Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1861
View
30
Reply

[Tempatan] 20 ditahan bergaduh di PPR Jalan Ipoh

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Post time 24-5-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I setuju dgn komen2 psl kelly dlm ni
Mmg capital P sgt perangai
Tgk je lah kes buli remaja bunuh diri tu
Kesian betul
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-5-2020 11:16 AM | Show all posts
ikanmasin replied at 24-5-2020 11:48 PM
hahaha kalah drama tamil ooo...esok2 tgk berpegangan tangan hepi2 gitu..sandii perangai

derang pikir derang Rajikanth mengkali. lepas bergusti, nah!! jalan pigang tangan to the sunset
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 05:47 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 26-5-2020 11:16 AM
derang pikir derang Rajikanth mengkali. lepas bergusti, nah!! jalan pigang tangan to the sunset :l ...

geng kicap baitu,mana diherankan tu sbb kasi biar ja..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-5-2020 07:26 PM
risiko duduk rumah ppr, kalau duduk rumah ppr sila lah pakai kereta kebal siapa langgar dia binasa.  ...

Xdenya Savvy dlm kategori 'kebal'
Tersentuh sikit je dh calar, kemik bagai


Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:38 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 26-5-2020 06:46 PM
Xdenya Savvy dlm kategori 'kebal'
Tersentuh sikit je dh calar, kemik bagai

kaka punya made in tin milo kut. kete kawan saya pernah langgar orang mati guna savvy. dan terbalik langgar teksi, teksi tu rosak.. savvy tu mmg ada kerosakan tp x seteruk teksi toyota crown lama
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:00 PM | Show all posts
ikanmasin replied at 26-5-2020 05:47 PM
geng kicap baitu,mana diherankan tu sbb kasi biar ja..

kamirang smp ke tahap mo halau sudah ni family kicap dr perumahan sini sebab derang sewa jak tu unit. Sd pihak management call owner sebab penduduk bikin petisyen demand halau derang sebab trouble maker. Bikin panas betul.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kicap mmg forever pariah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:24 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 26-5-2020 09:00 PM
kamirang smp ke tahap mo halau sudah ni family kicap dr perumahan sini sebab derang sewa jak tu un ...

bagus gitu ooo..sini pyh sbb mmg rumah sendiri diaorg jg,bab2 kebersihan tip top lah tp kalau bergaduh nahh semua ttp pintu rapat2.hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-5-2020 07:38 PM
kaka punya made in tin milo kut. kete kawan saya pernah langgar orang mati guna savvy. dan t ...

Ada ternampak kereta apa ntah, x ingat Myvi ke Saga, terlanggar bontot Savvy.  Kereta tu kemek depan, bontot Savvy x de kesan apa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:06 AM | Show all posts
ikanmasin replied at 26-5-2020 10:24 PM
bagus gitu ooo..sini pyh sbb mmg rumah sendiri diaorg jg,bab2 kebersihan tip top lah tp kalau berg ...

kamirang sini ok juga. Jiran tetangga ramai yg bersatu hati
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 01:05 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 27-5-2020 10:06 AM
kamirang sini ok juga. Jiran tetangga ramai yg bersatu hati

nah ok lah tu..sini stail ttp pintu saja..hehehehe
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list