Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
324
View
5
Reply

[Tempatan] Samsung Galaxy S20 baru dilancar awal tahun ni. Januari tahun depan keluar pulak Galaxy S21

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2020 07:07 AM | Show all posts |Read mode
Galaxy S21 mungkin diperkenalkan Januari depan
    myMetroit>metro
Muhammad Saufi Hassan

Samsung dijangka akan memperkenalkan peranti kelas perdana mereka daripada siri Galaxy S, Januari depan.

Berdasarkan kepada garis masa pelancaran peranti itu untuk tahun sebelumnya, pengenalan peranti Galaxy S21 itu agak cepat berbanding kelaziman takwim syarikat berkenaan sekitar Mac.

Galaxy S21 kebiasaannya diperkenalkan awal tahun manakala untuk siri Galaxy Note pada penghujung tahun dan itu sudah menjadi takwim tahunan untuk syarikat berkenaan.

Buat masa ini, peranti Samsung Galaxy S21 akan memperkenalkan prestasi kamera lebih baik sesuai dengan kategori peranti itu yang lebih memberi fokus kepada kuasa kamera dan bukan untuk produktiviti seperti Galaxy Note.

Peranti baharu Samsung itu dijangka masih mengekalkan nama S21 atau mungkin S30 berdasarkan kepada gandaan 10 seperti peranti lalu.

Jika ia benar, Samsung mungkin mempercepatkan pengenalan peranti itu untuk mengukuhkan kedudukan mereka dalam perkongsian pasaran telefon pintar yang ketika ini dilihat didominasi oleh Huawei.

Wujud juga khabar angin yang menyatakan bahawa mungkin Samsung akan memperkenalkan peranti itu Disember depan dan mula dijual di pasaran seawal Januari.

Setakat ini, tiada spesifikasi yang tertiris namun besar kemungkinan syarikat itu akan menggunakan pemproses Exynos generasi baharu atau cip keluaran Qualcomm Snapdragon.

Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 17 Oktober 2020 @ 8:35 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-10-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
perghhh..yg latest skrg pun aku rasa dah powerfull dah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 11:29 AM | Show all posts
aku still dgn s8

janji bleh wasap & call

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 11:33 AM | Show all posts
Aku anti dgn samsung sejak terkena karan masa caj hp..

Baru pegang hp terkena electric shock. bzzzzttt..

Tangan kering pun boleh terkena.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 11:34 AM | Show all posts
kalau hp dia blh jadi mask, i nak beli next year.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Setiap tahun kluar versi baru... byk sgt bezanya ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list