Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9190
View
190
Reply

Emosi Aliff Syukri Terjejas Terus Tak Dapat Shopping Ke Luar Negara

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-10-2020 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Pndemik yang berlaku di seluruh dunia sekarang menyebabkan ramai penduduk duni berada dalam kesusahan dari segi kewangan dan emosi.


Rata-rata penerbangan disekat dan sudah pasti tiada peluang untuk melancong.


Foto: IG


Disebakan keadaan ini, Datuk Seri Aliff Syukri meluahkan perasaanya melalui Twitter.


Katanya dia sedih dan rindu mahu bercuti di luar negara.


  



Katanya, setiap hujung tahun dia dan keluarga pasti akan ke luar negara untuk membeli belah.


"Hati dah meronta merindui untuk bercuti di luar negara. Biasanya hujung tahun tengah tahun pasti saya akan bercuti di luar negara untuk shopping, tapi tahun ini terasa janggal dan pelik tak tahu berapa lama covid ni?"

  



  



Sementara itu di ruangan komen, penyanyi lagu Bobo Di Mana ini diserang netizen.


Kata mereka rakyat sedang menderita susah dan ada yang sampai tak makan disebabkan virus ini tapi Aliff Syukri risau takj dapat melancong dan shopping!


Ramai pula yang meluat dengan luahan hati Aliff. Anda macam mana? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-10-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
lagi elok kalo lps emosi ko terjejas, ko terus mampos pun takpe
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudiaaaa... Masalah negara ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
eloklah tu lama sikit emosu kau terganggu, cepat sikit checked in kat hosiptal tanjung rambutan ulu kinta sana tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm masalah negara ni {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
xpelaa guna duit terlebih tu utk dermakan and bersedeqah..lambert lg laa nk dpt g obersea tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:33 AM | Show all posts
tak hbis2 publisiti murahan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sitiwasi?     
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Org lain sedih hilang kerja tak de makan kau tak dapat g oversea pon mengeluh...

Benar manusia mmg ssh nk bsyukur
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat serupa x boleh online shopping.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:44 AM | Show all posts
Sila  memninggal....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Covid jadi covit. Situasi jadi sitiwasi. Ingatkan sitiwasi tu nama bibik baru dia ke tadi entah bila dia ni reti nak mengeja betul2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
emosi terjejas sbb sales menjunam terok you alls... mana nak byr rumah2 yg dia beli yg belum ada penyewa itewwww..nak menguruskan resort yg tgh nyawa2 ikan itewwwe...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:49 AM | Show all posts
Kesiannyaa.......
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Gamba dgn wife dia
Aku igt mak dia
Lebih kurang dh muka depa
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gebang sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah lg la penyakit sewel dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiwasi {:laugh{:laugh aduhaiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat pegi melancong, ambiklah kelas belajar mengeja semula.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 12:01 PM | Show all posts
Barbie nye la hai.
Saje buat kenyataan mcm ni untuk publisiti.
And saje buat ejaan bodoh2 tu untuk tunjukkan yang die dyslexic
Sedih la minah oi.

And dear wartawan cari, aku lagi rela korang update pasal keluarga kemut dari orang2 bodoh ni.
Jgn bagi publisiti free kt diorang ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list