Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7898
View
97
Reply

"ODL Lagi, Bertabahlah Pelajarku" - Wah! Vanidah Imran Dah Jadi Pensyarah?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2020 12:11 PM | Show all posts |Read mode
Vanidah Imran bersyukur apabila impiannya bergelar pensyarah tercapai.




Kredit foto: IG




Aktres itu berkongsi pengalamannya memberi kuliah secara atas talian menerusi perkongsian di Instagram.

"ODL (pembelajaran jarak jauh dalam talian) lagi semester ini. Bertabahlah pelajarku. Semester akhir, perjuangan akhir. Kamu boleh melakukannya," tulisnya yang memberi bayang memerlukan komputer riba baru kerana skrinnya sudah rosak.




  



Menerusi ruangan komen, rata-rata mengucapkan tahniah kepadanya kerana kini bergelar tenaga pengajar.




  





Kredit foto: IG




Tahniah Vee impian bergelar pensyarah tercapai! Semoga amanah menggalas tanggungjawab. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-10-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lecturer kat mana, dia memang ada master pun,
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... lepas ini boleh sendeng jadi isteri bernombor pada prof prof kangkong  boroi yg ramai di uni tempatan kita....taken but abelebel..

heeee

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
StingAisya replied at 18-10-2020 12:35 PM
Tahniah... lepas ini boleh sendeng jadi isteri bernombor pada prof prof kangkong  boroi yg ramai di  ...

Gigih betul pakcik manak buat id mcm2 sian
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah ye vee.iols juga terkapai2 nak jadi lecturer tak tercapai lg.susah betul kalau master holder je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 18-10-2020 12:29 PM
Lecturer kat mana, dia memang ada master pun,

Pensyarah di Fakulti Filem, Teater dan Animasi (FiTA), UiTM. Sekali ngn Dr Zizie Zulkifli la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 18-10-2020 12:44 PM
tahniah ye vee.iols juga terkapai2 nak jadi lecturer tak tercapai lg.susah betul kalau master holder ...

Sama la kita aemonnn, tapi nak smbg lagii tuuu bcintaaa nya rasa. Tah bila dpt peluang jdi lecturer jugekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah{:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:00 PM | Show all posts
Antara retis yg paling cantik pada mata ku

Paling aku suka dia dlm drama awan dania selain nasha aziz
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
StingAisya replied at 18-10-2020 12:35 PM
Tahniah... lepas ini boleh sendeng jadi isteri bernombor pada prof prof kangkong  boroi yg ramai di  ...

Ehhh bukan...Dato Seri di Sabah sana pilihan hatinya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:09 PM | Show all posts
Tahniah

beauty with brains
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:18 PM | Show all posts
Cantik betul dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap aku menua dengan cantik mcm vanida.  Tiber kluar tajuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
chaos_sweetly replied at 18-10-2020 01:02 PM
Ehhh bukan...Dato Seri di Sabah sana pilihan hatinya.

wah dh ada kettew
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 18-10-2020 12:52 PM
Pensyarah di Fakulti Filem, Teater dan Animasi (FiTA), UiTM. Sekali ngn Dr Zizie Zulkifli la ni.

Tutor tu sama ke dgn pensyarah?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
chaos_sweetly replied at 18-10-2020 01:02 PM
Ehhh bukan...Dato Seri di Sabah sana pilihan hatinya.

Datuk seri di sabah tu dengan vee ex eizlan yusof
Dia ni aritu mengikut kata acik kaki gossip penunggu forum cari, rapat dengan tok guru silat
Ehhh....tapi tak tau lah kan kot you maksudkan dia pun dengan datuk seri sabah hat lain
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
seth.lin14 replied at 18-10-2020 12:55 PM
Sama la kita aemonnn, tapi nak smbg lagii tuuu bcintaaa nya rasa. Tah bila dpt peluang jdi lecture ...

untungkan artis berpendidikan?senang dpt grab.mcm najwa latif..vee..ct nana.. kita yg marhaen ni byk kali hantar permohonan kt spp,uitm,ipts..tp rezeki takde lg jd lecturer..sbb marhaen terlalu ramai dah phd holder skrg ni..berhuhu la kita menunggu dan berharap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Vi yg sgt cantik
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 18-10-2020 01:59 PM
Tutor tu sama ke dgn pensyarah?

tutor pembntu pensyarah.kalau kat uni slalunya cover utk subjek lab.contoh nya la..sbb iols bljr sains comp slalu jumpa tutor time lab je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 18-10-2020 02:15 PM
untungkan artis berpendidikan?senang dpt grab.mcm najwa latif..vee..ct nana.. kita yg marhaen ni b ...

Ct nana jd lecturer?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list