Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
5282
View
51
Reply

Hampir 7 Tahun Menyanyi, Wani Syaz Tak Ada Aura Dan Masih Belum Glamour

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
makkaucun18 replied at 14-4-2021 06:55 PM
Who whoo ??

Ada sorang mamat ni.. happen to be kerja sekawasan gak.. hensem wo!! I ingat dia artis..rupanya bukan..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aura cikgu sirah nabi di tabika kuat utk wani
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 2-3-2021 10:28 AM
Ko tau tak,dunia artis ni nakkan orang yang tak tau malu,tingtong,separuh masak? Kalau bajet2 muslim ...

Hahaha ada betul komen nie..dik sila jgn buamg masa dan carik kerja tetap!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 2-3-2021 12:46 PM
Muka mcmni xyah jd retis suara pun so so lagu pun benci aku dgr

Suara dia not bad..dia nak kena slim sikit lagi..hilangkan baby fat kat muka Tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerexxx replied at 14-4-2021 05:57 PM
Nak slim kan apa lagi. Org tu dah slim dah tu.

Slimkan sikit lagi..leh hilangkan babyfat kat muka..nanti silap2 leh jadi mcm Nora Danish..suara dia not bad
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde pakej dek... ko cari keja lain yg lebih sesuai jer dek...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:27 PM | Show all posts
maybe boleh amik inspirasi nissa sabyan tu. hanya nasyid pastu acah2 bercinta islamik ala2 lopa. mungkin boleh letop. meleis suka pemeskan org2 yg ada controversi mcm tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:32 PM | Show all posts
dia ni xde aura walaupun selalu gak cover lagu dgn wani hasrita...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:11 PM | Show all posts
tuntasha replied at 3-3-2021 05:12 AM
Dia kena ubah styling dia muslimah hijab style ada je yg elok.

Go Wani.

haaa komen ni paling aku setuju.


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka kepam, pakai baju lain pun nampak kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:46 PM | Show all posts
isbritneybich replied at 2-3-2021 08:55 AM
baca tajuk macam masih berpikiran terbuka lagi...lepas tengok gambar, oh patutla

Hahahahaha. Sama... sekali tgk... urm... mcm acik kepam. Sian dia... rasanye kalau bergaya sikit ada lah aura tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 tgk sheols menyanyi dlm gema gegar vaganza
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list