Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12803
View
119
Reply

Pakai Skirt Pendek Atas Lutut, Penampilan Mimi Lana Dikritik

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2020 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Mimi Lana memang seorang yang tak takut untuk bergaya.


Kalau tengok di Instagram, banyak fesyen unik yang digayakannya.


Foto: IG


Baru-baru ini di Meletop, pelakon ini dijemput untuk menjadi pengacara bersama Nabil Ahmad.


Namun penampilannya pada malam itu mendapat kritikan negatif.


  



Kata netizen, skirt pendek yang dipakainya tak sesuai dan tak sopan dilihat.




Kredit foto: Via Beautifulnara




Kebanyakan netizen berasa pakaian tersebut amatlah tak sesuai memandangkan program tersebut ditonton oleh pelbagai lapisan umur.


Bagaimanapun Mimi Lana tampil menjawab segala komen netizen dengan tenang.







Kredit foto: Via Beautifulnara








Dia juga menerima segala teguran dengan positif.


Bagusnya Mimi, tak macam sesetengah artis tu, tegur sikit terus melenting! -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-9-2020 11:06 AM | Show all posts
Huduh potongan kaki dia. Peha betis selari
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
So? Setakat skirt pendek je pun. Pakai sport bra  & short pun sheols pernah tayang di ig.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon lobai sting masuk sni & mentarbiahkan mimi lana ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:19 AM | Show all posts
Harap2 artis baik lelaki mahupun wanita tolong sediakan sekeping gambar menutup aurat dgn sempurna..kalau mati xde la netizen sibuk2 tolong cover aurat dgn marker pen..boleh ambik gambar yg tutup aurat tu terus..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:21 AM | Show all posts
minggu lepas yang elly pakai baju peplum masa inteviu ernie-syamel tu hodoh gile.
dah le badan gemuk pakai lak peplum gelembung2. pendek lak baju tu nampak bontot
sapa jaga wardrobe/ stylist utk meletop ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
skang msia dah jadi negara taliban ke uolss
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurus kering xslera pon tgk. Tp lisa blackpink kurus kering gak tp nampak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekali pandang corak jalur menegak mcm swiss guard kat vatican.

310580.900.83105222f8.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang agama syaitan yg direjam tukang bg markah dosa dan pahala org tu x nk dakwahkan org ni  sekali ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seksi ponnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:40 AM | Show all posts
kurus keding
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kedingnyee... Nak lawa. Keding dgn sapa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 17-9-2020 11:24 AM
Sekali pandang corak jalur menegak mcm swiss guard kat vatican.

Hahaha.. Jangan main2 dgn swiss guard.. Se par dgn Gurkha dan juga France Legion depa punya keberanian
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana pegi wadrobe stylist kat Asteruk

Kak lina pom pom pakai blouse pendek dgn seluar nmpk hodoh
Dah lah tembam nampak segala v shape

Mimi lana pakai skirt nmpk betis tulang semua

Wadrobe fail sgt
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 17-9-2020 11:24 AM
Penunggang agama syaitan yg direjam tukang bg markah dosa dan pahala org tu x nk dakwahkan org ni  s ...

Bucuk bucuk pazz pizz puzz pun, atas terburai bawah sopan kheunz?

Tapi yg paling penting suaminya redho...bukan senang nak dapat suami yang solat tak tinggal , utk meredhokan isteri atas terburai kheunz?

Sesungguhnya  syurga isteri iteww adalah  redho suami?




kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah...

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 12:03 PM | Show all posts
burukzzzz... baju xkena
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Xada etika berpakaian ke utk jadi host meletop..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju tu buruk
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 12:10 PM | Show all posts
kaseh80 replied at 17-9-2020 11:48 AM
Mana pegi wadrobe stylist kat Asteruk

Kak lina pom pom pakai blouse pendek dgn seluar nmpk hodoh
...

kalaupun wardrobe fail tapi yg si retis gigih nak memakai juga dah kenapa
takkan taste uols pun sama fail?

btw makin kurus ke si lana ni?
ke mata iols yg silap


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list