CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 20739|Reply: 66

Umur 40an supplement apa yg bagus

  [Copy link]
Post time 19-3-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Share share girls

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahajud tgh malam. Supplement jiwa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kongsi dari seorang tua, 70an , dia takdak kencing manis , tiada darah tinggi , susah kena selsema. Jantung pun clear. Rahsianya dia hari2 akan makan seulas dua bawang putih mentah. Amalan dari muda.
Lagi satu dia amalkan sekali sekala minum green tea campur kulit kayu manis sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 19-3-2021 08:25 PM
Kongsi dari seorang tua, 70an , dia takdak kencing manis , tiada darah tinggi , susah kena selsema.  ...


Iols takleh telan bawang putih mentah sebab bila kena lidah rasa menyengat. Selalunya celur dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2021 09:25 PM
Iols takleh telan bawang putih mentah sebab bila kena lidah rasa menyengat. Selalunya celur dulu ...

iol pun sama tak leh makan mentah, solusinya, potong halus2 pastu telan dengan air macam telan pil.

Kalau dah masak allicin dia hilang. Allicin ni hanya ada pada bawang putih mentah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah cuba amal tapi tu la semangat tak kental ... Kena start semula
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-3-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 19-3-2021 08:25 PM
Kongsi dari seorang tua, 70an , dia takdak kencing manis , tiada darah tinggi , susah kena selsema.  ...

Kunyah ke bawah tu adoiiii takleh telannn
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:57 AM | Show all posts
Ada 1 brand yg bernama 21st century. Brand ni mmg terkenal dgn suppliments sejak zaman bersekolah lg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
azuargurl replied at 21-3-2021 09:44 AM
Kunyah ke bawah tu adoiiii takleh telannn

Takyah kunyah uol. Memang azab kalau kunyah. Potong kecil2 pastu telan dengan air.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 21-3-2021 09:58 AM
Takyah kunyah uol. Memang azab kalau kunyah. Potong kecil2 pastu telan dengan air.

OK iols nak try nanti..moga2 beroleh kesihatan dan kecantikan iols hehe.. Tq chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
azuargurl replied at 21-3-2021 10:05 AM
OK iols nak try nanti..moga2 beroleh kesihatan dan kecantikan iols hehe.. Tq chuolsss

Sama2 uol. Cuba lah dulu seulas dua. Kalau ok boleh teruskan ... kalau tak sesuai , stop ajer.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:49 AM | Show all posts
bawang putih tu mak saya selalu tanak dengan nasi. nanti dia masak lembut takde bau dan lembut dimakan
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 03:05 PM | Show all posts
iols dh 42 thn, mkn maajun Petani botol pink. so far serasi alhamdulillah... sehat cargas!
selain tu minum 2.5L air tiap hari
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 03:29 PM | Show all posts
calling for @green~tea
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 05:54 PM | Show all posts
calling for @green~tea
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
I early 30 mkn fish oil n multi vitamin je. Nk tau jugak what supplement yg bole nk add on hari2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2021 04:00 PM | Show all posts
I ambik EPO, fish oil & calcium
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 07:23 PM | Show all posts
mane @green~tea ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 12:30 PM | Show all posts

oh sini rupanya.. sorry2.. ada few mentions i tak dpt notification... ini i dpt cari sbb pakai laptop...

currently i amek

1. berocca - 2 to 3 tablets per week.. i tak amek setiap hari... selang sehari or selang 2 hari je.. ambil waktu siang or pagi ya...
2. raw maca root - utk regulate hormon sblm start menopause
3. l-carnitine - prior to workout
4. ginger, honey, garlic, lemon - blend and tapis... ambil 2 sudu besar setiap hari.. bagus utk blood circulation and utk toot kekal sihat
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 01:07 PM | Show all posts

tak naik ler notification u yang ni.. i tengok kat "mention to me" takde plak.. patut la i tak perasan... sorry yachh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 03:41 AM GMT+8 , Processed in 0.073952 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list