Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
44174
View
327
Reply

"Dulu Bersoulmate Bagai" - Sharifah Rose, Aazief Khalid Dah Putus Cinta?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2020 10:48 AM | Show all posts |Read mode
Tindakan pasangan personaliti media sosial Sharifah Rose dan Aazief Khalid memadam gambar mereka bersama di Instagram mencetus tanda tanda peminat.




Kredit foto: IG




Sharifah Rose, Aazief Khalid Putus Cinta?



Sharifah Rose dan Aazief juga dilihat tidak lagi mengikuti akaun IG masing-masing. Malah, tiada satu pun gambar yang ditinggalkan di laman IG anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza itu.




Kredit foto: IG



Kredit foto: IG




Adakah perkongsian Aazief di InstaStory ini mencerminkan apa yang terbuku di hati mengenai perhubungannya dengan Sharifah Rose?


Apapun, doakan yang baik-baik saja untuk mereka. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-9-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah... Takdelah bertambah jumlah tanggungan siti
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:00 AM | Show all posts
dua2 aku tak kenal....

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:01 AM | Show all posts
Apa lagi habis madu sepah dibuang la
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
So,  no till jannah ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi singkat tempoh dari tirah tu (kalau betul dah cash eh clash)
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:08 AM | Show all posts
Spisis anak orang kaya pemalas duk berlenggang jah, nak kata hensem dengan tak berapa tingginya rambut pun dah menipis. Euwwwww

Gigih cari awek jah kijo. Nasiblah dilahirkan keluarga ada-ada.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut anak dara tanya semalam.. Ibu anak cik Lydia dah x couple dgn tyra tu lg ya.. Tyra dah couple semula dgn aziff
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Menurun perangai apaknye betul si azif kemetot nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:15 AM | Show all posts
adoiiii komen pun smua kutuk2 ..takde sape simpati
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:18 AM | Show all posts
comel je aazif dm mcD camtu

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Pindah board je la TT
Ntah sapa la 2 ekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:26 AM | Show all posts
rafidah2405 replied at 18-9-2020 11:10 AM
Patut anak dara tanya semalam.. Ibu anak cik Lydia dah x couple dgn tyra tu lg ya.. Tyra dah couple  ...

get back keee hahahahaha
tp masa heols dgn si tyra tu mmg mendoniaa jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:26 AM | Show all posts
Bistu sape nak belikan pad utk sh rose pasni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
rafidah2405 replied at 18-9-2020 11:10 AM
Patut anak dara tanya semalam.. Ibu anak cik Lydia dah x couple dgn tyra tu lg ya.. Tyra dah couple  ...

Tak terkejut kalau dua org tu get back balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahh malu je kalau mcm ni. Last2 tyra yg menang. Apoo lah. Btw siapa yg mintak putus? Sbb dari gaya si azief ni nampak cam sedih bebenor je. Ke dia kantoi dgn rose ni sbb mesej dgn tyra?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:33 AM | Show all posts
takkan gaduh sekali terus putus..mesti ade something big jadi la kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:36 AM | Show all posts
adoiyaiiii....retis ke 2 ekor ni?
nasi himpit retis jer punnn, pegilah bod sepatutnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aritu kat twitter bagai nak rak dok tumpah teh psl tyra two timing dgn kerabat la laki lain la sekali ko balik semula ke dia aazief hahahahahahahaha booooo2 aazief!!!

Ko ingat org nk pcaya ke org yg tumpah teh psl tyra tu kawan ko yg kesian dgn ko? Tgk ko pn taw jenis xde kwn xde bff dok mengulit dgn tyra je dlu. Kwn imaginasi ada la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list