Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10427
View
188
Reply

EDISI MENGIMBAU : Siapa Bekas Pelajar AF yg korang ingat & minat?

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-9-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Korang minat pelajar AF (Akademi Fantasia) yg mana? Dari musim 1 - yg akhir? Ke ada yg akan datang? Ke korang tak layan langsung? Tapi ramai yg minat mawi kan? Iols layan je tapi nak kata minat tu tak la.. tu pun kejap tengok, kejap tak. Hujung2 dah final..
81369323095_295x200.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-9-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nabila razali...hahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Vinceeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku minat Nonny dan Marsha
Minat suara dan aura cantik mereka.
Masa dorang keluar stage bawa isteri Toi (konsert akhir tak silap...errr AF berapa tak ingat...hehe), cantiknya mereka
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
akma walaupun afdlin ckp die xde x factor... haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak minat adam AF.. hairan dengan kawan iols yg duk gilakan adam. Hensem katanya. Bagi iols biasa je macam chinese look.

Tapi satu hari tu in 2009 iols terserempak dengan adam di low yat plaza, perghh tak makan gambar rupanya adam selama ni. Kat luar hensem gila. Tinggi sasa, iols yg 160cm ni pun duduk kat bahu dia je.. tinggi dari bahu sikit.

Amik gambar dengan dia tapi sayangnya fon hilang kena ragut. Dah hilang kenangan tu

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
adam af2, felix af3 & akma af3. terminat akma sebab felix suka dia. so nampak deme 2 secocok
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:46 PM | Show all posts
Nabila Razali!! haha sebab kegigihan dik Bella untuk stay relevant dalam industri meski dihencap tanpa henti
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
minat fekix sebab suara dia pleasant to my ears
farhan waktu nyanyi lagu shiela Majid ku didalam emosi ini
farha - tall sabahan guy - best tone dia masa nyanyi lagu Tommy j pisa tu
nubhan - ensem mamat ni tinggi rupanya. best song dealova
lepas2 tu tgk gak a.f tapi beshe beshe rasa

best pengetua - tok ram n roslan aziz
yg lain melingkup kelaut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 19-9-2020 08:36 PM
Iols tak minat adam AF.. hairan dengan kawan iols yg duk gilakan adam. Hensem katanya. Bagi iols bia ...


Macam fazlyna zainal harapan
41503410479_adam4-1068x1424.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak penah betul2 tgk AF kat tv sebab x penah ada astro.. ada tgk sipi2 je kalo gi umah org kebetulan ada AF masa tu.. tp aku tau perkembangan dan citer2 psl AF.. psl budak yg kena baling pen ke.. baca kat paper masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
zahid & amylia

takde lah minat sangat tapi suka bakat & suara dorang cuma sayang zahid tak kemana pun, paling ingat scene suap cekodok dgn misha omar
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 19-9-2020 08:55 PM
Macam fazlyna zainal harapan

Ya dalam gambar memang biasa je standard Sabahan. Tapi jumpa kat luar perghhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Adi fashla, hazama
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:13 PM | Show all posts
bakal mendap ke benang neh??

meols dulu pun pprt jgak menempel tgok AF ni tp dr af2 kot smpai af hafiz jah..

lepas tu bolayan konsepnya sbb dh smbg belajar kertu x meols???
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pnh vote amelia... Mila... farhan

Tp plg minat hafiz lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
CauPandin replied at 19-9-2020 09:13 PM
bakal mendap ke benang neh??

meols dulu pun pprt jgak menempel tgok AF ni tp dr af2 kot smpai af  ...

Mungkin sebab tak ramai tgk af...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu suka nana af1, farah af2 dan mila af5. Walaupun diorg gedik, tapi best tengok gelagat diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Adi Fashla AF1
Masa tu rasa heols comey ng muka baby face.
Wpn suara heols x de la gempak mana, tapi pleasant kt telinga meols masa tu.
Heols pn sempoi..Mmg sesuai sbg dj radio.
One n only produk af yg meols sempat minat, lps tu mmg x ambil tahu sngt tntg af, bz ng study.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list