Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23469
View
667
Reply

Kena Baling Telur Atas Pentas, Siti Nordiana Pernah Dibenci Peminat Tomok

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2020 02:24 PM | Show all posts |Read mode
Siti Nordiana penah dibenci dengan peminat Tomok pada tahun 2004.


Katanya dia pernah diserang dengan peminat Tomok sampai tak dapat meneruskan persembahan.


Foto: IG


Nak jadikan cerita ni dulu saya pernah kena baling telur dengan peminat Tomok sebab masa zaman itu saya sering digosipkan dengan dia.

Kebanyakkan peminat Newboyz adalah perempuan, jadi mereka jugalah yang baling-baling telur dekat atas pentas sampai saya tak boleh menyanyi disebabkan peminat mereka tak suka Nana, katanya menerusi program Rumah No 107.




  



  



Alahai macam-macam pengalaman.


Siapa agaknya yang terlampau obses dnegan Tomok tu dulu ya. Baik mengaku! -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana ni dulu bukan gosip dgn acik spin ke..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramaiii obes dgn tomok zaman tuuu..aura beliau dasattt
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:43 PM | Show all posts
nana ni nama dia naik selepas program GV tu je..
kalau tak masih lg duduk dlm peti ais
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni citer zaman bila ni? Dah xde laki lagi ke nak dikait sampai kena ulang laki di zaman rumaja?

Balik balik citer laki - zoey, fikri, khai bahar, achik spin...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:55 PM | Show all posts
Zaman Newboyz femes dulu peminat dia memang obses dgn Tomok.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aunty_Acid at 4-8-2020 07:39 AM
ashilalat replied at 4-8-2020 06:46 AM
Ni citer zaman bila ni? Dah xde laki lagi ke nak dikait sampai kena ulang laki di zaman rumaja?  ...


Ada sr mgr kat company aku minat giler kat ct nana, terperanjat aku org hensem dan urban mcm dia tu minat nana, sr mgr tu kata dia dh lama joined fc nana.

Sr mgr tu kata dulu dh lama lah dia pernah jd artis kejap, dia kata dlm ramai2 artis ppuan, nana ni lah artis plg baik dan pandai jaga diri, dia kata kalau nana nak kawin dgn dia, dia pun nak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:21 PM | Show all posts
tomok pun dulu penah kene baling telur....
tapi tahun 2004 ke nana ni kene? rasenye 2004 new boyz dah sendu kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
naksedap replied at 4-8-2020 02:26 PM
Nana ni dulu bukan gosip dgn acik spin ke..


Tak rasa kejadian ni tahun 2004 sbb time ni Tomok dah sendu..nana popular dgn achik. Ni mungkin dari tahun 1999-2000 ...masa tu Spin belum popular lagi. Nana dengan Tomok sebaya...1999 umur diorg 15 tahun..mmg selalu keluar majalah sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 4-8-2020 02:43 PM
nana ni nama dia naik selepas program GV tu je..
kalau tak masih lg duduk dlm peti ais

so apa masalah kau?? nk kena menggelabah tekss ke apa?

Comments

kau tu yg ada masalah...aku ada peyik nama kau ke  Post time 4-8-2020 03:31 PM
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 4-8-2020 03:26 PM
Tak rasa kejadian ni tahun 2004 sbb time ni Tomok dah sendu..nana popular dgn achik. Ni mungkin  ...

selalu gmbr berdua dalam majalah mangga...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 4-8-2020 02:43 PM
nana ni nama dia naik selepas program GV tu je..
kalau tak masih lg duduk dlm peti ais

Begitulah rezeki Allah dah atur
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana ni sabar gila orangnya. Aku pernah baca post sorang forumer yg berada di tempat kejadian di lobi rtm. Agaknya pengurus produksi nak bayar duit kat semua artis lepas show. Ada lan kristal ada ramai la artis. Waktu tu nana zaman kemeruduman. Artis lain ada pengurus masing masing ambik duit, nana agaknya minta tolong wife lan kristal. Sekali PM tu jerit nana tak boleh nana kena ambik duit sendiri. Tersipu sipu nana datang dari balik tiang lobi ambik duit. Kesian gila. Kot ya pun cakaplah elok elok kat nana la kot. Tapi relax aje nana tak merempan pun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya.. Sedih baca
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak minat nana ni. Tapi... Jadah fanatik gile sampai baling nana guna telor?? Berbaloi ke? Dahle tomok masatu muka bacin.. in fact sampai skrg pun iols tak minat tomok ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 03:39 PM | Show all posts
tapi memang btol pon peminat dolu2 ntah pape. fanatik sungguh smpai klu minat retis tu sanggup bagi benda2 pelik
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 04:08 PM | Show all posts
peminat tomok dulu lain mcm.. ada mmber daku sanggup p raya rumah tomok.. tp dari siang mbawak ke mlm.. duduk dapor cuci pinggan mangkok.. ya ampun.. punyala fanatik.. siap ada gambar dia d dapor bersama tomok.. punya la dia syok.. daku kalau jmp skrg dok bahan dia lg.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tak memasal orang start kutuk tomok sbb ko bukak cite pasal peminat tomok dulu2..peminat ko yg sekarang ni baik2 la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 04:26 PM | Show all posts
apo citer basi zaman tok nadok ko nak g up balik... kalau ko up peminat khai bahar serang ct nana, buat ig fake haters ct nana aku rasa ader news juga tu sampai ct nana block peminat khai bahar yg asyik merempan dm-dm kat ig tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 04:38 PM | Show all posts
Alkisahnya nana ni artis jemputan utk program Rumah No. 107 kt astro warna tu dgn Tomok. Jadi bila dah sembang2, korek cerita dulu2, maka keluarlah cerita kena baling telur ni. Astro gempak pun up la cerita ni. Bukan nana nk cerita sangat pun kisah zaman tok kaduk ni. Tapi bila dah orang tanya kisah dulu2 dengan tomok, dia cerita je lah. Adoiii cerita macam ni pun nak ambik serius ke.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list