Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3208
View
41
Reply

Vili & MK letourneau

[Copy link]

Author: Miss_Cynthia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hello everybody, long short story alkisahnya meols nak cari buku ni since memoir by Cyndi Lauper dah khatam
Lupa tajuk dia so search la by the MK name then additional info from Wikipedia MK died due to colon cancer.
Anyone familiar psal kisah diorg?
** MK (Mary Kay Letourneau) 34 years old, American school teacher, married with 4 kids.
** Vili - MK student, 12 years old.
Kisah affair between teacher & student. MK masuk jail child rape case & pregnant by vili (that time dah few months pregnant)
Sentence reduce from 7 years to 6 month and as part of her plea agreement she could not contact vili or any of her children (newborn baby with vili mom)
Unfortunately, after 1 week released MK kena tangkap again dlm kereta berduaan dgn vili So sentence been revoked dia kne serve original sentence Which jail for 7 years. Disebabkan cerita MK ni interesting, 2nd time kantoi Sheol pregnant lagiii Jah
7 years later, After 10 month of her releasing, theyol got married & raising their 2 children together. Ade desas desus ckp vili file for separation on 2019. But heols jugak yg jaga MK sampai sheol died.
Banyak la komen ckp MK predator, ruins vili childhood, an evil, brainwashing, grooming and etc etc. Ade 2 books & movie about this story

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 3-8-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun tua 22 years, sheols nampak sesuai dgn vili
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MK tu dh mninggal ke?
Diaorg kawen tu tahun bpe?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hay dlm video tu the real MK ka...bukan actress dlm pilem yek...if the real MK cantik cikgu tu...tak nmpk jauh beza dgn Vili pun...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..baru tgok video interview diaorg..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:32 PM | Show all posts
aku dah tgk full story kisah deyols neh kat channel  CI.masa  kecoh2 citer ni dulu aku tak amik pot pun.bagi aku yg judgemental ni..mary ni mmg dasar  x matang,birah je haha beriya je justified love not lust la..apa harey semua tu.tetapla ko jenis birah khenn.mary masa muda2 dulu mmg tak syak lagi  mmg lawa , MILF tak hingat la.tapi bila dah  tua kerepot nak masuk  fasa menopause aku rase salah satu faktornya  deyols start nak divorce sbb itulah.. apa jugak tarikan mary ni dulu dah takde.mungkin jugak masa tu mary dah start sakit.vili freaking out ke hape.masa interview tupun...muka vili pun macam tak kowser nak melayan achik neh,,berbanding dgn  mary yg bersungguh nak mempertahankan perkahwinan diorg.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 3-8-2020 06:00 PM
MK tu dh mninggal ke?
Diaorg kawen tu tahun bpe?

12 years of marriage exclude dalam prison
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow kisah MK & Vili since exposure kt news many years ago. Yg docu kt CI pon aku tgk gak. Aku anggap MK ni typical lonely married lady yg perlukan perhatian & cinta walopon anak berderet. Tapi mase MK ade affair dgn Vili tu, her marriage pon dah start rocky. 2 anak pompuan dia dgn Vili cantik gak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 3-8-2020 09:32 PM
aku dah tgk full story kisah deyols neh kat channel  CI.masa  kecoh2 citer ni dulu aku tak amik pot  ...

Tengok tak yang dia repeat who the boss? Takut iols!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Full movie
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 10:40 PM | Show all posts
Miss_Cynthia replied at 3-8-2020 10:04 PM
Tengok tak yang dia repeat who the boss? Takut iols!

tak ingat la chuols.sapa kata?mary ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
She is very pretty during her prime time.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw i love your topics. Please brought up more
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 3-8-2020 10:40 PM
tak ingat la chuols.sapa kata?mary ke?

Yes! Repeat like crazy until vili mcm terpaksa reply. Takut tau. Mata meols sebelah tutup sbb neves nk tgk vili jawab ape. Jap i tepek bideo tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 3-8-2020 11:09 PM
Btw i love your topics. Please brought up more

Aww. Meols newbie hehe. Kalau salah tolong tunjuk kan. Ewah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
start minit 10:45 , MK muka dh start wrinkly dgn meriah nya & plus sheol dah sakit time ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Org putih ni suka sgt nk jatuh cinta ngan bdk x akil baligh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mary tu baru meningggal berapa bulan lepas
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa mary tu mcm psiko plak nk kata seolah2 mcm laki dia tu yg start dulu paksa2 dlm hubungan tu..
Nmpk suami dia mcm blur je..nk jwb pun teragak agak..
Kawen sbb xnk ank2 tu hidup xda mak ayh..
Kalau jd kat mlysia or indonesia msti dh lama kata mary tu pakai mandrem
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 08:33 AM | Show all posts
Edited by padris at 3-8-2020 06:23 PM


It's clear this couple shared a connection through everything...

Anak diaorg, Audrey tu lawa kan..


  
happy family ja....

TT, thanks sebab buka tajuk ni... memang menarik Controversial Love Affair ni...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list