Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5398
View
84
Reply

All about Lyanaz Hassan Founder Babies blink

[Copy link]

Author: bioessence    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Terbaca catatan khairul yoi pasal produk sampah. Dah lama dia ni berniaga ek dari 2014 gitu ye. Minah ni ada over sikit. Maklum lah dah jutawan




Screenshot_20200701-070957.png
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-7-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Wujud lagi? Dulu.. Setiap kali batch baru.. Akan tukar packaging.. Lps tu claim batch lama fake.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape toklaki sheols dato rempit yach? Ni spesis datin rempit. Dah la tonggang agama tpi mulut kuat maki org babi la sial la
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai gila follower yoi kena block dgn datin rempit ni sbb sound sheols jual timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 1-7-2020 08:17 AM

iol kena google apo babies blink ni

Ok dah google. Packaging sangat timbang kilo-ism kalau KKM approve pun idok la iol yakin nak minum  dan pakai. Tapi masing2 la kan duit dan badan masing2
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak biasa dengar but jutawan juga eh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:38 AM | Show all posts
tak penah dgr jugak.. konpom produk timbang katila ni.. adekah ini datin sekkitojangepecoh jgk ?????
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:38 AM | Show all posts
babis beling ni repack yg krim collagen rm10 satu set yg juai kat kedai jamu tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak kes rupanya dia ni..
Rempit sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:12 AM | Show all posts
dulu meletop Babies Blink ni. ade org opis aku siap pakai, yg jual pun ada. kulit mmg licin berkilat santek wak... tapi mcm biasalah jn tergoda ya, efeknya nt jd sementara shja. skg mcm kusam balik je muka dia mcm asal.

Btw produk timbang kati ni kejap je pemes, berebut org pakai. lps tuuu kelaut dalam la...

Pahtu produk lain plk muncul.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:39 AM | Show all posts
234126 replied at 1-7-2020 08:15 AM
iol kena google apo babies blink ni

Ok dah google. Packaging sangat timbang kilo-ism kalau KKM a ...

yikes, i pun google juga, i think she can do better dengan pakaging..


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
intanazlynna replied at 1-7-2020 09:39 AM
yikes, i pun google juga, i think she can do better dengan pakaging..

i dont know the founder but kalau untung juta2 mungkin taste dia kena la mcm up sikit kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:59 AM | Show all posts
kenapa aku tgk muka dia mcm clown

scary doh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 1-7-2020 08:38 AM
tak penah dgr jugak.. konpom produk timbang katila ni.. adekah ini datin sekkitojangepecoh jgk ????? ...

Biasa la semua skjp
Rasa nya sana ada kilang
Tu yg timeline FB aku penuh iklan kosmetik skjp sebab Kay Sana pun dah saturated. Yg percaya founder Tak sekolah skjp ni pun Satu juga
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:23 AM | Show all posts
Iols tak paham kenapa masih wujud pembeli yang terpengaruh nak beli produk timbang kilo yang low class cenggini
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:41 AM | Show all posts
chinta89 replied at 1-7-2020 09:12 AM
dulu meletop Babies Blink ni. ade org opis aku siap pakai, yg jual pun ada. kulit mmg licin berkilat ...

yer dulu iols pernah pakai babies blink
kulit muka memang cantik
licin gila uolss
tetapiii
selepas beberapa ketika naiklah gatal2 kat muka
at the last kena jumpa pakar kulit
stop pakai
sekarang pakai pencuci muka cethapil dengan air wuduk jer
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Produk mcm ni, pakai Kali pertama je jadi, bila repeat Tak berapa jadi dah... Kulit muka kusam Dan gelap... I Tak pkai babies blink tapi produk lain... Se pattern je
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Koser nak pakai produk timbang kilo. Iolls tetap setia pada dear klairs
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Xperna dgr pon
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:21 AM | Show all posts
mieymiey replied at 1-7-2020 10:23 AM
Iols tak paham kenapa masih wujud pembeli yang terpengaruh nak beli produk timbang kilo yang low cla ...

kan dah la rega mahal2 jua.. baikla beli barang kosmetik ober the kaunter.. setidaknya yakin nak guna.. ni ntah apa2 chemical tempek kat muka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list