Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2502
View
52
Reply

[Tempatan] Di Kepong. Isu double parking, tiga lelaki mabuk pukul dan cekik mangsa

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2020 03:27 PM | Show all posts |Read mode
Dicekik dan dipukul selepas makan dengan isteri
    myMetro>mutakhir
Hafidzul Hilmi Mohd Noor



Kuala Lumpur: Hanya kerana menghalang kereta diparkir, seorang lelaki dicekik selain dipukul sekumpulan individu di Jalan Metro Perdana, Taman Usahawan, Kepong di sini, semalam.

Pada kejadian jam 9.50 malam, mangsa yang berusia 30 tahun bersama isterinya baru selesai makan di sebuah restoran di kawasan berkenaan.

Ketua Polis Daerah Sentul Asisten Komisioner Beh Eng Lai berkata, mangsa memarkir kenderaan secara 'double park' dan ia menghalang kenderaan suspek untuk keluar.

"Berang kerana tidak dapat keluar, berlaku pertelingkahan antara mangsa dan tiga individu.

"Mangsa dicekik dan turut diugut kumpulan lelaki itu. Tiga individu terbabit kemudiannya memanggil tiga lagi rakan mereka," katanya pada kenyataan hari ini.

Menurutnya, siasatan mendapati, tiga individu terbabit dipercayai mabuk.

"Mangsa kemudian membuat laporan di Balai Polis Kepong hari ini. Enam suspek sudah dikenal pasti dan tangkapan akan dilakukan dalam masa terdekat.

"Kes disiasat mengikut Seksyen 427 Kanun Keseksaan, Seksyen 324 Kanun Keseksaan dan Seksyen 506 Kanun Keseksaan," katanya.


Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 5 Disember 2020 @ 2:56 PM

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-12-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah mangsa sebab double park.. Pemabuk tak salah sebab hak mabuk adalah hak pemabuk.

Done aku menganjing.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka...aku mmg benci orang yg parking x ikut line parking betul2..

Dasar bodo..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So lepas cekik n pukul orang, 3 ekor mabuk tu aman2 naik kereta balik ke rumah ken mcm perkara biasa je drive dlm keadaan mabuk bagi diorg
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh nasib baik lah kau Tu takat dicekik je.

Kalau leluhur Slovak kereta engkau tu dah jadi tukun dlm kolam takungan Indah water.


Apa sial punya mangsa neh
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 04:43 PM | Show all posts
nasib ar sapa suh double park....double park plak belakang kete pemabuk....pemabuk tu drive langgar mati org pun takpe..tak salah...yg salah org yg mati tu sb drive waktu sama...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Double park ni org yg x mabuk pun blh jadi mabuk laut cina selatan.....cer bayangkan  keta yg kena blok tu nk hntr bini beranak spital ke? Nak kejar flight ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
salah yg mabuk ka..salah yg double parking???
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
yg ni ak x salahkan pemabuk tu, ak salahkan yg double park tu.  selalu org yg double park ni konon2 ingat nk buat perkara kejap2 cm withdraw duit kt bank ke. area bank selalu ak nmpak. ada pnh org tu hon bnyk kali, x kuar2 org yg park blkg kete dia. ak yg kesakitan telinga bunyi hon. kete mewah2 pulak tu. area ss1 subang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 5-12-2020 05:04 PM
yg ni ak x salahkan pemabuk tu, ak salahkan yg double park tu.  selalu org yg double park ni konon2  ...

Pada aku yg double park ni mmg samseng....x patuh undang2...dasar bodo
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tonyok ni kalau pegi makan mesti nak park paling dekat dgn kedai.kalau boleh park sebelah meja makan.tu yg berdabel triple parking
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat Subang Jaya ni yg double park boleh habiskan makan dulu baru alih kereta. Kau hon lah sampai hangit ke yang penting perut mereka kenyang dulu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 5-12-2020 04:58 PM
salah yg mabuk ka..salah yg double parking???

Baca artikel tu byk kali pon xper sbb isu utama adalah DOUBLE PARK not about pemabok..sape2 pon akan berang bila berhadapan dgn kaki double park ni, xyah tggu pemabok mgamok dlu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-12-2020 03:53 PM
Salah mangsa sebab double park.. Pemabuk tak salah sebab hak mabuk adalah hak pemabuk.

Done aku  ...

Haah.. dah mabuk tu ibarat kain putih.. macam bayi baru lahir kedunia tanpa dosa dan tak tahu apa apa tak dapat menilai yang mana baik yang mana buruk
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 5-12-2020 04:26 PM
So lepas cekik n pukul orang, 3 ekor mabuk tu aman2 naik kereta balik ke rumah ken mcm perkara bia ...

Tu satu hal.. dah mabuk bawak kereta.. belambak macam ni kot..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua slh especially yg double parking tu
Bodoh menyusahkan org je
Bangsa sepet ke ni?
Lantakle
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
myoujin replied at 5-12-2020 05:50 PM
Haah.. dah mabuk tu ibarat kain putih.. macam bayi baru lahir kedunia tanpa dosa dan tak tahu apa  ...

PEMABOK X SALAH KATA PENJILAT..

Tapi bila kena kat ahli keluarga depa.. Sah2 menyalak macam org gila.

Benda boleh mabuk.. Buat apa waras.. Gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-12-2020 05:52 PM
PEMABOK X SALAH KATA PENJILAT..

Tapi bila kena kat ahli keluarga depa.. Sah2 menyalak macam or ...

Mungkin sebab dia double park kat kereta pemabuk tu dia jadi angin dan cepat hilang mabuk.. kalau dia belah bawak kereta mungkin dah langgar org.. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah mana ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
myoujin replied at 5-12-2020 05:55 PM
Mungkin sebab dia double park kat kereta pemabuk tu dia jadi angin dan cepat hilang mabuk.. kalau  ...

Consider mangsa double park tu selamatkan nyawa pengguna jalan raya yg lain la.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list