Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
8620
View
57
Reply

Cacha Maembong Bercinta Dengan Datuk Z?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2020 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Cacaha Maembong katanya sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Datuk Z. Betul ke?


Namun pelakon ini nampaknya menafikan dakwaan tersebut.


Kata Cacha, hubungannya dengan lelaki berusia awal 30-an itu hanya sekadar rakan niaga yang banyak memberikan tunjuk ajar dalam bidang perniagaan.


  



"Sebagai orang yang masih baru di dalam bidang ini, saya perlukan bantuan daripada individu yang betul dan berpengalaman, selain adik-beradik.

"Saya bersyukur dipertemukan dengan Datuk Z kerana dia berminat untuk membantu saya memulakan perniagaan. Ketika saya kongsikan minat ke arah perniagaan, dia cuba realisasikan dan kami mula berbincang serta mencari idea.

"Datuk Z menguruskan segala hal berkaitan pengurusan memandangkan saya sibuk dengan jadual penggambaran, manakala saya akan terbabit untuk proses pemasaran," katanya kepada Harian Metro.


  



  



Spekualsi mula timbul selepas usahwan tersebut menemani Cacha ke majlis dan mengenakan persalinan warna sedondon.


"Dia individu yang baik dan banyak bimbing saya dalam menguruskan perniagaan. Pada masa sama, dia juga tidak kedekut untuk kongsikan ilmu.

"Sebagai rakan niaga, saya juga masih lagi dalam proses mengenalinya.

"Saya berharap kerjasama ini berlangsung dalam tempoh yang panjang. Siapa tahu kalau hanya kenalinya dengan ala kadar saja, mungkin akan jadi hal macam-macam di kemudian hari.

"Jadi lebih baik untuk kami saling mengenali secara profesional dan serius. Setakat ini, saya percaya dengan kredibiliti Datuk Z selain ahli keluarga turut mengenalinya," tambahnya.


Foto: IG


Sekarang ini Cacha tidak mahu memikirkan soal cinta.


"Saya ingin fokus dan berjaya dalam hidup. Saya mahu jadi lebih matang dan positif supaya dapat bantu keluarga.

"Keluarga saya ramai yang sudah kahwin dan ada kehidupan sendiri. Sebagai anak bongsu, saya dah tidak boleh main-main lagi." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-9-2020 01:20 PM | Show all posts
Muda betul Datuk sekarang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan niaga kerang udah ler.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Couple ngan Dato ke??? O... Jadi usahawan eh????

Hahahahha.. datang buat baju kt designer sendu asyik nak mintak sponser jer. U buat lah i baju. Nnt i tagg u kat instagram. Baju u cantik. Lalu chacha pun berjaya lah dpt baju percuma dr designer ittueww.

Dan berbanggalah designer ittuew sebb bajunya dipakai chacha. Lepas pakai, bolehlah dia lelong, baju bekas chacha pkai, i jual murah murah, rm500 jer.

Ko rasa?????

Couple ngan dato. Usahawan. Tp baju nak free. Hahahhhhhhaahahhahahahahahaahahahahahah.
Dato sengkek kak??? Bisnesss tak jalan kah???
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
niaga ape chacha? makanan laut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:47 PM | Show all posts
Pengakuan ikhlas..
Saya la Datuk Z yg dimaksudkan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sugar daddy ke, banyak datok yg buat bisnes ni sengkek and lonely. Sebab berbisnes mmg lonely..deprezzion, picnic attack

Kalau nak mulia sikit kena jadi instaceleb
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:02 PM | Show all posts
eh.. dah break ke dengan bf cina ke mat salleh dia yang dok berkepit kemahen ritu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah putus ke ngn bf cina die tu. Byk sgt tertgl keteapi. Hahah.
I rase die lg lawa dr emma sbb emma putih nmpk lawa.
Die muka cm exotic sket la. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa chacha ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahan lame mane ni ye. Leh kwn dgn tikah idung.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:07 PM | Show all posts
Dia ni memang kerap sangat bertukar ganti pasangan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 25-9-2020 03:25 PM
Dah putus ke ngn bf cina die tu. Byk sgt tertgl keteapi. Hahah.
I rase die lg lawa dr emma sbb emm ...

Cjacha ni dulu punya la berkerak kulit dia.skang je jadi cerah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:15 PM | Show all posts
better kawen jelaa klu dah sambar datuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:25 PM | Show all posts
retis bodoh benak...x belajar tinggi pun xpe...

masuk industri tangkap jerong besar...senang hidup selama2nya..

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 25-9-2020 01:31 PM
Couple ngan Dato ke??? O... Jadi usahawan eh????

Hahahahha.. datang buat baju kt designer sendu a ...

Yes,muahaha.dkt bridal pun dtg mintak2 seponser gitew.haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 05:14 PM | Show all posts
huntunglah dpt kawan dgn dato
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 25-9-2020 04:10 PM
Cjacha ni dulu punya la berkerak kulit dia.skang je jadi cerah ni.

Filter kot ni.skang yg berkerak n kepam pn tampal filter tros ok lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 25-9-2020 04:10 PM
Cjacha ni dulu punya la berkerak kulit dia.skang je jadi cerah ni.

nmpk penampilan dia cntik skit kan.. ya maybe filter la..
tp maybe sb dia kurus byk ni juga
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pun bakalan mengakhiri zaman bujang dgn datuk2 usahawan nampak gaya nya ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list