Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
757
View
48
Reply

[KOREA] [SBS DRAMA] MOM HAS AN AFFAIR

[Copy link]

Author: kaoru44       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2020 06:16 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 2-7-2020 02:15 PM

Mom_Has_an_Affair-P1.jpg

imageproxy.jpeg.jpg

SYNOPSIS

Since her father left their home and her mother died, Pil-Jung (Hyun Jyu-Ni) has taken care of her younger sister. She dreams of having an ordinary life, including becoming a PE teacher, marrying a nice man, and having children. Her life changes after she marries Tae-Sub (Kang Seo-Joon), who has a son Min-Ho (Gil Jung-Woo). Tae-Sub goes bankrupt and causes trouble, but Pil-Jung struggles to get out of the problems caused by Tae-Sub. One day, Tae-Sub suddenly dies. 7 years later, Pil-Jung is busy doing odd jobs to support her son Min-Ho and daughter Min-Ji (Hong Je-Yi). Pil-Jung is happy with her life as single mother, but Min-Ho and Min-Ji want to have a father who is cool and rich.

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 1-7-2020 06:22 AM | Show all posts
Drama panjang ni ganti dari drama wanna taste..
Xtahu la ada yg layan ke tak drama panjang2 skrg..
Time ada masa lapang or sambil2 i layan je sbb drama kekeluargaan ..konflik tak banyak and xpening nk catch up..

Skrg dh masuk episod 40 lebih..sesiapa yang tengok mari la drop komen k..

@MissyMolly
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik oru...saiya2 ada tgk tp manyak tk phm.dh ygk mula ep 30++ harus la tarapaham

Kenapa hero nk stay rumah tu??Mcm nk siasat2 mende tah
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaitan hero dgn awek abg dia?hero pernah syok & rejected ke?awek abg dia tu tgk muka la ni cun pulak.tp masih lagi second lead.slalu lakon jahat je kn
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai suka la doktot yg bapak student tu dgn heroin..rival utk hero kot?nape doktot tu mcm semacam je dgn hero?any history ke tkde mende pon kekekeee instict tlebey
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa sbnrnya patut dpt company?abg hero anak bini tu kn lain ayah.hero lain mak?so hero la pewaris?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 07:27 AM
Terbaik oru...saiya2 ada tgk tp manyak tk phm.dh ygk mula ep 30++ harus la tarapaham

Kenapa her ...

Vah...bertubi2 soalan tu...

Hero tu ank mak cik dlm rmh heroin tu..tp bapak nya bukan CEO rasanya..tp CEO tua tu mmg nk bg company kat hero..mgkn ayh hero tu kenalan yg byk tolong dia buka company kot..xdinyatakan lagi..

Wife CEO tua a.k.a mak abg hero tu pun xthu hero tu ank sape..sbb CEO tua bwk balik mcm tu je..ckp ank dia..
Hero pun xthu apa2..just dia pelik kno mak dia pilih kasih..

Awek abg dia tu dulu satu skolah ngn heroin..dia pernah ada skandal dgn laki org dkt skolah tu..
Lpas tu kantoi dia bhnti keje..time tu heroin keje part time ckgu je..so yg awek abg dia ni licik..sabotage jgk heroin xnk bg heroin keje..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 07:30 AM
Apa kaitan hero dgn awek abg dia?hero pernah syok & rejected ke?awek abg dia tu tgk muka la ni cun p ...

Awek abg dia tu nak kat hero..tp hero awal2 dh reject..
Time ppuan ni gugur ngn dgn laki org tu dia p smbg bljr overseas..jmpa hero kat mjlis..

Tp hero xnak dia..awl2 dh ckp..dia konon nk tlg hero naik jd CEO la..tp hero xnak..so dia bpaling pd abg hero.. sbb abg hero mmg tgila2 kn dia..tp ppuan jahat ni je yg tahu hero tu ank luar nikah..

Flash back 7thn lpas tu tnjuk psl ppuan jahat tu skandal..psl heroin kena dera ngn suami..yg ank2 heroin tu..sorg je ank dia..yg ppuan kecik tu..yg llaki besar skit tu..ank org lain..dia kawen tu..dia ingt suami dia duda..dia kesian..

Pdhl bdk llaki tu ank abg hero..dia tlanjur ngn ppuan mana ntah..dpt ank..dia buang..time tu suami heroin org kanan abg hero..so dia bhnti..dia ambik bdk tu dgn harapan dpt mtk duit la..tp salah mtk..kena bunuh..tu yg suami heroin mati..tp sempat je bgthu llaki tu bukan ank dia..tp heroin xnk buat dna..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-7-2020 08:19 AM
Awek abg dia tu nak kat hero..tp hero awal2 dh reject..
Time ppuan ni gugur ngn dgn laki org tu d ...

