Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
267042
View
1988
Reply

Nabila-Engku Emran Bakal nikah 19 March? Ada Lamaran Pagi ni dalam hutan naik air balloon? (Page #79 #82)

   Close [Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-2-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 6-3-2021 11:10 AM

Penampakan Engku Emran di rumah nabila semalam ketika sesi usrah bersama ustaz wadi.

415A8799-55EA-4586-979F-DBE571A5EBAA.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-2-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan emran pun yg kita xtau apa kaitan ada ...xkn tunangn lopa xde kennn...lolipop.. gambo lopa ceduk lauk utk ostat haris xda ke..sis curious ja
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:02 PM | Show all posts
yoyo ye si nabila ni.. nape ntah aku xberkenan dgn dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:06 PM | Show all posts
engku emran? hmmm mamat bangkrap
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Downgrade sungguh EE.. Dari EF dgn LCB ke SSKJP
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo...aleesya run run from sskjp...run run ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila nabila .dah2 la tu bawa2 slow down focus je ngan jebat
EE tu .. Laudya Cinthia Bella pun dia ceraikan .
Belum apapapun kita dah dpt agak pengakhiran mereka ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
EE pun ada. Mana sosok tubuh bakalan suami untuk anak luar biasa Datin Kentot?

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
X mungkin kot.. Mungkin sekadar jemputan saja?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 15-2-2021 05:21 PM

nampaknya sara dh getback dgn hubs dia (din),
ali yg dia kawin kat pasir mas hari tu tak tahu dah pergi mana. din ni bekas suami dia 2x cerai, 2x sambung balik

  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:22 PM | Show all posts
Kenapa mesti EE digosip bercinta dengan Nabila? Kenapa bukan dengan adik beradik SSKJP yang lain? Kot-kot EE bercinta dengan LMK ker kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:23 PM | Show all posts
kak Nab di awal kemunculan sheols,  iols okay je ngan dia. masa baru naik tu, dalam ramai ramai siblings sskjp iols suka layan instagram kak nab sebab dia suka masak and rajin amik ingredients yang tulen maksudnya kalau for example masak masakan siam tu memang sheols akan pakai brand siam sebenar .kira real foodie not just tangkap muat.

TAPI itu zaman purba punya cerita.
sejak melekat ngan rosic makin menjadik perangai carutz dan bahan rosix tak bertempat.
youtube dorang bingit jadiknyaa ngan ketawa rosix .

ni ngan EE dah dapat restu dari rosix ke belum?

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau brjodohan. Sekufu la tu. Sesama sek pata timo. 2x nikah. Yg ni pun mcm xkemana jgk ler.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesya pls advice your daddy to run away from this bullshit mouth.dia nak zuriat nama engku je kot.lepas dah dapat babai la.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:30 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 15-2-2021 05:37 PM

Bang Mat mana???

Die suke topik nie.
Next To Neelofa Season 2 katanya bakal ada.

https://www.instagram.com/p/CLTIBY_H_Nk/
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha tengah wangi memang la ada scene makan2, usrah, lepak2. Script sama je ni. hahahahaha PU mana? Hilang dari radar dah ke? Sedih!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gi main beskal sama2
now dh siap makan2 kt umah dgn sskjp
dahla EE ni looser.kang harus kene maki hamon dgn kak nab mulut hangsuang tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
X habis2 buat gathering time pkp ni.sejenis rasa diri dia x kena covid kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:43 PM | Show all posts
so..wanita2 kat rumah tu suka bawa laki bukan mahram masuk ke rumah sampai malam....

dengan alasan....dengar ceramah agama, bagi ceramah agama...

ooo gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 05:45 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 15-2-2021 05:18 PM
nampaknya sara dh getback dgn hubs dia (din),
ali yg dia kawin kat pasir mas hari tu tak tahu dah  ...

means ali haritu cina buta je la.
sbb dh terlebih talak kot.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list