Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9709
View
89
Reply

Linda Onn Kecil Hati Dengan Stesen Radio, Larang Anak Jadi Deejay

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2020 10:21 AM | Show all posts |Read mode






"Nasihat mummy, jangan jadi penyampai radio."



Penyampai radio terkenal, Linda Onn yang akan menamatkan perkhidmatan di sebuah stesen radio pada 12 Ogos ini, mengucapkan ribuan terima kasih kepada penyampai, peminat dan pendengar sepanjang dua tahun bersama stesen radio itu. Selain berkata dia akan merindui semua di konti, Linda juga memohon maaf jika ada salah bicara selama ini.



Namun, selepas sehari hantaran tersebut, Linda memuat naik gambar anaknya yang bergaya ala-ala deejay dengan nasihat mendalam dititipkan kepada anaknya yang turut menimbulkan tanda tanya netizen. Linda merajuk atau tak puas hati?





Kredit foto : IG



Nasihat Linda kepada Zara yang melarangnya menjadi penyampai radio malahan menjadi bos di stesen radio kerana masih bekerja di bawah majikan seolah-olah memberi klu tertentu. Ada masalah ke?



Hantaran terdahulu ketika majlis perpisahan - Kredit foto : IG




Sibuk dengan bisnes terbaharunya membuat minyak wangi, Linda tetap berkata tidak akan melupakan dunia pengacaraan ini. Netizen turut menyokong idea tersebut supaya Linda membuka stesen radio sendiri.




Kredit foto g



Kredit foto : IG




Adakah ini pengakhiran penyampai radio yang pernah menghiburkan pendengar radio satu ketika dahulu? Begini juga kah yang terjadi kepada deejay lain seperti Fara Fauzana, FBI, Adi, Krill yang masing-masing mencari haluan sendiri dan tempat mereka digantikan dengan pelawak serta deejay yang lebih muda? Pendapat anda? - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-8-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Suruh la anak jadi pelawak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:29 AM | Show all posts
Awat minah nie benti jadi dj? Bukan ok ke dia? 2 tahun kat kool fm.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Gosip apa ni! Dia suruh anak dia create radio station sendiri kan? Dia taknak anak dia work under people. Nak anak dia jadi bos. Tu je! Ada masalah pemahaman la wartawan yg buat artikel ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:32 AM | Show all posts
Linda Onn jd deejay okay jugak aku rasa.
Dia nampak mcm berilmu.
Pastu dia pandai buat yang bila dia habis bercakap, lagu terus start.

Aku tak pandai terang, tp kalau selalu dengar dia kat konto mesti boleh faham apa yang aku cakap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:37 AM | Show all posts
Aku dengar kool fm sbb linda onn, slalu dengar kul 3-7ptg.
DJ yg ok n suara sedap pada telinga aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:39 AM | Show all posts
story sheolls  kalau sesekali keluar..
mesti merempan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sampah nya wartawan ni. i baca post linda tu rasa mcm dia bg motivasi utk ank dia. isu kecik jah wartawan sampah besar besarkan
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:44 AM | Show all posts
aku tak tau kenapa dalam kepala aku masih ada perbualan halim othman dgn linda onn dalam radio erX, dorang bercakap2 lepastu  tetapi tetapi tetapi masing2 duk balas tetapi smpai ke sudah.

kenapa la benda bodoh ni boleh tersangkut dalam kepala aku. mungkin system error sbb tahap kebebalan lawak tu terlalu tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:48 AM | Show all posts
sorry linda.....ramai yang cakap kao nih sombong...berlagak!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:53 AM | Show all posts
linda onn ni bg iols DJ yang paling terbaik.. so professional bila sheols on air and clear bila bagi info.. x merapu, x syok sendiri & x tergelak2...  otak sheols cepat dan pandai control keadaan... hopefully sheols dpt on air lagi lps ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 10:55 AM | Show all posts
Antara deejay yang suara sedap didengar dan ada knowledge.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 11:03 AM | Show all posts
dlu sheols letops khuens kt Era menang abpbh sakan berturut2 sebelum fafau take over.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 11:36 AM | Show all posts
zaman u di atas dah berlalu lindaaaaaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 11:37 AM | Show all posts
Habis dengan Kool FM, kontrak tak sambung, katanya. Kalau kontrak sambung, dengar cara dia citer hari tu, macam besar kemungkinan dia akan accept.

Aku suka cara dia jadi penyampai radio ni. Bagi aku, dia cool, tak menggelabah, tak syok sendiri. Sorang2 pun relax je dia handle. Tak payah nak buat lawak2, nak gelak2...LO salah sorang di antara penyampai yang best.  Yang lain2, hmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 11:45 AM | Show all posts
Edited by woven11 at 10-8-2020 11:46 AM

Lepas linda on bukan dgn era, i rasa dia merudum. asyik tukar sana sini station. tapi dia ni one of the best quality penyampai radio yg kita ada sebelum munculnya pelawak2 hambar take over tugas deejay

She should open her own station, bwk kawan2 lama... fafau, kieran, khairil rashid, halim othman, nadira azizan dan seangkatan dengannya... gitu berangan iols

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Alkisah nk suh anak jd boss. Oklah tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk: sorry linda.....ramai yang cakap kao nih sombong...berlagak!!!!

Mmg sombong pun minah ni. Tp kredibiliti sbg penyampai radio tetap terbaik. Berbanding dj skg yg contentnye merapu and x berilmiah. Lawak bodoh x kesudah. Didikan diradio skg xbgus. Lg 1 pihak atasan bukak lg same berulang kali sehari. Smp nk terbakar radio aku.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:22 PM | Show all posts
ohh dia dh resign jd dj kat stesen kool lah ni ya.. xpe laa mebi dia ada bisnes sendiri nak buat tu.
pape pun nasik ayam dia biasa2 jer rse oppss, tiberrrrrrrrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:28 PM | Show all posts
woven11 replied at 10-8-2020 11:45 AM
Lepas linda on bukan dgn era, i rasa dia merudum. asyik tukar sana sini station. tapi dia ni one of  ...

nadira azizan dah meninggal dunia chuols.... hampir 2 tahun lepas ...
Al fatihah ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list