Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6872
View
57
Reply

“Letaklah Air Tanah Ke, Minyak Ke Dekat Muka Saya” - Afifah Nasir

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2020 02:18 PM | Show all posts |Read mode
Afifah Nasir langsung tak kisahmengenai rupa parasnya ketika membawakan sesuatu watak.


  



Katanya dia lebih mengutamakan penghayatan watak bagi memastikan lakonannya benar-benar memberikan impak kepada penonton.


“Saya tidak kisah bagaimana wajah atau penampilan saya kelihatan di paparan skrin selagi saya dapat menyampaikan penghayatan karakter dengan baik kepada penonton untuk ditonton.

  



  


“Letaklah air tanah ke, minyak ke atau apa-apa sahaja ke wajah atau rambut, saya tidak akan memberikan rungutan.

“Saya sangat enjoy sepanjang penggambaran #natijahkasihabah! Drama yang tak payah bersolek sangat dan pakai baju kurung all the way bersama pelakon lagenda, @zamarulhisham93,” tulisnya di Instagram.


Kredit foto: IG


Bagus Afifah, tak payah control cun setiap masa. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-9-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau letak acid pun tetaplah kayu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni x lawa sgt banding dgn anzalna...mcm x kena rambut belah tgh dgn muka dia tu... Mcm ada bonggol kat kepala pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:42 PM | Show all posts
muka dia tak leh jadi heroin. jadi 2nd lead boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar pakai red dress tu kepala nmpk besar badan kecik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:46 PM | Show all posts
dulu, lama dahlah, tgk dia kat ig lawa sangat, masa tu baru nak berlakon, mmg lawa gila, alih tgk dia berlakon jadi adik sam wife nya bersawang tu, mak datuk lain gila muka

terus cancel nak rasa kagum dgn kecantikan dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak la segala benda kalau skill lakonan x improve xguna jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pernah tengok dia depan2.. Beshe2 je. Tapi nampak wangi la
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa geram jer nak tolong sikatkan rambut dia elok2. Serabut
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:05 PM | Show all posts
hotmak replied at 18-9-2020 02:46 PM
dulu, lama dahlah, tgk dia kat ig lawa sangat, masa tu baru nak berlakon, mmg lawa gila, alih tgk di ...

Sama la sis. Iols rasa first time nama sheols disebut-sebut masa sheols grad kat Aussie kalau tak silap. "Adik Anzalna beauty with brain" katanyah. Iols kagum yach cukup pakej betul. Lepas sheols start berjinak jadi pelakon, tengok dalam tivi "ehhhh orang yang sama ker ni?". Haaa gitchuuuu penerangan iols
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:05 PM | Show all posts
jelmaan mona fandey.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tu dik, kau jgn kesah sgt, sbb acting kau pun so-so...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:48 PM | Show all posts
Setakat jadi pelakon pembantu ok lah. Jadi watak utama nampak tak sesuai sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak la apa pon muka ko tetap iras mona fendi dikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak la apa pon muka ko tetap iras mona fendi dikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tak cantik macam anzalna wpun muka acuan yg sama. Berlakon jadi watak bibik sesuai la
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
antara retis yg bukan kegemaran forumer..bila ada thread pasal dia je mesti kena keji..

dia berlakon ok la dari adikbadik manrose ke, adikbadik kemut etc etc..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:26 PM | Show all posts
dalam ig cantik

dalam tv lain bebenor

bila scene dia sebelah2 dgn amelia anderson tu...terussss sgt desa wajahnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala pipah mmg senget ke setiap kali ambil gambar? Rambut tu kena selak tepi ekkk? Motip?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 18-9-2020 03:53 PM
Letak la apa pon muka ko tetap iras mona fendi dikkkk

Semua dorang adik beradik ada iras mona fandey... Anzalna ada ok sikit lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list