Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3889
View
110
Reply

Dua Budak Lelaki Di Sweeden Diserang Dan Dirogol

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2020 11:02 AM | Show all posts |Read mode








Dua budak lelaki dibelasah, dirogol dan ditanam hidup-hidup di tanah perkuburan Solna, Sweden.

Jenayah kejam itu bermula apabila mereka ditegur oleh dua pemuda berusia 18 dan 21 tahun yang menjual dadah. Setelah tidak mahu membelinya, kedua-dua budak lelaki itu diacu pisau lalu di bawa ke hutan berhampiran. Mereka kemudiannya dipaksa berbogel dan dipukul.



Lokasi penyerang menyerang mangsa - Wiki





Menurut Daily Star, ketika dibelasah, penyerang itu mengugut akan mencari keluarga mereka yang tinggal berhampiran. Oleh itu, telefon dirampas malahan mereka diberi cangkul untuk menggali lubang kubur sendiri.




Seorang daripada budak lelaki itu memberitahu polis yang mereka tidak dapat mengingati berapa banyak sepakan dan tumbukan yang diterima.


Lubang kubur yang digali sendiri oleh mangsa - Police Handout





Mereka tidak dapat menjerit kerana mulut disumbat stoking tangan diikat. Perbuatan itu berlangsung selama beberapa jam hinggakan seorang lagi budak lelaki mengakui telah dirogol oleh penyerang.

Setelah penyerang berlalu, mereka melarikan diri dalam keadaan berbogel lalu bertemu seorang lelaki yang membuat laporan kepada polis.



Foto : Police Handout





Polis menjejak penjenayah lalu menangkap kedua-duanya dan kini dalam proses penyiasatan menyeluruh.

Dimana-mana ada penjenayah, jadi hati-hati ya semua. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-11-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kau nak weng, weng sesama korang je la, jgn rosakkan org lain.. macam semalam. Ada matpet ajak sorang budak ni pergi tingkat atas. Sama ada nak cikloi ciknek atau nak ajak mendadih.. bila budak tu nampak aku, buat2 cover konon taknak ikut matpet tu. Kalau budak tu tak isap ciknek / kena isap oleh matpet, buatnya matpet tu ada penyakit, mau sengsara hidup kau
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat budak2 lelaki tu.. Cuma aku terkejut sbb ummah suci sembahan urban berkerak yg buat.

Sah2 la thread ni bakal sendu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:14 AM | Show all posts
Dimana2 pun ada je orang gila macam tu sebab tu kena berhari2 selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mana mungkin negara bertamadun terjadi begini..
ini mesti jarum-jarum halus..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Takb......... Ehhh salah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Kalau kau nak weng, weng sesama korang je la, jgn rosakkan org lain.. macam semalam. Ada matpet ajak sorang budak ni pergi tingkat atas. Sama ada nak  ...


Eikhhhhh kejinya matpet tu!!! Budak tu dlm umur brp ya? Nak lagi brckp dgn si Matpet tu. Kalau meols, lalu sebelah pon meols tak laluh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:30 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 21-11-2020 07:34 PM

Tetapi perogol tu seperti himmigrant jewww.

Tak  apa kita tunggu dan lihat!
Salah seorang dari perogol pe liwat itewww....
Engko rasa...agak?



Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap kena tanam hidup2 lagi.. nasib la pnjg umur ko dek..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar penjahat2 tu dah ada tapi dlm pixel.
Tak tau org mana.
Screenshot_20201122-114311_Samsung Internet.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-11-2020 11:27 AM
Takb......... Ehhh salah

Ouchhhh.. Sabar saka ku kurex.. Sabar.. Karang kena report..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Huish. Siap paksa gali kubur sendiri. Scarry
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweeden ni antara negara yg kadar jenayah terendah di dunia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya syak perogol adalah umnah junjungan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 22-11-2020 11:46 AM
Gambar penjahat2 tu dah ada tapi dlm pixel.
Tak tau org mana.

Sorang bangsa Tunisia ..sorang lagi bangsa Kurd.  Sebelum tu ada kes imigran dr Afghanistan and Iraq bunuh and rape rakyat Sweden jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 22-11-2020 12:27 PM
Sorang bangsa Tunisia ..sorang lagi bangsa Kurd.  Sebelum tu ada kes imigran dr Afghanistan and Ir ...

Takziah kpd keluarga mangsa.
Setahu iols, sweden buat saringan utk org2 masuk negara depa. Camne org2 mcm ni boleh terlepas?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 22-11-2020 12:36 PM
Takziah kpd keluarga mangsa.
Setahu iols, sweden buat saringan utk org2 masuk negara depa. Camne  ...

Yg kes baru ni diaorang mmg dah jadi rakyat Sweden. Ntahlah...bodoh lah buat hal nanti jadi mcm kat France. Org Islam lain yg kena.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 22-11-2020 12:44 PM
Yg kes baru ni diaorang mmg dah jadi rakyat Sweden. Ntahlah...bodoh lah buat hal nanti jadi mcm ka ...

Iols speku depa mmg dah sakit tapi org tak tau. Tunggu masa je utk meletop. La ni takut je org Islam yg lain menjadi mangsa. Kerana nila setitik...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
jahatnya. hrap ovrdse mmpos je dua2 pnjht tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 05:05 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-11-2020 11:16 AM
mana mungkin negara bertamadun terjadi begini..
ini mesti jarum-jarum halus..

maybe betul jarum halus scandinavian lcan dah dibanjiri pendatang timur tengah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list