Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5204
View
73
Reply

Tak Payah Pening Fikir Hadiah, Betul Ke Norman Bagi Memey Jambangan Duit RM2,000?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2020 04:27 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Memey/Norman




Bertuah betul Memey Suhaiza menerima hadiah jambangan duit daripada suami tercinta, Norman Hakim sempena ulang tahun perkahwinan mereka kesembilan.


Perkara itu dikongsikan Norman menerusi Instagramnya yang turut berterima kasih kepada semua yang memberi ucapan dan mendoakan mereka.




  



"Alhamdulillah, ada orang tu gembira sangat dapat jambangan bunga (jambangan duit) macam tu.

"Senang kita orang lelaki tak payah pening fikir nak beli hadiah apa.

"andai-pandai isteri nak beli hadiah apa yang dia betul-betul nak," tulisnya.


Sementara itu, Memey menerusi hantaran di IGnya turut meluahkan rasa gembiranya atas hadiah yang diterima malam semalam.




  


"Senyum lebar mummy malam ni. Selalu dapat bunga pun gembira dah. Tak sangka rasa jambangan bunga macam ni," tulisnya di IG.


Di ruangan komen, ramai meneka jumlah keseluruhan jumlah not RM50 itu. Eh, betulkah RM2,000 seperti diteka warganet? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-9-2020 04:35 PM | Show all posts
kowser nak cabut satu2 duit tu buat beli brg kita nak.... kan lagi senang bg je bunga sejambak berserta bank draft ataupun bukti screenshot transaksi bank transfer
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:38 PM | Show all posts
lorrr..igt rm20k...

2 ribu je rupanya....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:45 PM | Show all posts
ok laa tu...walau aku menyampah jgk dgn drg ni..tp bior le dia bg apa yg dia mampu nak bg..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:51 PM | Show all posts
jgn hengkau tunjuk2
kang si bakyah nak gak kang
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak kau la
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok lakinya pandai amik ati

Teringat kawan aku kemain cantik kawin lecturer medic. Laki mengungkit bagi nafkah sampai bertumbuk siap masuk kaunseling

Member dah la gadis popular, mountain climbing berpuluh kali body mak datuk lawa. Sekali beranak twin laki takmo jaga..culture shock bini macam onggile manage sendiri

Tak payah pilih la lelaki yg tak reti manage kontroversi, tekanan dan tanggung jawab. Taknak susah2 nak buat kerja yang hepi2 jah..stress sikit tak boleh. Butuh dia


Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 05:50 PM | Show all posts
untunglah mey, laki baik,madu baik,naktiri baik
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
2k pon duit gak. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 25-9-2020 04:38 PM
lorrr..igt rm20k...

2 ribu je rupanya....

syukur la juga nak bg bini dia 2k
bole bg inspirasi kat pasangan lain yg xtau nk buat surprise apa
iols bkn karat deme tp this is something good la dia layan bini dia baik
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta: lorrr..igt rm20k...2 ribu je rupanya....

I ingatkan 20 jotaa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
"Betul Ke Norman Bagi Memey Jambangan Duit RM2,000?"

2k je TT oiiiii x berbaloi nak bahas kan sama ada betol atau tak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 25-9-2020 05:48 PM
Elok lakinya pandai amik ati

Teringat kawan aku kemain cantik kawin lecturer medic. Laki mengungk ...

Dah intai intai laki org mana yg kau berkenan sejauh ini? tried and tested mengikut kesesuaian kau?

Wifes out there...you all be careful...

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 25-9-2020 06:13 PM
I ingatkan 20 jotaa..

Kalau kau beri 20 juta boleh buat peta china dan USA kheunz?

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 25-9-2020 06:19 PM
"Betul Ke Norman Bagi Memey Jambangan Duit RM2,000?"

2k je TT oiiiii x berbaloi nak bahas kan sam ...

The effort that goes a longer way than the actual sum....

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 25-9-2020 05:50 PM
untunglah mey, laki baik,madu baik,naktiri baik

Cannot be said the same of apiyah....abg tiri kakak tiri berbaik dgnnya sebab nak tumpang serta menempel kekayaan ibu piyah kheunz?

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerstorm replied at 25-9-2020 06:26 PM
The effort that goes a longer way than the actual sum....

Ye betol..semoga jadi inspirasi lelaki diluar sana...

My comment previously meant for tajuk tt yg persoalkan betoi ke idok tu ... mcm like... 2k je kot... nape Tt perlu persoalkan betoi ke dok...?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 25-9-2020 04:35 PM
kowser nak cabut satu2 duit tu buat beli brg kita nak.... kan lagi senang bg je bunga sejambak berse ...

When you take much effort in giving out what is worth, the receiving party will not spend it as lavish as she would...

ibarat kata nenek jiran sebelah penthouse aku...mudah dapat, mudah juga habisnya...and vice versa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 25-9-2020 06:30 PM
Ye betol..semoga jadi inspirasi lelaki diluar sana...

My comment previously meant for tajuk tt  ...


A simple nice gesture and surprise can strike a woman's heart...anytime.

Been there, done that....many a time...



Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 25-9-2020 04:51 PM
jgn hengkau tunjuk2
kang si bakyah nak gak kang

A ah.nmpk apa memey ada .dia pun nk sama..ngengenge..memey ni kemas orgnya.sama2 ngn NH jns kemas n bersih ja.rasa xda maid .semua memey buat sndiri.msk bisness etc.tp xpasti kot ada yg jga ank time durang g keje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list