Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
5215
View
14
Reply

Adira Didakwa Cuba Jual Baju Iron Maiden Tiruan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2020 01:39 PM | Show all posts |Read mode
Adira Suhaimi baru sahaja menceburkan diri dalam perusahaan pakaian terpakai (bundle) tapi dah terpalit pula dengan cerita kurang enak.


Penyanyi ini dikatakan menjual pakaian tiruan.


Foto: IG


Bagaiamanpun Adira tampil memberikan penjelasan suapaya tiada lagi salah faham.


Menerusi kenyataannya di Facebook Live, Adira tak tahu baju tersebut merupakan jenama tiruan kerana tiada penerangan yang kelas daripada pemilik sebelumnya.




"Baju Iron Maiden yang viral  tu, sebenarnya sis kurang pasti yang baju itu fake tetapi sis beli baju itu walaupun bukan original dengan niat untuk simpanan sendiri.

"Saya juga dah minta penjelasan daripada penjual dan dia dah terangkan. Kami berdamai, aman sahaja tiada bergaduh."

  



Tambah Adira lagi, dia berharapa agar diberi ruang untuk belajar dengan lebih lanjut selok belok perusahaan bundle.


"Saya belum lama untuk mengenal barang original dan bukan. Saya sedia belajar. Biasalah dalam bisnes kadang kala kita ditipu," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 01:42 PM | Show all posts
bini vip/dato pun jual bundle....wauuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenal ke bebudak sekarang yang takdak taste pada Iyen Maiden?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 05:44 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 11-9-2020 02:48 PM
Kenal ke bebudak sekarang yang takdak taste pada Iyen Maiden?

skg naik menyampah lak semua sibuk konon ade tshirt rare iron maiden jual ribu2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 06:21 PM | Show all posts
iron maiden??

anak dara besi???
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 06:22 PM | Show all posts
adira ni dah pancut banyak anak pun ttp nampak remaja

memang betul eh orang kata kalau dah genetik keturunan badan kecik

akan terus kecik tak besar2???
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenama apoooo? Lingerie kaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts

Afraid to shoot strangers. Tu jelah yang sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Iron maiden pulak dah....sian la budak2 sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lame x nmpk laki dia kat ig adira ngn datinred
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingt dlu ada satu indon bibik jiran aku. Dia ada pkai t shirt tulis punk not dead. Tah mana dia dpt bju tu tah{:run
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 11:02 AM | Show all posts
Kalau jual dengan harga mahal baru lah patut kecam. Ni dia jual bundle je pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 12:00 PM | Show all posts
Dah takde duit ke? Atau baru nak ajet2 cari duit sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa tgok pon tau pelesu punya hahahahha..... Kak Kiah ni pon kaki beli baju band metal tau tp x terpikir nk beli baju mcm ni hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Skin dia so cantik n flawless ya tapi mcm budak2 pula bila bcakap.. mispronounced lagi tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list