Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
223
View
4
Reply

Soal twitter

[Copy link]

Author: Esmiria    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2020 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hello aku try daftar twitter. Tetapi bila bahagian ruang form isi nombor, aku stuck. Bila nombor dibagi. Satu call masuk.  Aku tak berani angkat. Kenapa aku tengok yang len senang create tpi aku pyh? Padahal awal pendaftaran aku sudah memilih "use email instead" dlm form itu.

Tolonglah..aku teringin sgt main twitter
.maaf slh bod..x thu letak mna


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-10-2020 05:42 AM | Show all posts
saya dah tolong create kan twitter untuk awak..
cek PM nnati untuk login nya
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 18-10-2020 05:42 AM
saya dah tolong create kan twitter untuk awak..
cek PM nnati untuk login nya

Bagusnya SM..terbaik


Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:55 PM | Show all posts

hehe..kadang2 kita pening dengan cara daftar itu ini.saya selalu bayangkan
sedapnya kalau ada tolong daftar kan haha..itulah saya buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lengkong at 18-10-2020 08:26 PM
trunks replied at 18-10-2020 03:55 PM
hehe..kadang2 kita pening dengan cara daftar itu ini.saya selalu bayangkan
sedapnya kalau ada tol ...


Heheheh...teruskan apa yg baik sm.

Kita edit sikit lah SM..hahahah terkejut tengok pm tadi..terima kasih supermod.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list