Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23880
View
336
Reply

siapa top 5 Penyampai Radio (radio melayu) paling annoying pilihan chuols dewasa ini?? update:Johan & Shuib saling mendahului yachh..!!~ Johan & Shuib, sila letak jwtn demi kepuasan ummah..!!

[Copy link]

Author: qqOfficial       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2020 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 11-8-2020 08:07 PM

Siapa Penyampai Radio paling annoying menurut pilihan chuols????

Chuols khenssss suka keluarkan statement ... tak suka dgr radio laa, annoyed dgn penyampai radio nya laa... suka dgr radio berilmiah kononnya laaa.... hanya dgr spotify jer laaa.... huhuu, tak de kelasss laaa dgr radio dewasa ini laaa... ada je alasann cliche chuols.... huhuuu....

makanyaaa, sesaja meols buat poll nak tgk penyampai radio mana paling chuols tak suka, anti, annoying dan chuols benchhhh laaaa.... hehehhh...

moga2 poll dan bebenang ni menjadi perhatian kpd pihak radio di luar sana....dan agar mereka terutama pihak pengurusan atasan buatlahhh sesuatu anjakan paradigmaaaa bagi isu penyampai radio di negara ini yg selalu diperkatakan....


senarai2 yg meols listkan di atas antara penyampai2 radio yg popular, tp byk jua kontroversi, pelawak (penyampai radio) yg lawaknya tak jadi, penyampai radio syok sendiri, penyampai yg pemalas ntah macam mana leh terlepas pandang jadi penyampai.....  kalo namanyaaa takde dlm list tu.... faham2 je laa... antaraaa nyaa sbb rekod bersih, kurang diberi perhatian atau mmg kerja excellent..

jangan pulak ada yg chuols mengwho r yuss kann pulekkk senarai2 ni... meolssssss tibaii memasing nanti....,dgn ...



tak pasti mereka tu sapa, sila google dulu ek.... hahaaaa .....

p/s : kebanyakan nya penyampai radio swasta, seorang penyampai radio kerajaan sbb meols listkan...meols tak suka kalo dia tu ke udara......  annoyingggg sesangattt...!!!!....
p/s/s : ok meols dah open vote, sampai 10 pilihan, chuols boleh pilih top 5 penyampai radio pilihan chuols tau....!!! ...

Selamat membuat pilihann yachhh...!!!

Multiple Polls: ( Max 10 choices ), Total 740 Users voted View Voters

Poll is finished

15.60% (437)
9.60% (269)
6.00% (168)
3.07% (86)
1.04% (29)
1.07% (30)
8.07% (226)
2.32% (65)
15.39% (431)
2.64% (74)
0.39% (11)
1.29% (36)
5.00% (140)
1.96% (55)
0.93% (26)
1.46% (41)
2.86% (80)
3.46% (97)
4.50% (126)
1.39% (39)
1.00% (28)
0.18% (5)
2.46% (69)
7.85% (220)
0.46% (13)
Your User group have no permission to vote

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-8-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala, boleh pilih satu je ke u... bagi la boleh pilih ramai sikit, the more the merrier kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala..boleh vote 1 je ke..bagi la 2-3 pilihan. Iols nk vote johara. tak tahu butir apa diorg cakap. Gelak je lebih. All 3 equally annoying. Tak dpt decide mana yg most annoying
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:18 AM | Show all posts
bagi la option more than 1.. banyak nak tick ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Elizad tu tak annoying tapi boring. Kadang2 mcm dia cuba nk buat lawak tapi tak sampai or tak kelakar.

Comments

ye aku sokong... die hambar dan xbest laaa snng ckap  Post time 18-8-2020 10:59 AM
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada 3orang tapi boleh vote 1 je
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:20 AM | Show all posts
boleh vote 1 je.. terus tak jadi nak vote.. sebab ramai ni.. haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2020 10:22 AM | Show all posts
Catpaw replied at 10-8-2020 10:15 AM
Ala, boleh pilih satu je ke u... bagi la boleh pilih ramai sikit, the more the merrier kekdahnye {:1 ...

ok dah tambah voting sampai 5 pilihan.... sila tambah undi chuols yachhh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2020 10:23 AM | Show all posts
freyayong replied at 10-8-2020 10:20 AM
boleh vote 1 je.. terus tak jadi nak vote.. sebab ramai ni.. haha

dah tambah lagi sampai 5 pilihan..... sila tambah yachhh.. undi yg betul2 buat chuols rengsekkk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2020 10:24 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 10-8-2020 10:19 AM
Ada 3orang tapi boleh vote 1 je

dah tambah utk buat 5 plihan yachhh....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2020 10:26 AM | Show all posts
thank you momod bagi kredit ++ ..

boleh tak bold kan bebenang ini.... tQ ... @friedfishsoup  ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang best ada a few je. Lain semua annoying or hambar.

Btw mana kak abby fana? Dia dah quit ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2020 10:26 AM | Show all posts
ramaramu replied at 10-8-2020 10:18 AM
bagi la option more than 1.. banyak nak tick ni

done tambah option ....  hehehhh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:28 AM | Show all posts
Ok dah vote
sume yg i vote mmg top 5 annoying

tapi di tangga ke 5 ada lak 3 org bersaing hebat di situ
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka tyzo rara dgn kundur jadi dj. Dj lin pun best teringat zaman dulu kalau dgr lagu yg dia set..
Aku vote utk elizad, johara dgn lagi 1 syuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:31 AM | Show all posts
okay, done vote.hahah .

paling tak boleh blah dengar dorang sembang antara dorang je
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 10-8-2020 10:26 AM
Yang best ada a few je. Lain semua annoying or hambar.

Btw mana kak abby fana? Dia dah quit ke?

i paling suka sheol. agk annoyed dgn cik pia n elizad . tp elizad lg annoying

Comments

ooo naseb ade yg rengsa dgn telinga aku... bukan aku sorg la rase die annoyying  Post time 18-8-2020 11:00 AM
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
They are all annoying tapi dah pilih to 5

Ketawa MENGILAI GILAI mcm they are the chosen one to be on air
Dgn ckp MERAPU  

Lawak bodoh yg diulang ulang SUARA BINGIT no substance at all
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dato sossosoeb.huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:36 AM | Show all posts
Halim Othman ada lagi ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list