Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2220
View
17
Reply

Lepas Sambal, Ben Amir Jual Air Pula. #BENTAMIX-air bervitamin

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2021 03:38 PM | Show all posts |Read mode
  


  


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-1-2021 03:42 PM | Show all posts
homaigadd...

  


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:46 PM | Show all posts
wahh....bijak ben amir ambik peluang berniaga tatkala masih laku ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:47 PM | Show all posts
Letak gmbr ni kat label. BAru @Kurex jadi pelanggan setia
ben amir.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kilang sama yg proses susu hajjah 2 kali ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:01 PM | Show all posts
slyfynx replied at 17-1-2021 07:47 AM
Letak gmbr ni kat label. BAru @Kurex jadi pelanggan setia

ermm.. kurusnya.. meols rasa @Kurex reject ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 17-1-2021 04:01 PM
ermm.. kurusnya.. meols rasa @Kurex reject ni

Mungkin tak.... Sebab enak.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca ig story  ben ali. Produk yg dia jual awal2 semua org punya.. promote sebab byk follower sebagai agent. so retis2 yg jual2 ni semua pun agent je.. untung sabut timbul untung batu tenggelam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ben ni entah kenapa dia ni aku tengok kepam dan sangat selekeh even dia pakai tuksedo.image dia dulu sebelum rambut panjang nampak lebih kemas mungkin dia nak tonjolkan sisi bad boy maybe.jangan fans dia marah pulak alif satar yang sudah anak 3 bertiang lagi kemas dari dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya color merah tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
I tgk igs ekyra
ben bagi berkotak2 air ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Packaging cantik.boleh puji bab tu
Tp sambal dia mcm xberapa promote sgt kan.mcmmne nk laku keras kalau xpromot ben oiii..air ni jgn lupa promot hari2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 17-1-2021 04:14 PM
Ben ni entah kenapa dia ni aku tengok kepam dan sangat selekeh even dia pakai tuksedo.image dia dulu ...

Setuju 100% ngan ko, x nk komen lelebih nanti fans dia nanges lak hahha, cuma nk ckp aku x suka tgk dia gelak nmpk semua gigi, tu je hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Packaging smart Ben.
Cuma RM5.90 untuk laburkan vitamin water ni macam tak berbaloi je. Baik beli vitamin water yg dahbbiasa Ganja beli. Baru RM4.50, macam2 perisa dengan 500ml. Ben punya ni baru 300ml rasanya.
Tapi serius packaging smart, kalau Ganja beli pun sebab packaging kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 10:51 AM | Show all posts
nie colabs dengan Puteri Zarith jugak ker...aritu sheols ada promote kat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 27-1-2021 11:05 AM
Packaging smart Ben.
Cuma RM5.90 untuk laburkan vitamin water ni macam tak berbaloi je. Baik beli v ...

urgh..rm5.90
boleh tahan harganya
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 3-2-2021 08:38 PM
urgh..rm5.90
boleh tahan harganya

Ganja ok kalau harga RM5.90 tu packaging dia, gambar Ben shirtless. Larikkkkkk

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2021 09:28 AM | Show all posts
sapa dh rasa air Victamin tu?
sedap x?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list