Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10524
View
129
Reply

Baru Minta Maaf, Tular Pula Video Samantha Katie Bergaduh Sampai Gelas Pecah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-6-2020 11:14 AM | Show all posts |Read mode





Kredit foto: IG/Twitter




Ketika namanya hangat diperkatakan gara-gara mengeluarkan kenyataan berbaur perkauman, bekas Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James tular lagi kerana bergaduh hingga membaling gelas.


Menerusi rakaman video yang kini tular di media sosial itu, Samantha dilihat bergaduh dengan individu dipercayai bukan warga tempatan di sebuah lokasi yang tidak diketahui.




  



Menurut perkongsian Murai, video berkenaan sebenarnya berlaku di Afrika Selatan pada 2017, iaitu tahun dan lokasi sama ketika beliau mewakili Malaysia bagi pertandingan Miss Universe 2017.




Kredit foto: Twitter




Menerusi vodeo itu, kelihatan Samantha dipercayai dalam keadaan mabuk menghamburkan makian dan membaling beberapa gelas kaca terhadap individu terbabit hingga objek berkenaan pecah.







"Ini adalah sebabnya anda masih berada di bawah! Maaf sayang, awak sama sekali tidak akan berada di atas. Malaysia jauh lagi bagus dari negara ini.

"Awak yang patut diam, sila diam!

"Saya tak peduli siapa awak," katanya dipetik Murai.







Ramai rakyat Malaysia meluahkan rasa malu terhadap sikapnya yang tidak semenggah itu di ruangan komen hingga ada yang enggan mengaku Samantha sebagai rakyat Malaysia.




Kredit foto: IG



Kredit foto: IG



Kredit foto: IG




Meninjau Instagramnya pula, Samantha memuat naik permohonan maaf berhubung kelancangannya mengeluarkan kenyataan berbaur rasis sebelum ini. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-6-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg sheols racist? Acik2 porum jugak ramai support miss malaysia semua ni x kemana nya miss malaysia ni sbb sama ada muka kari atau muka dim sum. Pusing2 mcm tu. sama mcm bola sepak malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan lawa pun ko ni -,-
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemaen garang naa
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bongoknya yg konon support black lives matter bagai tu sampai welcome negro2 ni, sama je kes cam Rohingya. cuba la bengong2 ni gi tinggal kat flora damansara, atau tempat2 yg negro2 ni ramai sewa, tau la black lives matter bla3 ke kau pun nak bersorak bagi sedebik kat mereka2 ni!
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:28 AM | Show all posts
so? so? so? sheols memang sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Garangnya!!!!.

Shut up fuck off. Heeee tatut.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:39 AM | Show all posts
x lawa pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:42 AM | Show all posts
Tak lawa pon dia ni. Macam mana boleh jadi Miss Malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat peel mabuk time representing malaysia ker??
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
@RatuDunia94 sila masuk mengadap
Haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Gangsta rakyat South African tu, kena baling kaca tak report polis.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa bangsa sheol ni
Berani dia mengamuk kat negara orang
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu je
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Samantha ke Samuel? Muka macam tranny
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 3-6-2020 11:46 AM
@RatuDunia94 sila masuk mengadap
Haha

@RatuDunia94 memang cantik meletop kalah anak dara
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana kiah gelabah tetek?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:59 AM | Show all posts
esteryen replied at 3-6-2020 11:25 AM
bongoknya yg konon support black lives matter bagai tu sampai welcome negro2 ni, sama je kes cam Roh ...

Betul la wey aku pun terfikir jugak..time rohinya semua suruh patah balik, hantar balik.double standerd betul..time kes2 black2 ni pulak welcome to malaysia..padahal kes jadi kat luar sana....aku takde la side mane2..sebab tak de power tapi yg aku tau rohinya datang sini dorang keje cam kat pasar semua tu...yg black people ni selalu nampak jadi student ja...hurm..ckp byk pun samapi kesudah xsetel
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tak nak puji dia ka? Dia berhabisan angkat negara Malaysia sambil mencerca negara lain tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat bod ni, sheol dipuja2 dulu.

Now wat?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list