Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11077
View
118
Reply

Menang Saman Malu, Fara Mendoza Tuntut Zarina Anjoulie Minta Maaf

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-6-2020 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Fara Mendoza dilaporkan menang saman malu ke atas ina Anjoulie kerana menyebarkan gambar bogel dan memfitnahnya mengugurkan anak.

"Selama lima bulan juga saya berjuang untuk kes ini selepas terganggu dengan penyebaran gambar bogel dan tuduhan menggugurkan anak dilakukan pihak berkenaan," katanya kepada Harian Metro.




Kredit foto: IG




Sementara itu, peguamnya, Muhammad Akram Datuk Dr Abdul Aziz memaklumkan bahawa anak guamnya menuntut perintah larangan atau injuksi mahkamah bagi menghalang Zarina daripada terus mengeluarkan sebarang kenyataan fitnah terhadap Fara.

"Selain itu, Fara juga meminta permohonan maaf secara umum dibuat Zarina kepadanya di atas fitnah disebarkan. Turut diminta juga adalah beberapa bayaran ganti rugi dengan segala kos itu dibayar pihak Zarina," katanya.


Tambahnya, perbicaraan pertama berlangsung sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan pada 18 Mac lalu.


Difahamkan, Zarina atau wakil peguamnya tidak hadir pada sebutan kes kedua di Seremban, 21 Mei lalu.




Kredit foto: IG



"Maka, mahkamah berkuasa memberi penghakiman yang mana segala tuntutan difailkan Fara pada Januari lalu terhadap Zarina dibenarkan.

"un begitu, berapa jumlah taksiran ganti rugi yang dimenangi Fara untuk kes ini belum diketahui lagi," katanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
so maksudnya FM saman anju saman amyza??
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:01 AM | Show all posts
dua2 so kg.com
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila sampah sarap bercakaran sesama sendirik. Why bother why bother?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs duk cari benang ni..tp x jmpe..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan uke jolie. Sana sini sebar aib org. Tapi bukannya maksud iols side si FM ni. Btw FM, baju tu belah dada and lengan (nude color) nape keronyok? Mcm xngam ngan kulit pun hada. {:question
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Smpai skrg i terbyg2 muka dgn mimik mata,tgn masa anju mengejek azrul ke apa nama yg xdpt gaji teater tu..mmg terbyg2..dgn herot berot bibir dia sebut padannnnnnn muka berkali2,senyum sinis memadankan muka si azrul tu dgn jari2 ikut persis cerita apa ntah xtahu.mmg geram ja dn kalau xsabar mmg sedap dilepuk aja..tp tulah..xkiralah fm ni mcmana..tu dia dgn tuhan..tp pengajarannya..jgn suka suki fitnah.xdpt kt sini..jwb ja kat sana.kesan buruk fitnah ni beso komer
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:55 AM | Show all posts
akuHavocczz replied at 6-6-2020 10:42 AM
so maksudnya FM saman anju saman amyza??

Mijah nak saman sapa pulak.. Kena la keep the cycle going..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi dia bankrup terus.. byk sgt org mulut celaka dlm dunia ni... dunia jadi tak aman dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Go dosah go!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
FM ni saman malu siap kata tertekan tu, selama ni ada ke sifat malu dia...mcm xde je
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
oohhhh harus anjuling mggelupur mggelupur mnggelupurr tk duk diam
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:40 PM | Show all posts
saman malu?? fara berdosa ni reti ke rasa malu??
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
so dosa menang saman malu ni sheols dpt berapa  RM?
ke tak dpt any duit lgsg?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang benar ke gambar bogel tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi. Si juling pn, ko gugur anak  time ngn jantan bali, sebilik serumah ngn jantan kutip buah, Perangai sama2 hauk xde pn org kaco ko. Bile org tegur tau melenting.

Nk acah2  suci ko gado ngn retis lain. Konon2 bekup netizen. Up gmba buat sedekah. Ramai si bengap puji pujian. Flip hair sajork
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gedik lah fm ni kalau berjalan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 6-6-2020 01:34 PM
FM ni saman malu siap kata tertekan tu, selama ni ada ke sifat malu dia...mcm xde je

samalah ngan anju, tu lagi tahap kronik punya level tak malu, tinggal serumah ngan boifren pastu bangga ngan pic bogel. kes FM ni teruk sbb si anju tu buat cerita FM gugur anak kat toilet. ini mmg teruk dan melampau sgt2. maybe for anju gugur2 anak tu perkara biasa so dia ckp ikut suka mulut botched dia tu, senakal2 FM, takdenya hati n mulut dia busuk serupa anju. bab gugur anak tu anju sendiri yg bgtau dia gugur baby dia ngan gary ye..tu bkn buat2 cerita
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 6-6-2020 06:56 AM
samalah ngan anju, tu lagi tahap kronik punya level tak malu, tinggal serumah ngan boifren pastu b ...

Siap buat group telegram mengutuk lagi lollll.. tak sedar diri. Oh lupa, dia bersedeqohhhh dan tak hipokrit chuolssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 6-6-2020 03:12 PM
Siap buat group telegram mengutuk lagi lollll.. tak sedar diri. Oh lupa, dia bersedeqohhhh dan tak ...

kelakar kan, dh tunjuk video sekatil cium2 ngan jantan check in check out hotel pastu yg terkini tinggal serumah tapi still ramai yg sokong kononnya anjuuuuu reall, dia cium2 atas katil ngan boifren pastu dia tunjuk sbb dia xfake..kebebalan apa ni???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list