Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2859
View
19
Reply

Wan Sharmila n Syazwan perjelas status hubungan masing2...

[Copy link]

Author: kiss_darr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-9-2020 11:27 AM | Show all posts |Read mode
kalau tgk pada rakaman video ni, Syazwan ni mcm kena friendzone je dgn Wan Sharmila.... hahahahahah.... tgk riak wajah Wan Sharmila pun nampak semacam jer...


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-9-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosan je couple nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:35 AM | Show all posts
gelinyer...
acah acah popular....
perasan bthol si kepeng ni....
nmpk hadap sgt dgn glemer.....

semoga fans heols tdk menjadi lobenak lopatah 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:37 AM | Show all posts
bkn retis kelas A++ mcm uols ni tak lyn ke gosip shipper shipping ni?
ni hadap jugak....
nmpk sgt giler glamer.....

kalau hensem xpa jgk....
nk pakej bdboy lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Yelah2, kawen la cepat........
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:49 AM | Show all posts
mengharapkan ada shippers n gabungan nama ke ni.. kowser
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Try hard naa mamat ni..ko tu biasa2 jerr... Lala ni janda ada taste.. Mesti dia kena pilih betol2 kbai
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:51 AM | Show all posts
baru nak merasa famous..biaq p lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:57 AM | Show all posts
mesmerize replied at 24-9-2020 11:49 AM
mengharapkan ada shippers n gabungan nama ke ni.. kowser

yela uols...
kt ig hri hri buat live demi shipper.......
sumer komen shipper heols balas tau...
hadap sgt mamat ni......
geli la.......

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 12:13 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 24-9-2020 11:57 AM
yela uols...
kt ig hri hri buat live demi shipper.......
sumer komen shipper heols balas tau...
...

biasanya retis bercinta atau tengah mengorat retis lain, depa sorok2.. dah confirm baru la diorang umumkan..
lain la kalau drama tengah on-air pastu pasangan on screen promote kat social media masing2 tu normal lah.. pastu peminat yang suka tengok pasangan on screen ni start ngeship..
ni macam saja nak limeight.. drama mak leha tu pun dah lama habis.. baru plan nak nak ada siri ke 3 katanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 12:17 PM | Show all posts
Panjang nau video tu malas nak tengok.  

Ingat Lala nak ke budak badboy macam tu.  Dah lama menjanda tapi tak pernah dengar cerita bukan-bukan pasal dia.  Mesti Lala mengharapkan lelaki yang matang untuk jadi ketua keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 12:27 PM | Show all posts
tak padannn
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh byk kali kot lala ckp dia xnak kepeng ni...cuma tersirat la...kepeng je melebih lebih..lala rimas dh..fan pun xpyh ngeship org la...biar lobenak je jd sejarah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lala.. Please move. Mcm lalamove plak
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 02:51 PM | Show all posts
halah2 ini la dia kalo org dok ngeship pun kau beriya take it seriously.. sedihhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr awal nampak lala cam rimas dgn dia ni. Try hard sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah Wan Sharmila. Sejak brtudung mmg aku suka tgk muka dia ni. Manis amat.

Tak pyhlah Syazwan ni..tak ada adab tanya anak org berdara ke tak...tanya anak org saiz bra...spesis ni tak pyh buat laki
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Menggediknya la kepeng ni, dulu masa kes pukul gf kemain lagi terus nak bersara..ni layan fans mcm xhengat..
Rimasnyela si lala kena melayan die ni..ade musim baru lagi adoii
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Saje je ni nak femes Dah2 lettew, drama tu pon dah habis. Move on pls. Next!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya w sharmila ni lebih berhati2 kot nak berlaki.
.kegagalan peekahwinan yg lalu mengajar erti kehidupan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list