Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10888
View
131
Reply

Bella Astillah Sanggup Beli MPV Demi Keselesaan Keluarga

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2020 04:49 PM | Show all posts |Read mode
Bella Astillah berkongsi kegembiraannya apabila berjaya memiliki sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV).


Katanya dia beli demi memastikan keselesaan ahli keluarganya yang kini dah semakin membesar.


Foto: IG


"Sejak saya mengandung baby Ara hari itu, saya terfikir lepas ni berempat dah bermakna semakin besar keluarga kecil sata. Saya buat keputusan untuk memiliki sebuah kereta baru untuk keselesaan anak-anak.

"Lagi-lagi saya kalau pergi mana-mana suka bawa keluarga sampaikan bekas kawan baik saya cakap yang saya ini suka angkut keluarga atau satu kampung sana sini," tulisnya di Instagram.


  



Tambah isteri Aliff Aziz ini, ia meruapakan sebahagian daripada tanggungjawab yang digalas sebagai anak sulung.

"Bila dengar suka angkut keluarga tu tak rasa marah pun tetapi saya bangga kearan saya masih ambil berat ibu bapa saya dan adik-adik walaupun sudah berumah tangga.

  


"Memang dari dulu memang macam tu sebab saya ni anak sulung dan sampai bila-bila pun akan kekal macam tu, Insya-Allah.

"Terima kasih suami, mama dan ayah yang selalu doakan saya dan bagi semangat. Alahmdulillah, rezeki anak-anak saya," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-8-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
So alif aziz dah officially jadi komodo ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Di mana akal fikiran yang diberi Allah s.w.t jika anda tidak menggunanya - abg sajad
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiii sejenis membela biiiiiiawak mmg Susah kak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bella ni cam xpernah nampak dia berlakon. Sekali je nampak dia nyanyi kuar Kat tv3, melodi Raya. Tu jela sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:09 PM | Show all posts
keselesaan keluarga kerrrr masalahnya???
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru berapa hari pantang kan? Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalannya sape ex bestfren dia tu... dia org sabah kan? Seb baek... klu x dah kena sskjp kan... sbb suka angkut ramai2.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela labu duit ko lantak la.

Iols masa bujang dulu pun dah pikir ke depan kereta nak ada bonet senang buh barang anak sape la nak tukar kereta banyak kali kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:20 PM | Show all posts
your ex's girlfriend tu maksudnya girlfriend bekas kekasih?
aku confuse lak
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:28 PM | Show all posts
cikpisang replied at 7-8-2020 04:54 PM
So alif aziz dah officially jadi komodo ke


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia ada court case hari ni.. ada kat news spore.
Mgkn tu lah sebab dia tak bole masuk msia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Soklan serius.. Die kje ape bleh beli kete tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:45 PM | Show all posts
aku dah nmpak niat asal kau kawin alip pon sebab kau nak msuk dunia hiburan khenzz
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 7-8-2020 04:54 PM
So alif aziz dah officially jadi komodo ke

Komodo terus ko bagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn smpai alif tu selesa sgt smpai bawah betina lain ngongkek dlm mpv tu dh la ya
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd nya ape bella?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 7-8-2020 04:29 PM
Laki dia ada court case hari ni.. ada kat news spore.
Mgkn tu lah sebab dia tak bole masuk msia..

Memanglah. Lepas ni tau dia ada job kt msia report imigresen biar diorang query ada permit kerja ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 7-8-2020 05:06 PM
jgn smpai alif tu selesa sgt smpai bawah betina lain ngongkek dlm mpv tu dh la ya


iols aminkan alepnajis ngeseks dgn gegirl lain dlam mpv nabelah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 7-8-2020 06:03 PM
Komodo terus ko bagi

Kalau pikachu/digimon, dh level last dah xboleh nk evolve dh sis. Untung biawak2 ni, selalu dpt bini yg bagi mkn mcm dkt zoo. Depa baring, tunjuk muka once in a while ja.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list