Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
44766
View
692
Reply

Alya Iman Bercinta Dengan Lelaki Anak Dua

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-7-2020 11:52 AM | Show all posts |Read mode
Alya Iman sahkan lelaki dalam foto yang tersebar di lama sosial itu adalah teman lelakinya yang dikenali sebagai Ridhwan Rosli.


Kata Alya, Ridhwan dah mempunyai dua orang anak hasil dari perkahwinan sebelum ini.




"Ya betul dia adalah teman lelaki saya. Nama dia Ridhwan Rosli.

"Dia sudah mempunyai dua orang cahaya mata iaitu seorang anak perempuan berusia lima tahun dan seorang anak lelaki, tiga tahun hasil daripada perkahwinan sebelum ini," katanya kepada Gempak.


  



  



Dalam masa yang sama pelakon ini kata dia tidak mahu terlampau mendedahkan kisah percintaan mereka.


Bagaimanapun bila ada perancangan untuk berkahwin nanti dia tidak akan menyembunyikannya.


Foto: IG


"Kalau ada rezeki dan kalau ada yang nak dikongsikan saya akan kongsikan. Sekarang ini terlalu awal untuk kata apa-apa.


"Saya akan cuba untuk keep it personal  tentang hubungan saya dengan Ridhwan," tambahnya. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-7-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnya dapat pengganti ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut pakai spec itam haritu ya? Sbb x hensem
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgus2...aku dlu pun sbulan je dh move on..
Harap2 bkn laki org lagi..ko ingt best ke bermadu nih..makan hati je nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Euhhh jijiksnya la tgk lelaki tu kat gambar belah kanan. Muka kepuasan dpt bergirldfrenkn budak birah ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:02 PM | Show all posts
macam masih panas lagi gosip ko dgn bff boned.

Tetiba dah de pengganti. Mudahnya hati berbolak balik dikkkk..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Laku keras ko dek
Ramai lelaki baik kat luar ni
Lelaki baik yg tak akan tya kisah silam
seorg pempuan

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:06 PM | Show all posts
dasyat penangan dak alya ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ko hancurkan rumahtangga adiela... pastu kikis duit laki penny... yg ni ko rampas jugak ke or dah lama duda... yg ni kaya ke just nak tutup citer viral ko ni... baik blah je dari industry...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dada bertemu buah dada... Mcm gaya org dah kahwin ja bergambar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Why anak arwah camni
Better tak tipu dgn tudung
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:17 PM | Show all posts
untung la lawa.. walau pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru 19 tahun dik. sabar jap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
setelah viral semuanya ko masih berbangga canang kisah bf plak. klu org lain ttp muka ttp pintu xkeluar rumah utk bbrapa.ketika
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:20 PM | Show all posts
cepat la dia kawen.. moga moga be a better person...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb alya ni cntik ker or buat naive sbb tgok komen kat fb baik laki baik prmpuan smua skong alya ni.
Klau terbukti alya nj jnis gold digger dgn jual maruah, yg laki2 ni boleh plak trima. Ingatkan jnis jaga standard. Ker dorg buat agreement bg nmpk mcm love relationships, pdhal ber sugar baby daddy jer.

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:22 PM | Show all posts
wow cepatnye...........................
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Blm ada ikatan sah dah bergambar begitu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa jugak minah ni..mcm raja ema ada mcm juma pun ada..dan mcm lg sorang pelakon iols tak ingat siapa...combination gitu muka sheols..sayangnya kalo muka lawa camni tp perangai sundal...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 28-7-2020 12:06 PM
Dulu ko hancurkan rumahtangga adiela... pastu kikis duit laki penny... yg ni ko rampas jugak ke or d ...

Lol. Dia ke si pelakunya tu. Tak guna punya jantan, menjandakan bini utk betina macam gini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list