Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13658
View
140
Reply

Anak Belum Sedia, Bukan Ziana Zain Yang Halang Jumpa Bekas Suami

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2020 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo dgr gossip2 dr FA MAS, mmg ex ZZ ni panas baran pun
eloklah dah kene tendang dr mas tu
kalo x mesti ko curah air panas kat passengers bila hot temper
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-5-2020 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 23-5-2020 11:12 PM
Rugilaaa arman tatau control panas baran  umur lebih 50 bini cerai anak menjauh tak hingin..tua duk  ...

ms kat court dulu pun dia dtg sorang jah
takde pun kawan2 sedara mara siblings bagai dtg bg support
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 24-5-2020 10:24 PM
X la sis.. cer tgk pic terbaru kak ZZ post kt IG.. helok je jantanz

I gi intai ig ZZ tgk gmbar raya tu tp nape i tgk ank dia yg tu nampak mcm lembut je noks. Ni baru ZZ up gambar anak2 dia kn, sbb dia mmg tkmau expose sgt anak2 diankat socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 25-5-2020 06:55 AM
I gi intai ig ZZ tgk gmbar raya tu tp nape i tgk ank dia yg tu nampak mcm lembut je noks. Ni baru  ...

ye ke sis.. signal i x dpt detect lg.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sham143 at 25-5-2020 09:11 PM

Bekas suami ziana ni seorang yg panas baran.. Dah tentu penderaannya meninggalkan kesan yg mendalam kpd anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa org dah umur 50an slow sikit baran. Azmin lak makin tua makin menjadi. Klu dah peringkat nyanyuk ntah apa dia bleh buat kat zz & anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-5-2020 02:35 PM
Anak dia yg belah kanan tu adik2 in the making ke? Jaga diri dik... Yg belah kiri tu nampak jantan

Kn idola diaorg bapak sedaranya mn tumpahnya kuah klau x kenasi tiber,pnh bc dulu ZZ ckp ank2 jantannya cukup idolakn bapak sedaranya AZ
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-5-2020 04:28 AM
kalo dgr gossip2 dr FA MAS, mmg ex ZZ ni panas baran pun
eloklah dah kene tendang dr mas tu
kalo x ...

Baru terfikir, cam mana dia keje dulu.. Layan customer, mcm2 perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sok_suci replied at 24-5-2020 04:03 AM
Oo. Biase la kot bebudak laki kan. Nakal lebih sket. Trus dicilikan okeh bang armin. Meraung agakn ...

Nabi Pon xajor mencilikan kemaluan sis..huhu...ntah ajaran mane ex suami ziana ni ikut?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-5-2020 04:29 AM
ms kat court dulu pun dia dtg sorang jah
takde pun kawan2 sedara mara siblings bagai dtg bg suppo ...

seingat aku ni armin ni mmg x peduli mak bapak sendiri sbb dia dibela oleh nenek. ada org pertikai dulu kenapa dia mcm abaikan family sendiri. mcm mana mak pak ttp mak pak ko gak walau nenek yg bela. aku rasa ni mmg cash utk ko armin klu betul ko abaikn mak pak sendiri lbh2 lg lps kawen dgn ziana
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 25-5-2020 11:00 PM
Kn idola diaorg bapak sedaranya mn tumpahnya kuah klau x kenasi tiber,pnh bc dulu ZZ ckp ank2 jant ...

harap2 x la menurun perangai bak sedara tu.. menurun atok ok la lagi lol
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 26-5-2020 09:43 AM
seingat aku ni armin ni mmg x peduli mak bapak sendiri sbb dia dibela oleh nenek. ada org pertikai ...

tu blom lg ms wedding dia dgn jena,wartawan dtg interbiu sikit je pun...dia x layan lgsg and sibuk smoking asap berkepul
mampos jena kene kutuk dgn reputz masa tu
ntah cemanala dia ni bleh dpt job jd FA MAS dgn perangai hangsuang
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 26-5-2020 01:25 AM
Baru terfikir, cam mana dia keje dulu.. Layan customer, mcm2 perangai..

ntah2 ms prepare food utk passengers utk bisnes class mmg menyumpah2 kat blkg sbb tak berani menyumpah depan2 org kekaya.takut kene saman and buang keje
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-5-2020 09:45 AM
tu blom lg ms wedding dia dgn jena,wartawan dtg interbiu sikit je pun...dia x layan lgsg and sibuk ...

bila ingat2 balik.lps kawen...tah mcm mana la ziana ni makan hati. dh la bercinta dgn jantan ni x selalu jmpa..tau2 kawen hadap perangai seton. mmg muka pn berlagak bangga dpt ziana. laki aku kemain minat ziana, body melentik katanya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Served him right la to Armin. Nasib baik masa ko di MAS dulu org2 crew tak bunuh jer ko di Overseas tu. Perangai mmg mcm lahanat haramjadah. Support ZZ to the fullest!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-5-2020 09:47 AM
ntah2 ms prepare food utk passengers utk bisnes class mmg menyumpah2 kat blkg sbb tak berani menyu ...

Dengan org2 kaya tau takut... Ngn ank2 berani laa sebab xbole melawan... gerammm eh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak yg sulung tu dh tak perlu minta izin pun nk jmp. Dah dewasa. So maybe anak tu sendiri mmg blm bersedia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 04:04 PM | Show all posts
Kurex replied at 23-5-2020 06:35 AM
Anak dia yg belah kanan tu adik2 in the making ke? Jaga diri dik... Yg belah kiri tu nampak jantan

menurun ke? selisih...hensem la aiman tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 23-5-2020 10:29 PM
Yg iolls paling ingat pasal kes ni yg cili kemaluan tu. Ya Allah tu memang betul2 baran dh

bukan setakat baran tapi mcm dah psycho.. org Gila je buat mcm tu... sick in the head!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 24-5-2020 12:57 AM
Armin gila tu dahla tak handsome, tak kaya, pendera plk lagi. Tah hapa tah si ZZ ni pandang si gila  ...

bukan pilot or pramugara ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list