Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2404
View
28
Reply

[Tempatan] Lepas enam bulan senyap, sunyi. Sugu Pavithra kembali semula dgn video masakan terbaru. Subscriber dah 818,000

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-3-2021 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Video terbaru Sugu Pavithra tampil kelainan
SYAIRAH ABDUL LAJIS | | 02 Mac 2021


Paparan saluran YouTube Sugu Pavithra.

SHAH ALAM - Selepas menyepi hampir enam bulan, pasangan suami isteri, M Sugu dan S Pavithra kembali menemui peminat menerusi video masakan terbaharu di YouTube pada minggu lalu.

Masih mengekalkan sikap bersahaja dan bertutur dalam bahasa kebangsaan, Pavithra dilihat gembira menyediakan masakan bersama ahli keluarganya.

Video kali ini memberi kelainan, apabila mereka dilihat berkelah di tepi sungai di mana Sugu dilihat menunjukkan kemahiran menangkap ikan menggunakan jala berbanding sebelum ini mereka hanya berada dalam rumah.

Konsep santai yang ditunjukkan keluarga ini pastinya menarik lebih ramai pengikut baharu di saluran Sugu Pavithra yang kini sudah mencecah 818,000 pelanggan.

Warga maya turut melahirkan rasa gembira melihat video terbaharu pasangan tular ini selain memberi kata-kata positif.

Kata Latiffar Ahmat, "Wah bagusnya, Sugu pandai jala ikan, isterinya pandai masak. Salam dari Singapura".

Ujar Azlan Charles pula, "Suka tengok kelainan video pada kali ini, teruskan menghasilkan vlog yang menarik Sugu dan Pavithra, terbaik!!!

Marissa Hanna sempat memuji perkakas masakan Pavithra dengan mengatakan kuali itu bersih dan berkilat.

Malah, Double SYA dan Manimaran juga teruja selepas melihat video terbaharu mereka dan berharap pasangan ini terus berkongsi masakan yang mudah, namun menyelerakan selain memberi beberapa tips atau petua masakan.

Pasangan dikenali sebagai Sugu Pavithra mula menjadi perhatian apabila video masakan mereka yang dimuat naik di YouTube menjadi tontonan ramai.

Pasangan itu bagaimanapun mencetuskan kontroversi apabila Sugu ditahan polis kerana memukul isterinya pada 21 Julai tahun lalu menyebabkan mereka bertindak memadam semua video masakan sekitar Oktober 2020.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-3-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm di pandang shepi je ...kt fb barru ni..ada yg siap2 ngajing ... Mana p habis supporter depa...larik habis dah..abah pn tk sokom dh kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 02:05 PM | Show all posts
unsubscribe sugu pavitra!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la nak judge sugu or pavitra. Tiap2 keluarga ada untame unseen footage

Janji mau berubah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs ada tertengok kt utube,tibe2 rekemen video dorg ni..n ai was like...urmmm..ada lg rupenye..tp malas nak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah tengok pun yt diorg ni
lg lepas kes hari tu langsung tak berminat nak tengok

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 04:25 PM | Show all posts
Malas nak support pompuan yg ok dgn keganasan terhadap wanita, dia tu popular ala2 role model gitew sampai pm jemput patutnya gunakan populariti tu utk didik masyarakat dan tak sokong benda2 gitu, ni dia pulak ala2  siap puji promote laki  nak bagi org terima laki dia balik. Gila punya pompuan! Bodoh!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 05:47 PM | Show all posts
Dah unsubscribe jugak
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kurang dah subscriber dia.

Tapi sebelum unsubscribe...mohon catat semua resepi beliau ye
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 06:53 PM | Show all posts
819k.. banyak lah tu.. go pavi go!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Welkom bek sis!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Orennn replied at 2-3-2021 04:25 PM
Malas nak support pompuan yg ok dgn keganasan terhadap wanita, dia tu popular ala2 role model gitew  ...

Hahahaha...sabar nokk
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupn byk yg mengata...tp i tgk video aritu...

Bru 3days upload, dh 88k views... masih berbisa tau viewers die..tetap ada peminat tersendiri...

Dan i bc komen, mmg die like komen2 tu..tp i x la tgk semua...

Nw video tu reach 338k dah...keep it up pavitha...

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy salah seorang follower dia..sokong usaha dia naiktaraf hidup dia dr dok buat tik tok tah apa2 ada ilmu dia share kot walaupun ilmu masakan
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:21 PM | Show all posts
ombakbiru replied at 2-3-2021 10:50 PM
Sy salah seorang follower dia..sokong usaha dia naiktaraf hidup dia dr dok buat tik tok tah apa2 ada ...

kat tik tok pon boleh je share resepi masakan sis
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Orennn replied at 2-3-2021 04:25 PM
Malas nak support pompuan yg ok dgn keganasan terhadap wanita, dia tu popular ala2 role model gitew  ...

Mana retinye aci estet jadi role model
Bagi kaum dia mabuk, belasah bini tu perkara biasa je..
Dari tgk resepi aci, baik tgk resepi che nom
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:43 AM | Show all posts
amyza82 replied at 3-3-2021 12:29 AM
Mana retinye aci estet jadi role model
Bagi kaum dia mabuk, belasah bini tu perkara biasa je..
...

Klu dia duk estet tp pemikiran tak low class tak promote keganasan oklah, boleh lah support ni sampai kena dgn sabit pun masih nak bekap laki promote laki mcm tu lps tu salah kan habis wartawan n org yg support bagi dia popular, tak sedar diri tak kenang jasa org tak kenang diuntung (betul ne pepatah ni)
ye cik nom tu nampak bagus, nampak cerdik, ada tgk 2 3 video dia, video pun nmpk kemas tersusun straight to d point no bullshit story. Teringin nak buat brownie yg dia ajar tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:49 AM | Show all posts
masa popular mula2 dia yg terima offer jadi model itu ini lps tu bila tok laki mabuk nak tetak  dgn sabit dia salahkan semua org dia bela laki dia, boleh? betina tak tahu bersyukurrrr, jenis tak blh ditolong.  Nanti klu dia ada masalah satu donia disalahkannya! Bangsat sgt perangai mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 3-3-2021 12:56 AM

Sendurina dah sejak perangai estet keluar. Toktie pun iols tak subscribe inikan tukang masak tepi2 jamban gini.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
org bodo je tgk vodeo si sigu ni..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list