Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13607
View
140
Reply

Anak Belum Sedia, Bukan Ziana Zain Yang Halang Jumpa Bekas Suami

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 09:58 PM | Show all posts
bdk2 tu dah besar takde maknanya zz paksa jgn jumpa bapanya,padahal bapanya yg dera diaorg kan..ingat sng2 bebdk tu bole lupa mcm tu jer..sendiri buat sendiri tanggung lah..bini dgn anak2 dia dera kan,sampai 1 tahap zz tgk keadaan makin teruk tu yg tak sanggup bersama dah,tak kan nak biarkan anak2 didera depan mata mcm tu jer..zz sbg mak lah kene selamatkan anak2 dia kan..skrg zz bole tenang dr ketakutan dgn bekas laki dia tu..berbelas tahun zz simpan ingat mudah utk zz dgn anak2 hadapi..kaki pendera bekas suaminya tu..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg ckp tu??ke edisi hasanah??
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel gak anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak tu kena dera masa da besar, da reti berpikir, ingat senang senang ke dia nak lupa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:29 PM | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:34 PM
bukan kekejaman kat mak, tapi mmg jantan bebal ni dera anak2 mereka, mestilah anak2 tu takut.
.
...

Yg iolls paling ingat pasal kes ni yg cili kemaluan tu. Ya Allah tu memang betul2 baran dh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hui. Kalo aku pn takut nk jmpa bapak pendera. Trauma kot.
Btw, acik jena dh 52 thn? Wow. X nmpk mcm 50 an
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dia trauma.. Ssh nak pulihkan trauma tu.. Tkt dia org sendiri takut nk berumahtangga sbb trauma.. Biar la anak2 dia happy2 skrg ni.. Kesian ooo trauma.. Dr kecik kene dera, tgk mak kn pukul.. Bertabah btl dia bertahan dl..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 23-5-2020 09:58 PM
bdk2 tu dah besar takde maknanya zz paksa jgn jumpa bapanya,padahal bapanya yg dera diaorg kan..inga ...

Kwn mak aku ade mcm ni.. Tp dia bercerai bukan sbb dia rs dia nak bercerai.. Dia dlm ketakutan.. Tp anak2 dah besar.. Anak2 yg srh mak dia bercerai.. Anak2 yg ambik borang cerai.. Uruskan semua.. Tp mmg kesian sungguh.. Sbb sblm bercerai suami dia blk asyik pukul Kwn mak aku anak beranak.. Lps tu ambik duit gaji semua.. Hilang.. Bayangkan keje gaji best dah zmn dl.. Nak Sara anak kn jual kuih kuih.. Bgn kul 4pg buat kuih.. Nanti nk p keje anta kat kedai.. Duit tu la buat survive anak2
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:47 PM
yaaa pastu xmengaku salah dan gunakan nak ajar anak solat tapi anak tu degil n bebal katanyaaaaa.. ...

Bak kata meleis, syorga dibawah tapak kaki suami..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:12 PM | Show all posts
Rugilaaa arman tatau control panas baran  umur lebih 50 bini cerai anak menjauh tak hingin..tua duk sorang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:39 PM | Show all posts
dakewa replied at 23-5-2020 05:34 PM
Brapa dah umor pak zain? Masih nampak muda cam dolu2

Pak zain umur 82, baru tadi kak ziana bgtau kt tv3.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 23-5-2020 08:39 PM
kenapa bapak budak2 ni tergamak mendera anak kandung sendiri? bukan anak tiri pun. kalau mcm ni dah  ...

Die ade masalah xboleh kontrol marah.. Xboleh kene tegor... Panas baran...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
So diva AA blh la try lg..mana tau kali ni mjadi..xde la gila lg
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 23-5-2020 10:42 PM
Hui. Kalo aku pn takut nk jmpa bapak pendera. Trauma kot.
Btw, acik jena dh 52 thn? Wow. X nmpk mc ...

Kalo yg besar2 tu aku rs hilang trauma..tp musti rs menyampah...meluat...kira takdek hati la nak jumpa..sbb tak nampak dah kebaikan pd bapak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Armin gila tu dahla tak handsome, tak kaya, pendera plk lagi. Tah hapa tah si ZZ ni pandang si gila tu. Dahla kawin masa top top meletop. Choi muka laki gila dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ZZ ni aku yakin isteri yang baik and anak yang baik
Taat pada orang tua

Itu aku punya feeling la

Sbb ingat dulu ... pak jen duk cite
ZZ selalu tapau makanan hotel yang dia makan
Sbb nak pak zen merasa sama apa yang dia makan

And ZZ xmungkin akan suruh anak dia tidak taat pada ayahnya

Gitchuuuuu

Tapi kita tak tahu apa dibalik cerita sangat
Apa yang exposed tu memang agak melampau
Trauma ..... kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg cakap?
Kena dera kot, biasa la ank2 x mo jumpa.

Sabarla kak ziana
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 02:57 AM | Show all posts
ina_na replied at 23-5-2020 11:04 PM
Kwn mak aku ade mcm ni.. Tp dia bercerai bukan sbb dia rs dia nak bercerai.. Dia dlm ketakutan.. T ...

sedih kan..bila dgr mcm tu bertahan sbb takut dan demi anak2..lelaki mcm tu tak layak pun sbb jahat sgt...menganiaya isteri dan anak2 nsb baik anak2 tu pandai dan usahakan utk tlg mak diaorg...org bole ckp apa saja tp utk berada dlm situasi mereka2 yg didera emosi mental ni kita pun tak tahu betapa kuatnya semangat mereka2 ini kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 23-5-2020 06:04 PM
Kembar yg laki tu..

Oo. Biase la kot bebudak laki kan. Nakal lebih sket. Trus dicilikan okeh bang armin. Meraung agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 24-5-2020 12:22 AM
So diva AA blh la try lg..mana tau kali ni mjadi..xde la gila lg

Hahaha tu la. Mana tau kot2 nanti sembuh semua penyakit GILA azwan ali tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list