Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5646
View
59
Reply

Eyka Farhana Dan Akhyar Rashid Dah Berani Berbalas I Love You

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-7-2020 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Kalau dulu macam sembunyi-sembunyi, sekarang Eyka Farhana dan Akhyar Rashid nampaknya semakin terbuka menayang hubungan cinta mereka.


Kedua-duanya dah berani meluahkan ucapan I Love You di media sosial.


Foto: IG


Baru-baru ini Eyka juga ada memuat naik foto bersama seorang lelaki dari belakang, dipercayai pemaik bola sepak JDT itu dengan memakai baju bercorak sama.


  



Di ruangan komen, Akhyar menulis pantun romantik kepada Eyka.


"Buat pondok dari kayu, saya nak cakap I Love You."


Eyka pula menjawab, "Ini yang lemah ni. Belai rambut nampak kutu, I Love You Too."

  



  



Sebelum ini peminat hiburan Malaysia kecoh bila beberapa foto mesra Eyka dan Akhyar tersebar.


Bagaimanapun gambar-gambar tersebut dipadam selepas menerima kecaman netizen. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-7-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhhhhhh
Sebab tu je kena bukak benang ke lancau????
Apa sumbangan pompuan ni untuk malaysia?? Sebab dia sangkak terus ada benang semata i love u je??? Bodoh la siapa yg bukak benang ni??? Sial la kau
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:05 PM | Show all posts
lahh..ape salahnya diorang nak ber i lap u, u lap me? sesama muda,sesama single kan? klo berjodoh, elok la. hesshh!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak takut apa, dua bujang! Bkn laki/istri org

Cantik pulak budak ni skrg
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Eyka ni comellll... ok ler tu.. dah bercinta... prestasi bola jgn ke laut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 bujang bior le deme
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn jadi macam chipa melbin ya.nanti kena carut dengan tmj plak kalau prestasi menurun
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg nya muka high end mcmni tp sedih betul bercinta dgn pemain bola sepak je. Sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha elok sangaattttt.. Nanti ada yang kena balingan bom mortar dgn putera raja negeri Selatan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sooooooo?????









Saiful ni mmg minta dikecammm je...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kena pulak diorang ni. Acik bawang approve!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:12 PM | Show all posts
Kalau pemain bola taraf cr7...ye berbaloi...kalau takat ni...hmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 5-7-2020 01:02 PM
Ehhhhhhhh
Sebab tu je kena bukak benang ke lancau????
Apa sumbangan pompuan ni untuk malaysia?? Se ...

Acik baca tajuk eyka farhana dan AKHIRNYA rashid bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi kalau dia  er i love you  .
Bank akan dpt duit ke?
Kete boleh kasi bayar habis ke..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 ajelah
Cuma benda camnie pun smp nk buka thread ke sepul oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama: Syg nya muka high end mcmni tp sedih betul bercinta dgn pemain bola sepak je. Sedih.


Tapi body & kaki low end esp da legs
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki melayu kalau kulit tipikal melayu pls pls pls jangan warnakan rambut perang. Nnt iols confuse dgan indon
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya eyka ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakula player2 jdt ni..muka so so pun xkisah..jnji masyukk
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:44 PM | Show all posts
takdak game boleh la berbalas pantun bagai ye byk masa lapang, jgn nanti kantoi bideo burung2 sudah lerrrr hikhik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list