Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27981
View
252
Reply

Berapa banyak lah Isteri pelakon Lelaki tu ada

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2020 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assallammualaikum ...para ahli hahahaha dah lama rasanya kak kiah x jelma kan diri bukan apa sibuk kira biji tasbih kt planet lain dalam masa yg sama bosan dgn perangai ulat annoying yg jakun macam x pnah baca gossip...suka ngat kacau kak kiah punya mood...

Okey mcm biasa lah kalau Kak Kiah punya gossip mesti lah pasal retis sendu dah terbenam dalam paya ..dalam loji ..dalam lombong ..dalam segala...wat ever lah ada kak kiah kesah ko nak baca x nak berambus hahahah...

Mcm biasa mohon decode lah ye kalau tahu pon just decode je ... Biar padan muka dgn manusia low IQ nk fikir ahhaha ....

Kisah dia cenggini ..pelakon Lelaki ni Kak Kiah follow dia dari zaman FACEBOOK mula bertapak kat Malaysia ni ..okey fine masa tu dia mmg dh berbini ..bini dia mcm berusia gak chubby2 like Chinese face ank2 pon dh remaja belia dh besar2..pelakon lelaki ni pon bleh tahan pemes gak ... Selalu dia berlakon drama2 berat n watak bleh tahan ..last year pon ada je drama dia... Dia pon agak berusia tapi berjiwa muda hensem gak laaa... Okey fine ..dlm pertengahan tahun 2013 Kak Kiah x silap tibehhhh Kak Kiah tgok dia dok love bagai dgn sorang pompuan muda...pun cubies gak tp muda ..lagi muda dari ank girl dia... Wow... Rupanya bini muda dia... Usha2 gak bini lama apa dh jadi sbb nampak love it sgt rupanya dh divorce...punya bangga berbini muda sampai ari2 up pic bini dia pakai bikini sampai nampak karipap setalam ...dia bleh dgn bangga nya happy dgn Komen2 pujian org kata puff minik dia elok...hahahaha okey xpe now bini dia badan dh barai sbb asyik beranak je hahahah.... Dh xde pakai bikini mcm dulu lagi...

Now kak kiah tgok dtg mana plak dah sorang pompuan tua dia dok peluk cium ... Yg best dia peluk cium pompuan tu depan minik dia yg muda tu...lpas dia ckp all my loves... Dah dtg mana plak pompuan tua ni... Bleh kata banyak gila pompuan dia dok dakap yg best minik.dia yg bdk tadi tu bleh duduk setable happy2... Kak Kiah andaikan dorang ni geng liberal. lah kot...

Dah dapat mohon decode ye.. hopefully momod pasang cctv sama..sapa buat onar mohon terajang dia kuar bumi ahhahaha
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-9-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat nak decode..tunggu komen seterusnya. Awal sangat pulak aku masuk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KiahRonggeng88 at 17-9-2020 02:06 AM
ashilalat replied at 17-9-2020 02:04 AM
Tak dapat nak decode..tunggu komen seterusnya. Awal sangat pulak aku masuk.


Hahahaah bawak bertenang UFO Kak Kiah mendarat lama sket kali ni ...hahaha

Hal faraid baru je settle ...nak urus hal roadtax UFO plak ..bkn senang nk tggu kes lelong ke x lelong UFO Kak Kiah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Fb utk makcik2, pokcik2 lobai ukur dosa pahala org je. Next kakkiah
Masuk awal sgt, tunggu lh esok pgi. Klu OKG handsome mst byk komen, klu huduh kertu mohon katup benang ni lg afdal
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu kakkiah. Ingatkan dah lupa password forum
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sazida at 17-9-2020 02:16 AM

Bg la hint lingkunganumur berapa kakkiah oii. Stkt sendu lagi kertu bersepah je pelakon gini. Heols tu dpt main lead ke citer thn lps .
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi kakiah. Welcome back
Iols tak tido lagi ni melayan kawan curhat pasal laki dia dibantainya mesej sampai pukul 5 pagi. Jangan main2 bini dah bengang..ntah2 laki dia tido nyenyak taktau hapa

Wow best ni mohon dibukakan jalan oleh para forumerzz sapakah hero sendurina ittew



Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tggu acik2 porumer masuk n decode. Iols ingatkan serap moslem. Tp bukan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:14 AM | Show all posts
Ingstkn amar asyraf..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Okt mcm bukan 40an ni.mau dh 50an keatas kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah gilerrrr nak decode
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:37 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 16-9-2020 10:23 PM
Okt mcm bukan 40an ni.mau dh 50an keatas kot

Aku rasa pun pelakon tu mesti dah dlm 50an..
Mesti seangkatan dgn zaman2 arash mohd,  hairie othman,  khairil anwar, mahmud ali bashah...

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak berusia nampaknya OKG ni, agak susah nak decode kalau artis zaman purba nih.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kiah bukak gosip conperm retis purba...aku baru nk feferling bbnu...so malas ah decode. Tunggu kiah curah teh je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
iols rindu kak kiah
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mseh tgu jwpn hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 17-9-2020 02:04 AM
Hahahaah bawak bertenang UFO Kak Kiah mendarat lama sket kali ni ...hahaha

Hal faraid baru j ...

Dah ada yang.tolong susunkan tak?
Iols.boleh mintak orang susunkan bagi rapi lagi tersusun gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 07:23 AM | Show all posts
alamak siapakah itu... lemah sikit bab2 merungkai misteri nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 07:26 AM | Show all posts
siapakah pakcik itu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols mcm tau,keje isteri2nya beranak je kn.tp i da lama x tgok fb heols,wife dia lecturer kn.pastu tgok meniaga plak mase tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list