Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14062
View
112
Reply

Adik Hanis Zalikha Hina Seller Dan Pembeli Choco Jars?

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2020 01:17 PM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : TikTok ogoshbi




"Can we normalize bullying people who like choco jars?


"Aku rasa dia macam koko krunch dengan extra diabetes.


"Sumpah, macam 'apa yang sedapnya benda ni ya'?


"Aku nak jual dessert but like everyone is demanding for choco jar and I don't want to sell that."


Menerusi satu video di akaun TikTok milik ogoshbi, individu yang dikatakan adik lelaki kepada Hanis Zalikha telah meluahkan perasaan kecewanya apabila diberi cadanngan untuk menjual Choco Jars.


Video berdurasi kira-kira seminit itu dilihat seperti telah dirakam sejurus selepas dia membeli choco jar daripada seller dan mencubanya.


Ada segelintir yang menyokong, namun ramai yang menegur perbuatannya itu kerana seakan-akan menghina dan cuba menutup pintu rezeki orang lain.


Jawapan yang diberi pemilik akaun TikTok ogoshbi ini untuk komen-komen yang menegur tersebut juga kelihatan agak bongkak.






Kredit foto : TikTok ogoshbi





Kredit foto : TikTok ogoshbi





Kredit foto : TikTok ogoshbi






Kredit foto : google






Tidak salah jika ingin mengadu ataupun menegur sesuatu produk tetapi tegurlah dengan cara yang berhemah. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-10-2020 01:40 PM | Show all posts
mak nani kan ade thermomix...ko jual bakeri jela
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ooohhh achammtoohhh.. dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak dgn gosip very theeeee ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lo akak ko jual produk kilo timbang / oem pun ko x sindir pulak. ngengada2
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Palat apa sampai benda ni pun nak dijadikan gossip?? Cibai!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:47 PM | Show all posts
well.. he learns from the best pun kan (read: maknani)
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada related ngn retis,mmg nk kne bkk benang ek?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada cadangan...
Pe kata buat satu lg kategori
"Gosip adik beradik/sedara mara/jiran kepada artis tempatan"
Bosan hokeh yg x kena mengena masuk jd bahan gosip..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia artis ke?
Habis semua sedara mara artis masuk bodgos

Btw choco jar mmg manis pon
Nak2 kalau buat guna choc mura
Rasa gula....buat rasa2 boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:02 PM | Show all posts
kesah plak aku dia adik keknis ke hape.. TT je yg batak dgn kaum kerabat retis2 sangkak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:03 PM | Show all posts
adik dia retis ke? jgn semak dalam ni please. thread akak dia yg byk2 tu pun tak terbaca.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:03 PM | Show all posts
biar tegoran itu membawa faedah sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
chocojar mmg mahal pon aku rasa, coklat kalau guna yg murah rasa cam makan minyak. tapi jual berbelas ringgek. aku tak prnah beli tapi adik aku suka beli.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang masa je benang ni. Dah la cite pasal coco jar, bukan retis pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:17 PM | Show all posts
dey menatang mende ni ahhhh

ini pun jadi isu? lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:22 PM | Show all posts
Pendapat budak je pun. Ramai berkokok dah kenapa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So? Perlu ke ummah forum ambil tahu pasal ni.
Goaip murahan sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:26 PM | Show all posts
haruslah replied at 12-10-2020 01:57 PM
Dia artis ke?
Habis semua sedara mara artis masuk bodgos

Who are herrrrr? Tiberrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Keciknya gambar. Sakit mata nak zoom
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 02:42 PM | Show all posts
lahh.. suruh dia pi belajar dari mamasab nak jual mende..klu tak abes, kambus jee kikiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list