Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10551
View
163
Reply

Siapa Artis Yang NEVER EVER Sertai GV?

[Copy link]

Author: lovelytouch    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Selalu kita bual pasal artis yang kita nak sangat join GV tapi siapa sebenarnya yang tak layak atau tak perlu atau jangan harap nak masuk GV?

Akaq rasa antara artis yang jangan harap dapat kita tengok kat GV ialah:

Jamal Abdillah
Siti Nurhaliza
Ziana Zain
Ramlah Ram
Hattan
Ella

Pendapat chuols?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-10-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Ram dan Tok Kat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mami Mas Idayu,
Ajai,
Dato Syafinaz

confirm tak berani nk join punya ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la how I wish la ZZ sertai GV....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 11-10-2020 02:00 PM
Mami Mas Idayu,
Ajai,
Dato Syafinaz

Selain dari muka2 juri kak kiah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
M. Nasir

Too cool for school
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 11-10-2020 02:01 PM
Tu la how I wish la ZZ sertai GV....

Khennnn meletopp yach kalau ZZ masuk GV tak mungkin keluar sampai minggu last walaupun terkucil sejuta kali sbb aura yang vas tapi beranganlah nak tgk ZZ masuk GV. Shes to classy lah. Beza dgn Aishah mmg dia diva tapi dr segi penampilan dan aura tak boleh tanding zz.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:14 PM | Show all posts
Sheila Majid

Zainal Abidin

Jaclyn Victor

Kak Nita sarawak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato Yusni Hamid..Joe Flizzow..Malique..Amy Search..Dato Awie..KRU..Camelia..Uji Rashid
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:25 PM | Show all posts
GV tak tau lah, tapi GGV2 tu Aimy Saad masuk audition tapi tak layak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:35 PM | Show all posts
shoeb
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 11-10-2020 02:25 PM
GV tak tau lah, tapi GGV2 tu Aimy Saad masuk audition tapi tak layak.

mujur tak layak.Kalau tak,sakit jiwa tgk senyum kambing tayang gigijarang panjang sebelah.
Ehhh..chuolsss dia mana boleh join..dia buta /rabun dah bertongkat sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:56 PM | Show all posts
Arni Nazira
zaiton sameon
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:57 PM | Show all posts
rahmad mega pernah x masuk GV????suara dia power
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Baggio Damasutra
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 11-10-2020 02:57 PM
rahmad mega pernah x masuk GV????suara dia power

GV1 lagi heols dah masuk diknon.. menang tmpt ke-4 kot kalo x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang paling takkan layak masuk GV ni haruslah Siti Nurhaliza chuolss.. syarat nak masuk GV ni haruslah tersimpan sejuk beku dlm freezer bertahun2 or menginap di kuburan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KELLY AZMAN....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh jer depa ni msk..sekadar 'untuk berniaga' jer....kontrak belakang citer ngn artis.Tgk jer yg ore kata AGT tu menipu 'untuk berniaga'.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 11-10-2020 02:00 PM
Mami Mas Idayu,
Ajai,
Dato Syafinaz

hahahahhaha. tiga2 ni aku dpt bayangkan kalau kena komen mesti menjawab. pas tu kalau tersingkir buat pc lagi. hahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list