Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5760
View
73
Reply

Zain Ruffedge dah Tujuh Tahun Menduda

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-4-2021 08:29 PM | Show all posts |Read mode
Zain Ruffedge dah Tujuh Tahun Menduda

Anggota kumpulan Ruffedge yang juga pelakon, Zain Hamid mendedahkan bahawa hatinya kini sudah terisi dengan cinta baharu.

  


Namun begitu, dia juga menafikan akan menamatkan zaman duda dalam waktu terdekat ini.

Kata Zain atau nama sebenarnya Mohd Kamaruzzaman Zain,43, dia masih lagi mengenali hati budi seseorang namun belum merancang untuk ke peringkat seterusnya.

Zain yang ditemui sebuah media turut memberitahu bahawa dia kini sedang berkawan dengan seorang wanita dan sudah mengenalinya sejak setahun yang lalu.

  


Kami sedang berkawan tapi masih belum cakap pasal berkahwin ke apa buat masa sekarang. Kalau ada nanti, akan diberitahu.. ujarnya lagi.

Dia baru-baru ini ditemui ketika sidang media pelancaran kolaborasi bersama  jenama SugarBomb yang akan menampilkan lagu berjudul Da Bomb berserta ahli kumpulan Ruffedge yang lain seperti Azan Addin, Sein Qudsi, Mode dan juga Cat Farish.

  


Terdahulu, Zain pernah mendirikan rumah tangga bersama Khazmira Anuar pada 8 Ogos 2008 namun berakhir dengan pencerai pada November 2014 yang lalu.

Hasil perkongsian hidup, mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Arianna Rania yang kini berumur 12 tahun.

Sumber : https://beautifulnara.com

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt tgk dia ni dlm keluarga islandar...lagi2 1st season
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:02 PM | Show all posts
Jap, aku rase pernah tertengok leak die ni.
Rasenye la tapi
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
La baru taw dia ni duda...ingatkan rumahtangga dia aman2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 8-4-2021 09:02 PM
Jap, aku rase pernah tertengok leak die ni.
Rasenye la tapi

Sila buat research keyword sebelum bulan puasa
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:23 PM | Show all posts
Dah besar anak dia. Comel je both bapak anak
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:33 PM | Show all posts
oklah tu takde kecoh dgn isu2 panas..cool2 gitu bgs..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Br 43 ke
Aku igt dia tua dr tu
Tgk dlm isteriku ninja, jd tuan rumah yg berkira, npk pakcik2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap gak dia nihh
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtau plk dia duda. Dah berpunya dah.. Kalo tak bru acik nk kenenkan dgn erra. Muka helok
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh oh pop
Ohhh ohh po oh ohh pop
Yeh yeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
SuarA dia sedap. Start minat bila tgk dia pegang watak alan/azlan iskandar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:57 AM | Show all posts
slyfynx replied at 8-4-2021 09:02 PM
Jap, aku rase pernah tertengok leak die ni.
Rasenye la tapi
leak mcmana maksudnya tu?







Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape ade full video leak dia ni ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:58 AM | Show all posts
Edited by SANKURIANG at 9-4-2021 07:00 AM

Baju raya anak dia, sama lak design dgn face mask aku...
Tak ingat dah nak insert gambar dlm forum ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 8-4-2021 10:18 PM
Sila buat research keyword sebelum bulan puasa

bhahahhahahhahah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:43 AM | Show all posts
Laaaa duda rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 09:06 AM | Show all posts
Semoga kekal bahagia selepas ni Zain......
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 09:14 AM | Show all posts
masa zmn ngetop dulu, heols paling helok (utk original members) version tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 09:14 AM | Show all posts
slyfynx replied at 8-4-2021 09:02 PM
Jap, aku rase pernah tertengok leak die ni.
Rasenye la tapi

Tertengok....motippp?? Meols pun nk tertengok juger lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list