[Tempatan] Kes Rentas Negeri: ' Tolong Jangan Kecam Anak Saya'

[Copy link]

Author: safriehalim       Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 27-5-2020 12:59 PM
Nape dia minta FB..dia nak berkenalan ke?..amboi sempat lagi staf Tesco nih

Eh entahla katanya scan melalui fb. ..haha. .akak pun x faham. .rupanya download je apps tu.....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-5-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-5-2020 01:14 PM
Eh entahla katanya scan melalui fb. ..haha. .akak pun x faham. .rupanya download je apps tu.....

Muka akak lawa sgt kot..ploles mcm instafemes
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 27-5-2020 01:19 PM
Muka akak lawa sgt kot..ploles mcm instafemes

Hehe. ..X de maknanya. ...siap pakei mask nampak 2 bijik mata jer. ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 27-5-2020 11:29 AM
sejak pkpb dah dibenarkan..ada SOP yg kena dipatuhi..

PKPB pun baru start sebelum ni anak kawan akak tech TM juga tp 2 kali je ke Muo sebab kerja2 kabel.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya yang ramai marah kat diaorang ni orang Kelantan sendiri. My colleague ada 3 orang Kelantan, satu department. Sorang tu satu kampung ngan husband this preggy woman. Marah betul dia, bimbangkan parents dia yang dah tua kat kampung. Elok2 zone hijau, tetiba jadi kuning. Sampai menangis dia marah. Dia sendiri pun tak balik. Kutukan forumners kat sini tak sampai separuh makian dia. I tolong dengar je, sebab kesian. So, kalau ada orang backup pompuan tu, memang I marah. Jangan pentingkan diri sendiri, kesianlah kat orang tua2 kat kampung sana. Ini terpakai kepada semua. Semoga Allah memelihara Kita semua.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:39 AM | Show all posts
untung la siapa yg dpt parents yg faham, yg tau nak jaga diri sendiri, taknak anak cucu balik. taknak letak anak cucu dlm bahaya kalau suruh balik. dlm keadaan saya, kena kecam sbb x balik sbb dorang masing2 beraya sakan siap open house bagai. yg nampak jahat sekarang ni, kami yg tak balik sbb nak jaga keselamatan diri sendiri dan anak2 yg ada high risk factor. so sad mcm nak kena call talian kaunseling je ni, depress
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:45 AM | Show all posts
3480 replied at 22-5-2020 12:02 PM
Ha.. aku pon dengaq camni jgk.. dpa suka balik besalin kt kg sbb ble bli tanah kt sana ke cana.. x ...

pahang pon mcm tu jg kan, kalo ic pahang blh beli tanah kt pahang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list