Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3880
View
69
Reply

[Tempatan] memang benar kata Ustaz Kazim Elias. Penyakit gila kuasa tiada obat melainkan mati

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by harizs at 30-5-2020 01:34 AM

Ingatkan dalam menghadapi Covid 19 ni kita boleh bersatu tanpa mengira latar belakang politik, fahaman dan sebagainya..bekerjasama semua spy Covid 19 dapat diselesaikan, membantu rakyat yg terbeban dgn wabak ini, membangunkan semula ekonomi dan sebagainya.

Ustaz Kazim Elias

   Rupa2nya tidak.. orang politik tidak mengenal wabak itu semua. Ada yg lebih penting drp itu.. semak jadinya.. sedih terasa dihati..apa nak jadi ni?
   Wabak yg dok ada belum ada penawar.. datang pulak satu lagi wabak.. wabak kemaruk kuasa.. yg ini mungkin tiada penawar buat selama2nya  melainkan kematian.
Screenshot_2020-05-29-20-30-50-585_com.facebook.katana.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tu ustaz, rakyat dah muak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara hati rakyat. .....rakyat mmg frust. .
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
setuju dengan kata2 ustaz.   ubat gila kuasa ni mati jer
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk bebebang kat CI ni pun nampak mahacai masih lagi hari2 post pasal politik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:55 PM | Show all posts
tobby replied at 29-5-2020 09:32 PM
setuju dengan kata2 ustaz.   ubat gila kuasa ni mati jer

amin ya rabbul alamin
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pasa replied at 29-5-2020 09:34 PM
Tgk bebebang kat CI ni pun nampak mahacai masih lagi hari2 post pasal politik.

Nasib baik ayam dah xde. Tak tau la klu salin kulit ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 29-5-2020 09:32 PM
setuju dengan kata2 ustaz.   ubat gila kuasa ni mati jer

setuju sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ustaz..rakyat sdg perhati kebodohan pemimpin malaysia..negara tgh di landa covid..rakyat tgh susah..ekonomi tak stabil..org politik tetap pentingkan diri sendiri..mungkin gaji menteri kabinet mahal sgt..berebut..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Politaik memang jijik..
Tak kisahlah time Covid19 ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Covid ka x covid ka dunia tetap berputar. Toksah dok meratuih bg alasan covid la
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:05 PM | Show all posts
pasa replied at 29-5-2020 09:34 PM
Tgk bebebang kat CI ni pun nampak mahacai masih lagi hari2 post pasal politik.

Macai politik ni cerita pasal itik pun nak dikaitkan dengan politik..........
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereka kata salah Najib, muka DSN tetap berseri. Tapi Atok rasa sentiasa dia betul, apasal muka dia selalu keruh  berkerut.  Adoii
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 29-5-2020 10:01 PM
Covid ka x covid ka dunia tetap berputar. Toksah dok meratuih bg alasan covid la

Esok  Mukriz akan buat sidang akhbar  menyalahkan Najib,  kita tunggu esok
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 29-5-2020 09:58 PM
Betul ustaz..rakyat sdg perhati kebodohan pemimpin malaysia..negara tgh di landa covid..rakyat tgh s ...

Yg berebut jawatan tu mmg harta 7 keturunan tak abis kan.. apa nk kisah dgn rakyat yg tjejas msa pkp ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 29-5-2020 10:10 PM
Esok  Mukriz akan buat sidang akhbar  menyalahkan Najib,  kita tunggu esok

Ok la tu.. ada la bhn troll bangga uols
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 29-5-2020 10:17 PM
Ok la tu.. ada la bhn troll  bangga uols

Bersatu ditubuhkan untuk jatuhkan DS Najib. Akhirnya Mahathir sendiri yang dipecat. What a joke. Semoga Allah terus lindungi DS Najib
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Situasi politik kita hampir sama dengan Jerman sejurus selepas kekalahan perang dunia pertama

hampir tiada parti politik yang mampu tampilkan penguasaan tuntas

sehinggalah kesungguhan Hitler menyusun semula bangsa Jerman secara getir serta bersusah payah akhirnya mewujudkan kesatuan Jerman yang kukuh dan padu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa lebih...

Dr M & Mukhriz terhegeh-hegeh pergi HQ PPBM tunggu Menteri PN datang nak buat PC umum letak jawatan.

Menteri tak datang.

Menteri dalam kuarantin pun tak tahu. Hahahha!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat dah Penat layan politaik ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list