Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12336
View
144
Reply

"Kay Poh Chee, Jangan Perasan Kau Superstar" - Ning Baizura Warning Siapa?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2020 12:16 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan penyanyi Ning Baizura memuat naik hantaran berbaur amaran menimbulkan tanda tanya.




Kredit foto: IG




Menerusi hantaran di Instagram itu, Ning Baizura Sheikh Hamzah, 45, meminta individu berkenaan berhenti mengikutinya di laman sosial jika ada udang di sebalik batu.


Ning juga menyifatkan individu terbabit sebagai seorang 'kay poh chee' yang perasan superstar hanya kerana dikelilingi rakan di kalangan selebriti.




Kredit foto: IG




Di ruangan kapsyen, Ning juga memaklumkan ia sebagai peringatan kepada rakan selebriti lain.




Kredit foto: IG



"Siapa makan cili, memang terasalah pedasnya!" tulis Ning. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-11-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Gang celebrities ni anggap diorang kasta kelas atasan ler kan? Walhal depends on non-celeb punya duit demi kelangsungan hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dh tu kawan2 selebriti yg lain tu nk kena mggelabah teksssss ke tak memasing?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambaq atas tu filter ke? Awat nampak kuruih? Bibir pun dah tak nampak tebal mcm dolu2.. ke itu ingatan iols yg tersilap?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-11-2020 12:21 PM
Gambaq atas tu filter ke? Awat nampak kuruih? Bibir pun dah tak nampak tebal mcm dolu2.. ke itu inga ...

Uiks jgn persoal filter2 ni nanti nenek kunyah sireh marah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:57 PM | Show all posts
cite mcam ni pun boleh jd thread ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kan yg dok wild imagination nak ngesek ramai jejanz
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp nak kena merempan dekat socmed?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:58 PM | Show all posts
I tak kisah dia nak marah sapa punnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols ni makin berusia dah makin hilang classy and exclusivity sheols ya..

Kalau dulu ala2 kluster kayangan sekarang dah mcm ala2 acik gomen je
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ning dh lama downgrade since tersingkir awal program duo star.. mohon masuk GV utk redeem balik status quo dlm industri yach.. tp suara sheols skrg dh hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 21-11-2020 01:12 PM
Dia ni kan yg dok wild imagination nak ngesek ramai jejanz

Ha ah.. masa dia buat statement tu, mmg hot topik la
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:31 PM | Show all posts
rain2169 replied at 21-11-2020 01:58 PM
I tak kisah dia nak marah sapa punnnn....

ya Allah low classnya terus downgrade....menopos ke apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-11-2020 02:21 PM
Ning dh lama downgrade since tersingkir awal program duo star.. mohon masuk GV utk redeem balik stat ...

Surprise die blh join pertandingan tu
Worst part duet dgn penyanyi yg ada rupa tp nyanyi ke laut

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols bkn wanita sempurna


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:04 PM | Show all posts
ada produk baru yg nak keluar kah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-11-2020 02:23 PM
Ha ah.. masa dia buat statement tu, mmg hot topik la

Hahaha...kak ning biasa la..lau lofa yg buat statement cengitu,habis bergegar tiang umah karat lofa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang: Dia ni kan yg dok wild imagination nak ngesek ramai jejanz


Woi mana kau tau
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 21-11-2020 03:10 PM
Woi mana kau tau

Kuar paper mase tahun 90an. Masa tu mmg heboh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 21-11-2020 03:06 PM
Hahaha...kak ning biasa la..lau lofa yg buat statement cengitu,habis bergegar tiang umah karat lof ...

Tak rase cikpah jenis nak buat statement mcm tu. Baik doakan dia kawen cepat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list