Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9582
View
128
Reply

Ratu Balqis Berhenti Meratapi Penceraian

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2020 02:52 PM | Show all posts |Read mode
Ratu Balqis enggan meratapi kisah penceraiannya, kini bangkit dengan single baharu bertajuk Buaya.


Katanya dia kini lebih bersemangat kerana lagu tersebut menjadi titik tolak dirinya untuk terus maju dalam bidang nyanyian.


Foto: IG




Bekas peserta program realiti Mentor Milenia 2017 itu berkata kepada Berita Harian,

"Saya tak mahu bersedih dan semakin fokus dengan kerjaya. Single Buaya adalah bukti saya serius untuk terus menyanyi. Jujurnya, nyanyian adalah jiwa saya.

"Saya menunggu hampir 10 tahun untuk menghasilkan single. Saya pernah menyertai banyak syarikat rakaman, tetapi semuanya tak menjadi selepas keluar program Mentor Milenia pada 2017. Alhamdulillah, sekarang baru berpeluang ada single sendiri."


  



  



Dia juga turut berterima kasih kepada pengurunya kerana membantu mengembalikan fokusnya selepas mendiamkan diri selama dua tahun.

"Saya kerap memuat naik lagu saduran menerusi laman Instagram sejak Februari lalu. Dari situ, Firdaus mempelawa saya untuk merakamkan lagu. Dialah yang mencari lagu untuk saya dan banyak menolong sehingga berjaya mengeluarkan single Buaya.

"Saya berterima kasih kepada Mimi Fly kerana sudi bekerjasama dengan saya. Bekerja dengan Mimi Fly sangat mudah dan single Buaya dapat dihasilkan dalam tempoh sebulan sahaja."


  



  



Namun Balqis menafikan lagu Buaya itu adalah berkisahkan tentang bekas suaminya.


"Sudah tentu ia dari pengalaman sebagai wanita. Takkanlah seseorang tak pernah berjumpa dengan buaya?. Sememangnya, lagu ini ditulis berdasarkan pengalaman saya, tetapi orang yang dimaksudkan bukan bekas suami." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-10-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini br la janda letopan
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pesyen macam 30k satu malam
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam ciri2 40k-60k jahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantikkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:16 PM | Show all posts
peha dia cantik betul macam tiang tnb
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras uqasha
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Errrrr geli pulak tengok bideo tiktok tu, tak macam tunjukkan tarian pun...More to org tua perasan comel
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
macan adele yg dah kurus
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ni balqis scammer yang menipu tu ke. macam baru jah baca benang heshe sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:56 PM | Show all posts
seksi2 sangat lagi la bekas laki meluat
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:56 PM | Show all posts
1,2,3... Whoo rrrr Yusssss...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dh cantik tak yah filter sgt dik.terlebih filter jd pondan huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique: Errrrr geli pulak tengok bideo tiktok tu, tak macam tunjukkan tarian pun...More to org tua perasan comel


Heshe baru 21 tahun kan? Tua ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg lawa mcm ni ke sumer filter?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
WHO ARE YUSSSSS???!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:16 PM | Show all posts
sape ni tak kenal. tapi first pic tu ingatkan arianna grande
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa pulak.. ada korean vibe gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:20 PM | Show all posts
Siapa dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:22 PM | Show all posts
LOL filter terlebih sampai beza dengan yang real.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list