Owh la..gitu plotnyer
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-7-2020 08:12 AM
Vah...bertubi2 soalan tu...

Hero tu ank mak cik dlm rmh heroin tu..tp bapak nya bukan CEO rasa ...

Tp mmg dlm tu tunjuk hero dgn mak tuan rumah tu mesraaa amattt
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh cmtu hero dgn heroin adik badek ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 07:32 AM
Ai suka la doktot yg bapak student tu dgn heroin..rival utk hero kot?nape doktot tu mcm semacam je d ...

Hero stay rmh tu sbb nk pujuk mak cik tu jual rmh..depa nk bina shopping mall kot..tp sbnrnya mak n abg dia dh plan nk temukn hero ngn mak btul dia..

Ank2 heroin tu over jgk..nk suruh mak dia kawen..pdhl janda pyh nk jmpa llaki..lpas tu berangan nk suruh kawen ngn ank kedua ceo..hero tu la..hero tu tipu nama dgn heroin..

Diaorg bjmpa time heroin tu..beli bag rosak..tp nk g tukar..hero plak baru start2 keje khidmat pelanggan..sbb abg dia xnk bg naik jd manager terus..so asalnya baik je depa..tbe gaduh2 sbb heroin byk kali beli beg dr org..yg rosak..nk g tukar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 08:22 AM
Eh cmtu hero dgn heroin adik badek ka?

No lah..heroin tu rpt ngn mak cik tu..
Time kena pukul2 dulu..mak cik slalu tolong..
Bila suami mati..mak cik tu ajak duk skali..tu je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 08:21 AM
Tp mmg dlm tu tunjuk hero dgn mak tuan rumah tu mesraaa amattt

Cuma skrg xthu org kanan abg dia..yg llaki muka ganas tu apa motif..
Sbb nmpk dia bnci kat CEO tua then ada scene org tua..suruh llaki muka ganas ni cari adk brdik dia..lg pelik..tp tgok je la nnti..

Skrg ok je..cuma hero tu suka buat2 mimik muka..nmpk mcm bdk2 plak..then bgaduh ngn bdk2 plak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-7-2020 08:29 AM
Hero stay rmh tu sbb nk pujuk mak cik tu jual rmh..depa nk bina shopping mall kot..tp sbnrnya mak  ...

Ooo sbnrnya lelaki yg hero nk kenen tu diri dia sendiri la?dah dia mmyamar so tk ley nk bgtau dgn jujur..kohkoh..ingtkan hero nk kenen dgn abg dia.ajumma cuti rini..sempena tadika bukak kuang2..beratur pjg u anak nk masuk sek.dlm kete je la que pun.sop punya penangan.tu smbil tu mcapub di sini kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-7-2020 08:30 AM
No lah..heroin tu rpt ngn mak cik tu..
Time kena pukul2 dulu..mak cik slalu tolong..
Bila suami  ...

Owh laaa mcm anak dgn mak bondingnya kehkeh..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-7-2020 08:35 AM
Cuma skrg xthu org kanan abg dia..yg llaki muka ganas tu apa motif..
Sbb nmpk dia bnci kat CEO tu ...

Aah la..tu muka tipikal korean.petak2 mata sepet..wonder juga apa peranan dia.baik ke jahat ke..laaa ajumma pn tk suka tgk bila hero buat muka mulut tnganga tu ahahaaa..sungguh la buruk..ekspresi mcm tkejut tkesima gituh..tk masyuk ahh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 08:50 AM
Aah la..tu muka tipikal korean.petak2 mata sepet..wonder juga apa peranan dia.baik ke jahat ke..la ...

Tu la..muka boleh tahan dh...tp ingtkn matang lyn bebudak..
Ni x..sama naik..heroin ni so-so la..sbb jrg nmpk dia melawa..
Tp adk heroin lawa kn..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-7-2020 08:47 AM
Ooo sbnrnya lelaki yg hero nk kenen tu diri dia sendiri la?dah dia mmyamar so tk ley nk bgtau dgn  ...

Iols plak..ada abg kpd bdk2 iols jaga datang juga..
Rasanya mcm dh start tadika..tp diaorg ni x g plak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-7-2020 09:28 AM
Tu la..muka boleh tahan dh...tp ingtkn matang lyn bebudak..
Ni x..sama naik..heroin ni so-so la.. ...

Aah lawa..make over teruk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list