Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13659
View
140
Reply

Anak Belum Sedia, Bukan Ziana Zain Yang Halang Jumpa Bekas Suami

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-5-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 23-5-2020 01:48 PM
Teringat tangan dia yg melecur terkena air panas tu...fishy betul kes tu kan...

Dan dari situ iols kenal.brand la mer..hahahaha
Sebab ziana kata dia sapu cream la.mer kat keaan melecur tu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-5-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
trauna lg budak budak tu. kes derakan. kesian
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2020 08:12 PM
Dan dari situ iols kenal.brand la mer..hahahaha
Sebab ziana kata dia sapu cream la.mer kat keaan  ...

Really..wow..mahal gilos cream jenama tu kan..kayanya dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 26-5-2020 09:00 PM
Really..wow..mahal gilos cream jenama tu kan..kayanya dia

Yezza..masa tu dalam melodi ke apa tah..
Wartawan tanya .. pakai apa utk hilangkan parut melecur tu
Dia jawab la mer cream..
Wow..iols kagums masa tu..dan cari kat tenet...harga dia huk huk huk
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:13 PM | Show all posts
bluebutter replied at 23-5-2020 11:35 AM
Seringkali kau menangkis tiap persoalannnnn...

teringat masa skolah menengah gigih nk phm lirik lagu ni pasal apa..aku igt lagu ni psl bf/laki dia ambik dadah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk kena dera kot budak2 ni. Sampai tak nak jumpa bapa pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
3 thn kena cili..gilaaa apa...klo dah besar panjang mulut biadap harus ku cilikan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 26-5-2020 09:13 PM
teringat masa skolah menengah gigih nk phm lirik lagu ni pasal apa..aku igt lagu ni psl bf/laki di ...

Ohhh i lak masa tu terpikir bait lirik lagu ni pasal gosip zz dgn vvip tu..rupenyaa laaa pasal lagu laki dia mendadih..u punya tekaan betui..tekaan i salah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:06 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 23-5-2020 01:48 PM
Teringat tangan dia yg melecur terkena air panas tu...fishy betul kes tu kan...

yg ni ke


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:08 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-5-2020 04:28 AM
kalo dgr gossip2 dr FA MAS, mmg ex ZZ ni panas baran pun
eloklah dah kene tendang dr mas tu
kalo x ...

ekceli masa diorg sanding pun ade gosip kan yang si ex ZZ ni tak mesra dengan wartawan. aku bc kt urtv ke. ada berlaku kekasaran jugak la tu yg smpi wartawan tegur. tp zz cover die cakap laki die tak biasa dengan wartawan. like what do u expect dh kawen ngan artis terkenal kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:10 PM | Show all posts
Xim replied at 23-5-2020 10:04 PM
Sape yg ckp tu??ke edisi hasanah??

aku tak rasa edisi hasanah sbb masa kes penceraian zz ni pun ramai je yg back up laki die sbb laki die beragama katenye
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:21 PM | Show all posts
kekdg aku kesian kt ZZ ni, sbb tersalah pilih laki tu satu la. aku ingat lg dulu ZZ kene kutuk kaw kaw sbb laki die and ZZ beriya gak la back up laki die.  pastu bile meletup kes laki die dera anak, aku terbaca plak kt facebook netizen kutuk2 ZZ ni hanya sebab laki die beragama la kononnye. pdhal aku rasa ZZ ni antara artis berbakat yg tak banyak kontroversi kot.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sheols dah besar panjang. Kalau iols pun iols tak mau jumpa bapak lagu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 06:10 PM | Show all posts
belacan_gurl replied at 23-5-2020 11:47 AM
Memangla anak xkan nak jumpa apak yg dera dia

Kan? Sampai naik court mmg teruklah kena pukul
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa ZZ walau dah 50 an...iol sangat terinspirasi
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 27-5-2020 02:21 PM
kekdg aku kesian kt ZZ ni, sbb tersalah pilih laki tu satu la. aku ingat lg dulu ZZ kene kutuk kaw k ...

Sejak aiol mula berforum, si Armin tu la antara (ex) laki retis yang paling banyak gosip busuk terutama semasa masih kerja dengan MAS. ZZ memang sangat sangat sangat baik dan sabar. Selayaknyah diceraikan Armin buruk perangai tak tahu diuntung tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 25-5-2020 11:00 PM
Kn idola diaorg bapak sedaranya mn tumpahnya kuah klau x kenasi tiber,pnh bc dulu ZZ ckp ank2 jant ...

Sebab bapak sendiri hanat. Kesian. Terpaksa carik father figure lain.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:52 AM | Show all posts
Pak Zain masih segak ya di usia macam ni.

Aku pernah hadir di court sama dengan Ziana dan Armin masa kes penceraian dorang masih berlangsung. Masa tu anak- anak dorang diletakkan dalam bilik, so dorang kena masuk bilik untuk jumpa anak kot. Aku tatau prosedur apa ni.

Anuar Zain ada  sekali masuk dlm bilik tu.

Nampak Armin agak kurus dan muka senyum jek. Sbb selalu baca yg Armin tu agak dingin orgnya terkejut jugak dia senyum dgn semua yg dia jumpa aritu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 06:13 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-5-2020 09:47 AM
ntah2 ms prepare food utk passengers utk bisnes class mmg menyumpah2 kat blkg sbb tak berani menyu ...

Ramai yang begini juga. Baik di depan saja,
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 26-5-2020 08:01 PM
bukan pilot or pramugara ke?

Pramugara. Jauh sekali pilot!
Takdelah, maksud ai'ols, kalau nak banding dgn ZZ masa kawin tu, si Armin ni, apa je ada.
Dahla dengar2 nya, Armin ni, kepala angin masa kerja, dgn crew2 sekapal. Hah skrg jadi apa? Terkapai2. Haruslah org2 yg dia hambur2 dulu, tepuk tangan! Kepala angin sgt, hah hambik ko
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list