Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11570
View
182
Reply

Penerbit Kecewa Drama Lelaki Lingkungan Cinta Tak 'Trending'?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2020 11:07 AM | Show all posts |Read mode
Drama Lelaki Lingkungan Cinta yang ditayangkan di slot Lestary TV3 setiap Rabu hingga Jumaat dikatakan kurang mendapat sambutan.


Perkara itu menjadikan, drama lakonan penyanyi popular, Naim Daniel, Shasha Abedul, Ismail Izzani dan ramai lagi tidak 'trending' di laman Twitter.


Dalam masa sama, timbul pula dakwaan mengatakan penerbitnya, Fadzil Teh kecewa apabila drama yang membariskan ramai pelakon muda itu tidak hangat diperkatakan.


Kredit foto: IG





Bagaimanapun, Fadzil ketika dihubungi menafikan perkara itu sebaliknya bangga dengan hasil lakonan semua yang terbabit.


"Mana ada saya kecewa. Diakui drama ini kurang mendapat sambutan, tapi saya okay dan tetap bersyukur. Bagi saya, drama ini berjaya memperkenalkan bakat baru yang selama ini kurang pendedahan untuk melakonkan watak utama.


"Jadi, saya bangga kerana memberi mereka peluang itu. Sebagai contoh Shasha Abedul dan Ismail Izzani. Kedua mereka pelakon yang berbakat dan boleh pergi lebih jauh jika terus diberikan watak sesuai. Dalam masa sama, drama ini turut memperkenalkan beberapa muka baharu seperti Cik B, Shalma Eliana, Aniq Hero Remaja dan beberapa. Mereka ini juga bagus," katanya.


Dalam masa sama, Fadzil berharap peminat dapat memberi sokongan kepada drama itu yang bakal berakir pada Rabu depan.


"Tinggal lagi satu episod. Kepada semua yang sudah mengikuti drama ini dari awal terima kasih saya ucapkan dan teruskan menonton sampai habis," katanya. -CARI


Sumber:Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-11-2020 11:20 AM | Show all posts
mmg tak best langsung. wajar la tak trending. nk tiru mcm drama bbnu indon tapi pelakon stok stok muka lemau takde ciri hero. kalau kt indon lain sbb hero-hero muda ada rupa ada karisma
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab hero(in) dia naimah kot...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hero2 semua mcm x mandi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Hero Cuba letak hun...baru Segar sikit mata...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:32 AM | Show all posts
mmg la x trending. pelakon bbnu je sume. dah tu xde rupa plak tu.
aku tgk pun sbb ada cik b je. tp last2 da x tengok. rengsa tgk watak hero muka mcm x mandi, rambut serabai mcm x sikat.
eww sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ape penerbit ingat vida nak bayar ke suruh org trending? lambertttt lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I tgk first episod tapi x sampai habis. Cringe sgt skrip & lakonan. Satu lagi naim danial nampak selekeh. Mael pun dgn style rambut yg mcm apa. Mmg wajar tak dapat sambutan & tak trending.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon lelaki selekeh.. Pelakon perempuan tu pun selekeh + kemek. Cari la yg sedap sikit mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hauuuk ok drama nih. Naim Daniel nmpk busuk dlm citer ni. Menguap tgok iklan dia. Tgok citer mmg x la
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah tak tgk citer melayu lagi2 drama. Serba serbi kejung. Macam drama zaman 90an.

Iol suka tengok drama bersiri Turki. Tip top. Marvelous.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakonnnn  kayu.. diakui Naim sorang je pandai berlakon dlm tu. Tp nuka naik x boleh blah lah jd hero.. heols nampak kepam.. pelakon yg lain muka helok2 tp kayu ya hamat...
Jalan cerita cliche.. remaja kahwin awal.. ada org ketiga.. ayooo.. please Marr Mohammed tulis skrip yg lebih bagus lg..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya la.. Geli tengok cerita nikah muda pregnant bagai..
Terbayang budi yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 22-11-2020 11:25 AM
Hero2 semua mcm x mandi

Ini sangat setuju!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:13 PM | Show all posts
ni cerita mana plak si budi berlakon? best sangat ke sampai sedeh tak trending. nak trending buat la show bangang bangang sikit. tiru idea negara lain ke.. baru la trending
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Naim ni x sesuai watak org bercinta.. mimik muka x meyakinkan utk melontarkan ayat cinta..
gitu..   peganh watak bdk2 laki lepak tepi simpang tu sesuai.. x pun stick je watak oku sbb sgt menjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:16 PM | Show all posts

sangat tak mandi





Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 22-11-2020 11:52 AM
Lama dah tak tgk citer melayu lagi2 drama. Serba serbi kejung. Macam drama zaman 90an.

Iol suka  ...

Aah sis.. baik tgk citer turki.. skng sis layan citer apa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha abedul ni belum lagi kot utk level heroin.. klu heroin kasik kat putri najwa pon ok kot ..

Aku tgk jugak sbb adik aku gigih nak tgk cik B

Tapi cik B cam gengster pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hantamal replied at 22-11-2020 12:06 PM
Selayaknya la.. Geli tengok cerita nikah muda pregnant bagai..
Terbayang budi yihhh


Adik aku pon ckp macam ni ..
Tengok naim terbayang budi ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list