Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4277
View
37
Reply

"Takkan Tak Tahu" Didi & Friends Makin Popular, Boleh Lawan "Mengantuknya Mumia"?

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-7-2020 02:04 PM | Show all posts |Read mode

Sumber foto : Youtube




Jika sebelum ini, lagu "Mengantuknya Mumia" meraih lebih 70 juta
tontonan di YouTube. Kini. lagu terbaru rancangan kanak-kanak popular Didi & Friends itu, "Takkan Tak Tahu" pula bakal menyusul popularitinya.

Tidak sampai dua minggu, tontonan untuk video Takkan Tak Tahu kini melebihi 2.5 juta tontonan.


Daalam video lagunya menunjukkan tiga ekor ayam serama bernama Didi, Jojo dan Nana ini mendapat kawan baru, seekor "pony" yang mana suaranya disumbangkan oleh Sarah Suhairi, juara Astro Big Stage 2018.







Ayam serama pandai menyanyi, 'pony' boleh rap. Video-video Didi & Friends ini betul-betul dapat menghiburkan kanak- kanak. Tahniah diucapkan! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-7-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
yg ni serious best
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:01 PM | Show all posts
best, terikut2 nyanyi sama pula.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Best gak..ralit aku dengar
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:27 PM | Show all posts
bukan budak ja suka ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:38 PM | Show all posts
ada yg nak kena report spam ke nih
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Annoying jugak kalau bebudak nanti cakap takkan tak tahu on repeat
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:51 PM | Show all posts
orang indonesia pun suka nonton ya. pasti mantul view nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:53 PM | Show all posts
dh siap download dan save dlm fon..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 06:48 PM | Show all posts
moga boleh lawan kartun doraemon
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kat rumah pon asyik takkan tak tahu.  Part awal aku hafal dah lirik dia.

Nak minum kopi ikut trend terkini,
Baru hip kan,  cool kan,  
Nak beli lagi kan...

Best lagu dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 08:02 PM | Show all posts
So ape gosipnye?
Didi telah curang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha Lagu Ni mmg best. Me enjoy nyanyi ni lagu dgn ank . Tarian xkan xtahu tu pun kitaorg ikut sama buat
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank aku yg 9bulan obses betul dgn didi. Bunyi muzik je dia dah tersengih2. Siang hari tv tu mmg channel 611 je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh laaaaaa.... Dorang ni ayam serama ke???????
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tunggu ni masuk tik tok laaa.. Mesti comel

Anak ai xpandai lg nk joget2..klu tak mau ai bt video juga
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 10:59 PM | Show all posts
cha-cha replied at 3-7-2020 10:55 PM
Oh laaaaaa.... Dorang ni ayam serama ke???????

haah didi nana jojo ayam la....cuma xsangka plak serama..ingt ayam besha2 jer

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 dengar je dah tau lagu ni mesti boleh melekat dkt kepala..lagi2 ank suka pasang lagu sampai sampai 10x..mmg hafal la
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 3-7-2020 10:55 PM
Oh laaaaaa.... Dorang ni ayam serama ke???????

Kita fikir benda yang sama lepas baca thread ni. Igt ada ayam, ada yg burung. Hahahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list