Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31934
View
320
Reply

Susah nak Husnudzon

[Copy link]

Author: lofar11    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-4-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Susah nak bersangka baik, selalu org berHIJRAH akan delete post yang nampak aurat. Tapi yang ni empunya badan sendiri post nampak leher dan nampak aurat tp letak emoji tutup mulut.....
4A309C0D-E14B-453D-B9D8-9811EDE32108.png
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-4-2021 11:59 AM | Show all posts
bersangka baik itu gambar lama seblum dier berniqab
attention seeker jahlop ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 11:59 AM | Show all posts
HAHAAHAHAHA at 10 sion  seekerr
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Siap nampak tengkuk. Jah dah tak berapa betul kot hasil sumpahan jutaan rakyat Malaysia tiap2 hari.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:01 PM | Show all posts
berapa thread dia sehari?

minimum: 1 thread
maximum: infinity
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pngky replied at 9-4-2021 11:59 AM
bersangka baik itu gambar lama seblum dier berniqab
attention seeker jahlop ni kan

Laki ostad. Laki tak marah ke? Sbb suami yg isteri nya berpurdah mustahil happy tgk post mcm ni. Ke Teman lelaki upahan eh silap Sang suami upahan yg kena ikut rentak bini yg attention seeker HAHAH
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:04 PM | Show all posts
pngky replied at 9-4-2021 11:59 AM
bersangka baik itu gambar lama seblum dier berniqab
attention seeker jahlop ni kan

adik dia ni sebijik muka apak dia kan...
jah lop panas tu berpurdah siang malam so buaka la kejap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 9-4-2021 12:01 PM
berapa thread dia sehari?

minimum: 1 thread

Sori kakak iols mcm rengsek la sendiri post nampak leher tp Jual slipar confirm masuk syurga. Semalam post selubung, hrni post nampak leher, esok Post jual Kurma jatuh dari langit. Rengse weh hahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:05 PM | Show all posts
Jah ni takleh maki sikit
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:06 PM | Show all posts
lofar11 replied at 9-4-2021 12:01 PM
Laki ostad. Laki tak marah ke? Sbb suami yg isteri nya berpurdah mustahil happy tgk post mcm ni. K ...

laki dia kan angguk angguk, geleng geleng
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:06 PM | Show all posts
ren14 replied at 9-4-2021 12:04 PM
adik dia ni sebijik muka apak dia kan...
jah lop panas tu berpurdah siang malam so buaka la kejap ...

ada tak gambar apak jahlopak? i dah google tapi tak ader yang clear
yang nie i suker malam utk dier melaram buka sekajap pun jadi lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:06 PM | Show all posts
lofar11 replied at 9-4-2021 12:01 PM
Laki ostad. Laki tak marah ke? Sbb suami yg isteri nya berpurdah mustahil happy tgk post mcm ni. K ...

laki ostad goyang teloq....sape yang xnak weiii....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:08 PM | Show all posts
lofar11 replied at 9-4-2021 12:05 PM
Sori kakak iols mcm rengsek la sendiri post nampak leher tp Jual slipar confirm masuk syurga. Sema ...

fenat la.. balik2 lopak air.. bebalik PUterbang..balik2 kayu sugi busuknya gigi kau..

bebalik selipar jamban.. fenat asyik deyolls je conquer gosip.. walhal tak rasa gosip hangat punz
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:10 PM | Show all posts
Selagi business dia bergantung pada socmed/ followers akan sentiasa ada menda2 mcm ni. Sama cam Alip, Sajad, Vida...jual cerita peribadi dll.

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahlop kan dominan mesti laki kena
Queen Control
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 9-4-2021 12:00 PM
Hahaha. Siap nampak tengkuk. Jah dah tak berapa betul kot hasil sumpahan jutaan rakyat Malaysia tiap ...

Hahahahaha.. Salah laaa













Jutaan rakyat seluruh dunia ok
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ren14 replied at 9-4-2021 12:04 PM
adik dia ni sebijik muka apak dia kan...
jah lop panas tu berpurdah siang malam so buaka la kejap ...

Muka mcm syukri yahya versi tembun n katik. Putih2 pink chuolsss. Aummmms
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rengsa betul orang berhijab nampak leher. Apa benda berhijab macam tu? Sama je dgn org berhijab tapi pakai baju lengan pendek, seluar/skirt senteng.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pngky replied at 9-4-2021 04:06 AM
ada tak gambar apak jahlopak? i dah google tapi tak ader yang clear
yang nie i suker malam utk di ...


Ni mantan aunty tini. Iols dapat drp forum ni juga. Tapi acik mat noor ni kalau datang kenduri anak2 dia sokmo lah muka sedih. Acik tini marah ke? Dgn wifenya baru nampak muka senyum.
Screenshot_20210409-123439__01.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak tak hidung dia dah lain.

So faham2 je la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list