Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10172
View
117
Reply

Sheila Rusly Dihentam Promot Doktor Gigi Palsu?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2021 08:39 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Warga maya kecoh menghentam pelakon dan penerbit Sheila Rusly yang didakwa mempromosikan perkhidmatan doktor gigi palsu.


Dalam satu kemas kini di Instagramnya yang sudah dipadam, Sheila memuat naik gambar dirinya tersenyum menunjukkan giginya yang baru ditampal venir.




Kredit foto: IG/hot.fm




Justeru, ramai mengecam dia menggunakan perkhidmatan doktor gigi tidak berdaftar dan khuatir dengan pemakaian venir palsu tersebut.


Di ruangan komen, ramai warganet khuatir orang ramai terpengaruh kerana posting Sheila yang disifatkan memberi galakan kepada umum.




Kredit foto: IG/hot.fm




Lantaran itu, mereka menggesa Sheila memadam popsting berkenaan, malah ada juga netizen dari pihak Kementerian Kesihatan (KKM) menyuarakan rasa kesal mereka terhadap pelakon terbabit.




Kredit foto: IG/OhBulan




Kita tunggu sajalah kenyataan daripada Sheila berhubung isu ini. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-1-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Habislah roboh veneer ko lepas ni nenek
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh jatuh semekin kot smpi kne buat ig review
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nampak gak si Datin low class bingit tu promote. Siap seller declare bukan dentists. Depa pi rumah pastu senang2 buat venir kat pembeli. Acik Sheila, dah perabis duit kah, dok buat produk review sampah plak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:18 AM | Show all posts
bongok nye sis pakai dentist pelesu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada duit banyak pun kemut gile nak spent.
Apa salah nya terus ke dentist yang bertauliah.
Doktor gigi lagi boleh advise apa yang patut.
Tak paham aku
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:28 AM | Show all posts
retis2 bila dah repair gigi
mesti senyum seluas alam..

nampak nau gigi repair sampai berkilat2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:59 AM | Show all posts
Say NO to FAKE dentists
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade ramai lg kan retis lain wat veneer.nmpk mcm xasli gigi tu...putih semacam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius laaa .. buat gigi kat beauty centre? Bodoh sangat namanya tu... Tu la , kecik2 suruh belajar taknak. Kan dah buat keputusan bodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau hal kereta reti pulak kau hantar kat mekanik. bila pasal badan sendiri kau pergi kat org tepi jalan je..mentaliti yg ai tak faham zaman kini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:29 AM | Show all posts
Kak sheila tak kan tak mampu pi dentist kot..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 15-1-2021 09:28 AM
retis2 bila dah repair gigi
mesti senyum seluas alam..


Nampk siti sarah kat astro HD rancamgan memasak dgn apaknya.. ya ampun.. silauuuu nya gigi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:33 AM | Show all posts
matjerk replied at 15-1-2021 10:31 AM
Nampk siti sarah kat astro HD rancamgan memasak dgn apaknya.. ya ampun.. silauuuu nya gigi

mesti rupa nampak pelik..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Veneer ni ada yg pakai nampak jongos.  Contoh uka dan mike.. Zara zya pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:14 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 15-1-2021 10:38 AM
Veneer ni ada yg pakai nampak jongos.  Contoh uka dan mike.. Zara zya pun

director ijat tu pn sama la ye pkai veneer ni?

tgk pattern sengih lebih kurg je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:32 AM | Show all posts
hahahha... berani nitizen nak komen kat akak satu ni yea...
akak ni kan semuanya dia buat betul.. terbaik.. sempurna... xde cacat cela..
mana boleh terima komen...
hahahahhahaha.... satgi kena hembur.... phuiii....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
nie sekor lagi ko ingat ko muda lagi, pakain mcm ko 20an geli aku!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkan tak mampu pegi dentist yg professional  

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape.keperluan dan kebaikan pakai veneer ni?? Is it just utk cosmetic aje ke?? ...kadang2 ada yg pakai veneer mcm nampak fake gila n putih mcm ewww buruk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list