Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4903
View
61
Reply

Sherry Alhadad gandingan terbaharu segmen pagi ERA

[Copy link]

Author: ashilalat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-2-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

KUALA LUMPUR: Radio ERA hari ini mengumumkan kemasukan Sherry Alhadad, gandingan terbaharu segmen pagi ERA.

Gandingan Sherry bersama Johan, Haniff dan Ray akan dikenali dengan nama JoHaRaRy Pagi ERA.

Segmen baharu itu akan menemui para pendengar ERA secara rasminya bermula 1 Mac ini, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6 pagi hingga 10 pagi.

Erman Zaki, Pengurus Kandungan ERA berkata, bukan sahaja penyampai baharu, pendengar juga bakal dihidangkan dengan pengisian yang lebih menarik dan perbincangan pelbagai topik menarik secara santai.

"Dengan pengalaman Sherry sebagai seorang pelawak, pelakon dan pengacara TV tempatan, peminat-peminat ERA boleh menantikan segmen pagi yang memang Ekstra Mantul dengan keserasian bersama personaliti-personaliti yang sedia ada.

"Kami berterima kasih kepada semua peminat ERA atas sokongan mereka yang menjayakan radio ERA sebagai jenama radio No. 1 di Malaysia dan sentiasa berusaha untuk menawarkan kandungan yang relevan dan menghiburkan buat demografik peminat-peminat ERA," kata Erman lagi.

Sumber : Awani

P/S - Sebat la sherry sementara masih laku ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak semak ke ramai ramai. Bingit pronter rasa smua bercakap mcm kat pasar dah. Max 3 org je best tu pun mixfm je boleh dengar pagi pagi sbab takde lawak bodoh bagi printer.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Knfm akan ad sorg y blah nt. so cari pengganti awal2. Semak giler sampai 4 org
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori lari topik si fad bocey tu bakalan ganti syuk kat hot fm ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
letak la siapa pon, era fm sekarang memang tak best......
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:16 PM | Show all posts
Aku pg2 dalam kete layan Esah, Rod and Prem.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
3 orang johara tu pon bingit..ni tambah lg 1 org?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:20 PM | Show all posts
Banyak nya sampai 4 org DJ
Sherry mungkin ok lagi, nasib bukan Zulin
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo letak ramai mcm tu ..lantak la aku x pernah dengar era
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sampahhh dan taikkkkj
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nk ganti yg 3 ketul sampah tu..dh lama tak dgr pagi era sbb diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:45 PM | Show all posts
honestly Sherry @ Sharifah Mariam dah makin membosankan sekarang. Dulu gedik2 sheols best, sekarang macam dah tak all out agaknya. Mungkin dah behave sikit sebab peningkatan usia dan kerap join geng2 setazah. Iols suka lagi Sharifah Shahira, lawak selamba dan santai.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sherry tak perlu jadi DJ ni sebenarnya.
She is way beyond this.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama gile x dgr era, dulu bertahun2 dgr sbb pasang radio dlm keta masa pegi/ balik keje.. anyway good luck la sherry.. rezeki baru tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin circus lah era pepagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyooo x makin serabut ke. Nasib la meols mmg x dgr era. Lebih rela dengar nasional fm. Gomen pun gomen la yg penting lagu best dj x syok sendiri..info pun ade
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 12:48 AM | Show all posts
Mawar91 replied at 22-2-2021 10:56 PM
Sori lari topik si fad bocey tu bakalan ganti syuk kat hot fm ke?

Tapi tadi dia on air petang kan? Sekali dgn deen n haziq.

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:32 AM | Show all posts
Dulu dgr gak era skrg tah la banyak cakap merapu.. ker sebab makin meningkat umur ni tak minat dh radio yg cakap benda2 tak faedah.. melawak pun syok sndiri.. pastu yg jantan gatai nak mengayat pemanggil..  bosan
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 08:06 AM | Show all posts
printercomel replied at 22-2-2021 10:41 PM
Tak semak ke ramai ramai. Bingit pronter rasa smua bercakap mcm kat pasar dah. Max 3 org je best tu  ...

betul aku pun layan mix aje pepagi hari... selain tu aku dgr Best 104
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 08:51 AM | Show all posts
ala, sherry masuk era plak. iols dah lah suka sheols. tp malasnya nak dgr johara membebel gelak syok sendiri tuuuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list